|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2013 Saat 09:47 |
Arkadaslar içinizde agiz kokusu sebebi ile bademcik ameliyati olup iyilesen ve iyilesmeyenleri saymak istiyorum. Lütfen sunu doldurur musunuz:
1) __ seneden beri agiz kokusu sikayetim vardi 2) __ sene önce bademciklerim alindi 3) Agiz kokusu sikayetim geçti / geçmedi -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
1)8-9 seneden beri vardi(bu sadece tahmin emin degilim)
2)2 veya 3 sene önce alindi 3)son soruda geçti seçenegini direkt eleyebiliriz bence keza forumda agiz kokusu geçen arkadaslar artik yazmiyor ztn |
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
1)onyillardir var
2)2 sene once alindi 3)kokuda degisiklik hafifleme oldu ama gecmedi |
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
1) 13 seneden beri agiz kokusu sikayetim vardi
2) 5 sene önce bademciklerim alindi 3) Agiz kokusu sikayetim kismen geçti. Beyaz magmalar asiri derecede agiz kokusu yapiyordu. Onlardan kurtuldum. Esas sorunum geniz akintisi. |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
1)Yaklasik 10-15 senedir agiz kokusu sikayetim vardi(son zamanlarda emin degilim)
2)2-3 sene önce bademcik ameliyati oldum. 3)Koku büyük oranda geçti ama emin degilim..Bademcik tasi sikayetimden kesinlikle kurtuldum diyebilirm. NOT:Arkadaslar sizde de bademcik tasi olusuorsa , ......yazarin istegi üzere silindi........ Bademciginizin yarisini aldirmayla, yok 2-3 günde bir temizlemekle zaman kaybetmeyiniz..Çünkü taslar yine olusu yine olusur. En azindan emin olun büyük oranda rahatliga kavusursunuz. Çünkü bademcik tasi da koku bakimdan büyük sorunlardan bir tanesidir. Dedigim gibi koku geçmese bile ama eminim kismende olsa geçecektir, rahat olacaksaniz en azindan. Düzenleyen aydinmur - 19-Subat-2015 Saat 09:10 |
|
![]() |
|
anamuur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
6 yildir agiz kokusu sikayetim var
iki yil once bademciklerimi aldirdim yukarida yazilanlar gibi eger bogazinizdan magma denilen beyaz seyler geliyosa siddetle aldirmanizi oneriyorum koku gecmese bile gercekten rahatlama oluyo ben aldirmadan once kendi kokumu hissediyodum ama simdi en azindan koku kaynaklarindan en azindan birini yok ettim |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |