|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |
Pharmol Zn
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2012 Saat 19:49 |
|
Hocam dilimde asiri sekilde sari bir tabaka var.Köküne dogru daha fazla orayi hiç firçalayamiyor.Firçayabildigim yerde çok az geçiyor 1-2 saat sonra ayni sekle geri dönüyor.Pharmol Zn bu pasi veya mantari geçirirmi ? Dilimin en arka görünmeyen kismida tabaka.Burayida geçirirmi nasil ?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bilmiyorum.
Denemek lazim. Siz deneyip bizleri bilgilendirebilir misiniz? |
||
![]() |
||
izel13
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Kasim-2012 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bütün eczaneleri gezdim yok.Depolara sorduttum ilk defa duymuslar.Bir bulabilsem :)
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
http://www.cozumilac.com/pharmolzn/
bu sayfanin en altinda sonuncu satirda üretici firmanin sahibinin cep telefonu var. 24 saat arayip siparis verebileceginizi söylüyordu. Deneyiniz bakalim dogru mu söylemis? Düzenleyen aydinmur - 11-Kasim-2012 Saat 12:35 |
||
![]() |
||
izel13
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Kasim-2012 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
2 gün önce siparis vermistim pharmol zn bugün geldi.Bana hiç fayda etmedi.Kokunun agiz içinden geldigine çok inanmistim.Dilimdeki pas ve kabarciklarda gitmedi.Bilmiyorum belki ön yargiliyimdir daha 2 kere kullandim.Oysaki kokunun içten geldigine dair bir belirti bile yok bende.Agiz kokusuna neden olan gastrit vs. Hiçbirinin belirtisi yok.Efor yapincada koku azaliyordu.Artik umudum kalmadi gibi birsey.
|
||
![]() |
||
Dr.Devrim
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
|
Pharmol Zn iyi bir ürün, ise yaramamasina üzüldüm. Istersen bir de Nanotech-Z'yi dene. Dilersen siparis verecegin telefon numarasini sana verebilirim. Eczanede bulamayacagina eminim. Eger kokunun agzindan geldigine eminsen ise yarayacaktir. içten geldigini düsünüyorsan 1-2 yudum içmeyi dene, en fazla ishal yapabilir. Sorununu içerek çözersen içten geldigini de ispatlamis olursun ama sürekli içmeni önermem. Bence dene, sonucu ben de merak ediyorum. Ben agzima siktigimda sarimsak kokusunu giderdi ve 1 yudum içtigimde sarimsak kokusunun gün boyu terimden çikmasini engeleldi [object HTMLImageElement] |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Pharmol zn nin kullanimi biraz degisik. Agizda çalkalamak yerine dil üstünde 30 saniye tutmak gerekiyor. Çalkalamayinca da dilin arka kismina etki etmiyor gibi. Kagidinda Tip-1 için etkili oldugu yaziyor.
Dilin sari olmasi ile ilgili forumda bir sayfa var. Oraya baakrsaniz daha genis bilgi bulursunuz. "Dildeki Pas" veya ona benzer bir baslik olmasi lazim. |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Bu gün bir mektup aldim. Mutlu oldum. Sizinle paylasmak isterim. Iste bu benim ödülümdür.
-M Subject Pharmol Zn. Miracle [Hide Details] From xxxxxxxxxxxxxxxx To Murat Aydin Dear Dr. Murat I returned back home from Istanbul today morning. I have purchased Pharmol Zn 400 mg. 10 bottles, I was staying at Swissotel Bosphorus at Macka, during breakfast I ate kaymak, scrambled eggs, cheese, honey, coffee, and waffles with maple syrup, that usually I don't eat, because it exacerbates my bb, after breakfast I brushed and scraped my tongue, teeth and the very back of my tongue and pallet, as I usually do, then I gargled with 20 ml. Pharmol zn and I asked my wife to smell my breath and as she said there was very very slightest smell, but after one hour I drank one bottle of beer at the pool and gargled a little bit and she said I have no bb. Miracle Mr. Murat and I kept her smelling my breath all day long until we arrived to Tiflis by plane this morning, :)))))). Doctor Murat thank you for your formula and I assume I had type 1 halitosis, that's why it helped me, but I have a question for you, I understand that I must not eat dairy, eggs (cystein), sugar and sugary products, (I use xylitol), white flour, etc. From what kind of products more should I restrain myself from eating? Kind regards xxxxxxxx |
||
![]() |
||
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
simdi sizin formulu gelistirir bizim piyasaya kitlerler ithal diye sonra turk milleti çaliskandir turk milleti zekidir ver ayari cekil kenara fransizlarin atasozu derki ttete de turque turk kafali yani ....... ovunmekten baska 0
|
||
![]() |
||
Gemi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() ![]() ![]() |
|
Dilimin kokusu canima yetti. Pharmol Zn ismarliyorum hemen. Buyuk umutlarim var ondan. Lütfen hersey düzelsin artik :(
Biz de normal bi hayat istiyoruz. Ben gunumun yarisini agiz kokusu düsünerek geçiriyorum, su içmeliyim, disimi firçalamaliyim, gargara yapmaliyim, ne yapmaliyim ah ne yapmaliyim :( 15 gun sonra erkek arkadasim bulundugum sehre gelecek. Duyan arkadasim çok sansli oldugumu söyledi, ama siz gelin bir de bana sorun. Sevgilimle takildigim gunler disimi firçaliyorum saat basi, sakiz cigniyorum, sürekli su içmeye çalisiyorum. Bunlari yapmadigim zaman çocuktan çok uzak duruyorum. iliskimin tadini çikaramiyorum, bazen ayrilasim geliyor. Simdi onun gelisine sevinemiyorum bile, keske sevgilim olmasa da kafam rahat olsa diyorum :( oysa onu çok seviyorum :( |
||
![]() |
||
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
agzindan geldigine eminsen ! geniz akintisiyla alakali kokun ola bilir pharmol zaten bu konuda etkisiz haberin olsun mucize ilaç degil pharmol zaten tatlandirilmamis çinkolu alkolsuz bir maske sonucta ! anlik cozum yerine sorunun derinlerine inilmeli
|
||
![]() |
||
Gemi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() ![]() ![]() |
|
Masallah diyip mesajima baslayayim.
Pharmol Zn gargara için internet sitesindeki numarayi aradim, bana söyledikleri eczaneye gittim. 8.5 liraya gargarami aldim. Sanirim benimki tip 1 agiz kokusuymus, geçti :) Umarim etkisi devam eder. Agizda kötü bi tat falan da birakmiyor. Siz de deneyin arkadaslar, denemekten zarar gelmez. Sadece pharmolun bulundugu eczaneyi bulmakta zorluk çekebilirsiniz ama ilk kullanimda etkisini gösterince degecektir :) |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
PharmoLZn maske degildir. Mevcut kokunun üretimini engellemeden kendi kokusu ile agiz kokusunu algilanamaz sekilde örten ilaçlara maske denebilir. Fakat PharmolZn, agiz kokusunun üretimini engellemektedir. kendisi tamamen kokusuzdur. Bilgi vermek istedim -M |
||
![]() |
||
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
|
oturdugum sehirde satan pharmaol zn bulamadim. telefonla çözüm ilaçi aradim disburada.com'dan siparis edebilirsiniz dedi. ordada pharmol ZN ve pharmol CHX var pharmol zn' nin sisesi asagidaki gibi degil. kafam karisti:) ALANLAR nasil temin etti hangisini aldi. biri 12,5 tl digeri 8 tl.
|
||
![]() |
||
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
|
Gemi biz ne gargaralar denedik ama nafile:) InsaAllah sende pharmol zn uzun vade de ise yarar. Peki kaç saate kadar etkisini görüyorsun. Misal ben ilk kullandigimda bile bir kaç saat ancak etkisi olmustu sonra zaten hiç etki etmedi. Eger seni bir sonraki yemege kadar koruyabiliyorsa yada aksama kadar mükemmel bir gelisme senin için. Bir ömür bunu kullanarak rahat edersin;) Ha ama eger etkisi geçerse direkt kbb a yönelmelisin.
|
||
![]() |
||
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
|
birde nanotech z' nin fiyatini bilen varmi? bu ikisi bir ise yarasa bide murat hocanin burun damlasi gelince piyasaya:) ALLAHHHHHH yeniden dogmus gibi olurum.
|
||
![]() |
||
king
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
|
Evet burun damlasini sirekteki çizmeli kedinin sapkasini önüne alip gözlerini kocaman açip bekledigi gibi beklemekteyiz:)) birde murat hocam alerji cihazi test edecekti bu haberide beklemekteyiz:) |
||
![]() |
||
Gemi
![]() ![]() ![]() |
|
Neyse_o, ben istanbulda yasiyorum o yuzden bulmak kolay oldu. Çözüm ilaci aradim, onlar da yakinlarda bi eczaneye yönlendirdiler. Pharmol Zn aldim 8.5 liraya, evet sisesi farkli ama, ben memnun kaldim. Listerine keskin nane tadi ve kokusu vermekten baska bisey yapmiyor. Bu gargaranin kokusu yok, ama çok etkili.
Sifa, evet etkili oldu. Gunde 1 kez kullansam yetecek gibi sanki ama gun içinde moralim bozulmasin diye test etmiyorum. Biraz kullanayim da sonra saat basi kontrol edicem kendimi. |
||
![]() |
||
Gemi
![]() ![]() ![]() |
|
Sifa, çesit çesit agiz kokusu var bende. Dönem dönem farkli kokular aliyorum. Hapsurdugumda çikan koku bademciklerden geliyor diye süpheleniyorum, ama bakiyorum bademciklerde bisey yok... Aileme de agzim kokuyor aldircam ben bademciklerimi diyemiyorum, utaniyorum... Burun ameliyati olucam insallah, o zaman bu hapsuruk kokusu geçmezse derhal bademcikleri aldiricam.
Baska bir koku vardi agzimda, kendimi bildim bileli. Disçilerden çikmiyorum, ama disçiler bisey yapmiyordu. En sonunda utancimi astim, koku geliyor burdan bisey yapin dedim. Dis ipi dedi, baska bisey demedi. Olmaz olsun disçiler. Sonra o tarafta iki dis öldü, kanal tedavisi yapildi, kokudan da kurtuldum. kaynagi neymis anlayamadim yani. Dislerim saglikliyken de o koku vardi, çürükken de. Neyse o koku geçti iste. Simdi öbür taraftaki bi dis çürük, biliyorum ama çektirmiyorum. Onun kokmasi isten degil, ama çektiremem suan, gülünce gözüküyor, cesaret edemiyorum. Bir de dis ipinin çok faydasini gördüm, o da baska türlü kokumu engelledi. |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Helba firmasi bu konuda netlesmiyor. Belli ki hayir diyemiyor. Buruna sokulan IR cihazin firmasi henüz getirmediler. -M |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
nyse_o, dedigin siteye baktim; en soldakini alacaksin, 12 küsür olani. Digerini, yuvarlak sisede olani yani üç bes gün falan kullanip birakman lazim. Pharmol, isine yaradiysa bir kaç sise al bence, 5 tl kargo parasi da var. Benim hesaplamama göre, günde iki kere kullanarak ayda üç sise kullanilmasi gerekiyor, aylik 45 lira ediyor.. Eger, kesin isinize yariyorsa, çok çok ucuz .
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
PharmolZn 200 ml, Türkiye'nin her yerinde 8 liradir. Yüksek fiyata satilan yerden almayiniz.
http://www.cozumilac.com/pharmolzn/ sayfasinda firma sahibinin cep telefonu var. Size en yakin eczaneyi kendisinden sorunuz ögreniniz. Toplu alimlari firmadan yapiniz iskonto isteyiniz. NOT: Bu ilaç ile hiç bir finansal iliskim yoktur -M |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam, sitede 400 ml si 13 tl. On tane alinca 100 liraya falan birakiyorlar.
|
||
![]() |
||
Gemi
![]() ![]() ![]() |
|
Sizleri dertdasim olarak görüyorum, o yuzden yine geldim. Pharmol Zn geçiriyor diye erken sevindim galiba, az da olsa koku duruyor. Ama kokunun sebebini biliyorum su an, agzimda iki tane çürük agriyan dis var. Sali gunu birine kanal tedavisi baslatacagim, umarim koku geçer. Dis tedavilerim bitince pharmol zn için daha kesin yorumlar yapabilirim. Ama öyle bisey mumkun degil, zira dislerimin hepsi ölüyor sirayla, disçiden çikmiyorum...
|
||
![]() |
||
king
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
|
pharmol zn yi hocamiz öncelikle çürük disleri tedavi ettikten sonra kullanilmasini öneriyor. dislerinde çürük varsa ve aman deyip geçiyorsan diger dislerinde hatta böbreklerinde bundan etkilenecek ve sonu gelmeyen bir çürüme olayi baslayacaktir agzinda çürük kalmayacak sekilde temizletmelisin ve günlük kalsiyum ihtiyacini gidermelisin agiz kokusundan önce ilgilenmen gereken is bu olmali bence |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Disimde çürük varken kokuyu aliyordum , pharmolzn kullaninca kokuyu almiyordum. Tabii çevremden nasil hissediiyordu bilmiyorum. O aralar bitkisel ilaç vs de kullanmistim , hangisi faydali oldu bilemem fakat o degisik iltihapsi kokuyu almiyordum. Çürükleri yaptirip distaslarini temizletince o koku gitti. Ama hâlâ agiz kokusu var.
Bademciklerimi aldirmaya kesin karar verdim, bugün gittigim doktor pek önemsemedi, bu doktor da " Yetiskinler de ameliyat uzun sürer ( 1 saat falan ), agri fazla olur " dedi. Forumlarda okudugum bir seyi söyledi, farenjitin var, o kronik hale gelebilir, dedi. Ben bunu sehir efsanesi saniyordum; internetteki doktorlar da yalan oldugunu söylüyordu. Doktorun agzindan isitince aklim karisti. ( Simdi yazarken aklima geldi "kamerayla bademciklerime bakin" diyecektim, unuttum gitti. Ama fark etmez ben sürekli görüyorum magmalari, ameliyat olacagim. ) . Ilaç koleksiyonuma fixdual ve momecon spray de eklendi ama almam heralde. Agiz kokusu hariç bogazda takilma disinda sorunum yok. Ameliyat ücreti her sey dahil 500 lira. Sabah olursam ögleden sonra eve çikacagim, yoksa bir gece tek kisilik odada kalacagim. Simdi biraz daha fiyat - doktor arastirmasi yapacagim , bayram sonrasi ameliyati düsünüyorum. |
||
![]() |
||
Gemi
![]() ![]() ![]() |
|
Agiz kokusu bir yana, ben de dislerimin hepsini tedavi ettirmek isterim ama bitmiyor tedavileri. Yillardir sürekli disçideyim, sürekli bir dolgu, bir kanal, bir kaplama. Bitmiyor lanet... Neyse dis sorunumdan ziyade, Pharmolun dilimdeki o garip kokuyu geçirdigine eminim artik. Üretenlerden Allah razi olsun. |
||
![]() |
||
polat
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Haziran-2013 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bende sekiz yildir dil pasi sorunu var ve bi ömür bunla yasamayi ögrenecegiz sanirim. Bademcik ceplerinde de 5 günde bir küçük küçük bademcik taslari olusuyor ve ben her olustugu zaman yemek çubugunun ucuyla oynatip arkasiyla aliyorum magmalar küçücük olmasina ragmen parmak arasinda ezince oldukça kötü kokuyorlar. Ayrica bende helikobakter pilori ve sabahlari geniz akintisi oluyor dil pasinin nedeni olarak bu ikisinin birlesiminden kaynaklandigini düsünüyorum çünkü tek tek herbirini tedaviye kalkistigimizda çözüm alamiyoruz.Geçen sene deviasyon ve konka ameliyati oldum ama koku malesef hiç eksilmedi.Bademcik taslarini çikardigim zaman kokuda azalma oluyor bende.Ayrica 2-3 günde bir dil pasini yatmadan dil çekecegiyle temizliyorum. Geçenlerde agiz kokusunun günü birlik 'kesin' çözümünü buldum arkadaslar. Simdi yatmadan disimi firçaladiktan dis ipi kullandiktan sonra dil pasini dil çekecegiyle ya da tatli kasigiyla arkadan öne temizliyorum(dili firçalamayin arkadan öne temizleyin).Bu islemden 15 dakka sonra yataga girmeden hemen önce(bu arada dil dinleniyor ve bi bardak su içerseniz daha iyi olur) eczaneden aldigim KLORHEX gargarayla 1 dakka boyunca agizda özellikle dilin arka kisminda bekletip gargara yapip tükürüyoruz.Ertesi gün boyunca hiçbir sekilde agiz kokusu olusmadi bende ve hiç sakiz çigneme ihtiyaci dahi hissetmedim.Bu yöntemi 5 gündür uyguluyorum ve bu süre içinde hiç koku almadim.Önceden geçici çözüm olarak nidazol veya flagl tablet(ikisi ayni etken maddeye sahip bilmeyenler için) kullaniyordum ama artik bu sekilde geçici günübirlik çözüme ulastim. Klorhex gargara bitince hocamizin önerdigi PHARMOL ZN veya oderol gargarayi alip kullanmayi düsünüyorum. Böylelikle geçici günübirlik çözüm de olsa agiz kokusundan kurtulmus bi sekilde bi gün bile geçirmek karsindaki kisiyle rahat konusabilmek herseye deger
|
||
![]() |
||
RoyalAlbert
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2012 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() |
|
Selam Dostlar.. Öncelikle agiz gargarasi kullanan tüm kardeslere küçük bir tavsiyem var.Verecegim bu tavsiye genel anlamda bilinen birsey olmasina ragmen bu sitede olupta bilmeyen kardeslerimiz dahi var.Gargaralarin yüzde 95 lik bölümünde alkol kullanildigindan aslinda agzimizi temizleyelim derken daha da kötü bir sonuca gittigimizin farkinda olmaliyiz.Çünkü basta Murat Hoca olmak üzere isin erbabi olan hekimler,alkollu gargaralarin tehlikesinden bahsetmistir ve bahsediyorda.Bununla beraber yine hekimlerin çogusu,yolumuz dis hastanesine yada kliniklere düstügünde,alkollu gargaralarin kullaniminda herhangi bir sikinti olmadigini savunuyorlar.Normal agiz ve dis sikintisi çeken çogu insanimizin ''koku'' kelimesiyle pek alakadar olmadiklarindan bu tür gargaralari kullanip kullanmamalari da herhangi bir sorun teskil etmiyor diyebiliriz.Ama is koku temelli olunca bu sefer olayin rengi birazcik degisik oluyor.En basitinden 'klorhex' kullanan kardeslerimiz az da olsa agiz kokusundan uzaklasabiliyor.Ama ilerleyen günlerde 'klorhex' le degil gargara yapmak içsen bile fayda etmiyor.Hele hele market standlarinda satilan gargaralardan hiç bahsetmiyorum bile. Ikinci bir tavsiyem de ''PHARMOL ZN'' hakkinda.Kendi kullanim sonuçlarimdan bahsetmek istiyorum.Dis ve dil temizliginden sonra söylenilen sekilde kullandim.Hatta 30 saniye bekletip sonra gargara yaptim.Hatta bir yudum içtim de diyebilirim.Koku kesildi.Antibiyotik kullandim bitkisel ilaç kullandim hersey kullandim.Hepsine de bagisiklik kazandim diyebilirim.Yani ne nidazol ne flagy vs vs vs. hiçbiri artik fayda etmiyor.Bundan ötürü dedim ki bu gargara bugün fayda etti ama yarin etmez. 2 3 4 5 kullandim.üstüne üstlük koku yapabilecek seyler tükettim çay karbon hidrat yüklemesi pasta çikolata hamur isleri nescafe kahve vs.sonuç gayet memnun etti beni.Çünkü Pharmol zn islem uygulandiktan sonra 8 saate kadar birsey yenilip içilmezse etkisinin devam edecegi söylendi.Ben yedim içtim hatta sigara da kullandigim için abarttim da abarttim diyeyim.Simdi anladim ki tip 1 mübtelasiyim.Önceden forumda felan okudugum bir takim yazilar dogrultusunda tip 1 olmadigimin kanisina iyice varmistim.Ama Pharmol den sonra anladim ki Tip 1 mis benim hastaligim.Siz kardeslerime de tavsiyem de ''Ya bende ise yaramaz'' deyipte karamsar olmayin.En azindan alin deneyin nedir ki 12 13 lira birsey.Kökten çözüm degil Eyvallah ama en azindan yüzyüze konusabilmenin tadina varin insanlardan uzak durmamanin ne kadar huzur verdigini anlayin..Insan olmanin ne kadar güzel oldugunu anlayin..Selametle |
||
![]() |
||
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne güzel.. Gargarayla eger 8 saat kokusuz kalabiliyorsaniz zaten yasam kaliteniz yükselmis ve kurtulmus demeksinizdir. Kaldi ki zaten tip 1 iseniz cerrahi islemlere gerek yok pharmol zn ile bir ömür yasayabilirsiniz. Yani bu gargarayi dis macunu gibi düsünmek lazim nasil ki günde 3 kez firçaliyorsak 3 kez de gargara yapabiliriz. Sizin adiniza sevindim.
|
||
![]() |
||
RoyalAlbert
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2012 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sagolun tesekkürler..
Ama ben ilk baslarda tip 1 degildir diye çok mücadele verdim.Simdi bile tereddütlerim yok degil.Mesela deviasyon ameliyati oldum.Az daha gaza gelseydim bademcikleri 20 lik disleri çektiricektim.Kullandigim ilacin haddi var hesabi yok.Hatta bu yüzden bagisiklik sistemim çökmüs durumda azicik hava soguk olsun bas agrisindan duramiyorum.Hemen hastalanabiliyorum mesela.Bir koku yüzünden neler çektim neler :) Geniz akintim yine var burnumda ki konkalar yine tikiyor nefes almami zorlastiriyor.Yani var da var.Kesin çözümde Insallah bir gün bulunur.. |
||
![]() |
||
Josephine
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
![]() ![]() ![]() |
|
hocam bahsettiginiz cihaz Medisana Medinose mu ? eger oysa ben satin almayi düsünüyorum, kullaninca size ve foruma görüslerimi bildiririm. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Royalalbert, tip1kokun varsa kurtulmasi digerlerine göre çok kolay. Çürük tartar yoksa günlük agiz temizligin iyiyse tip1 den kurtulursun.
|
||
![]() |
||
kokuylasavasan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Mart-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
|
kesinlikle geçilmez. pharmol sadece umut tacirlerinin ürünüdür.
|
||
![]() |
||
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
|
kardesim, keske sadece "kesinlikle geçilmez" deseydin. Bu ürünü gelistiren Sayin Murat Hocamza haksizlik ettigini düsünüyorum…
Öncelikle kendisi bu sitenin yöneticisi olarak simdiye kadar hiçbir ilacin veya farkli bir ürünün reklamini yapmamistir ve bu konuda çok titiz davrandigini her zaman dile getirmistir. Ayrica arkadaslarin uyguladiklari yöntem ve ilaçlar hakkinda yazdiklarini siteye eklediginde de uygun görmedigi yanlislar varsa bizleri uyarmaktadir veya bilgilendirmektedir… Son olarak bu ürün piyasaya kâr saglamak için sürülmemis ve yukaridada Murat Hoca geliriyle herhangi bir ilgisi bulunmadigini söylemis. *** Murat hocam sizin adiniza konustum gibi oldum..Affiniza siginiyorum.. |
||
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Beni savunarak gösterdiginiz zerafetiniz için tesekkür ederim. Evet dogru. Benim hiç bir ilaç ile 1 tek kurus bile ticari iliskim yoktur.
Firmanin sahibi bir gün bana peynirli pide ismarladi. Bazi görüsmelerimizde çay, muhallebi falan ismarlamisti. Bir de agiz kokusu deneylerimde kullanmam için bir sise amino asit gönderdi. Bazen reçete ve kartvizitlerimi matbada basmistir. Firma ile Hiç bir para alisverisim olmamistir. Hiç kimsenin umutlarini sömürmedim, hiç kimseye agiz kokunuzu tedavi edecegimi vaad etmedim. PharmolZn 'den gurur duyarim, sadece ülkemizde degil, yanilmiyorsam yurt disinda da muadili yoktur. - M |
||
![]() |
||
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
|
Pharmol ZN yi bende kullandim. Bugüne dek binlerce sise farkli ürün kullanan biri olarak, bu ürünün kesinlikle farkli ve ise yarar oldugunu söyleyebilirim. Diger ürünlerde (buna naneli maneli dis macunlari da dahil) mevcut koku daha degisken ve daha beter ve içinden çikilmaz hale geliyordu. O yüzden bu tarz ürünlere olan güvenim bitmisti. TIP 1 kokuda bence mucize.
Hiçbir maddi kaygi içine girmeden bizimle bu sorunu adeta beraber yasayan Murat Hocamizin emegine bu sekilde çamur atilmasini ben de içime sindiremedim. Daha dikkatli olmanizi öneririm. |
||
![]() |
||
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
|
"bir hayalim var" ve "murat hoca" nin yazdiklarina katiliyorum. ne dedilerse noktasina virgülüne kadar haklilar. buradaki insanlarin çogu yillarca burda yazar, ve burada diger hastalarin yazdiklarini okur. bilgi alisverisi olur. pharmol sende ise yaramadiysa çaresini arastir...
|
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kardesim senin sorunun farkli demek! Mideden geliyordur belki? Sen önce koku çesitlerini arastir. Bende de mesela pharmol zn sadece 1-2 saat kadar etki etti, etmedi... Demek ki benim koku çesidim tip 1 degilmis. Tutup da millete umut tacirleri bunlar diye ithamlarda bulunmadim.
|
||
![]() |
||
RoyalAlbert
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar..
Pharmol ZN kullanan birisi olarak,bugüne kadar gördügüm en etkili gargaralardan birisidir.Ama eger sikintiniz tip1 degilse o zaman gargaranin etkisi de buna göre zamanla kayboluyor.Mesela ben ilk kullandigimda hayret ettim hemen koku kesildi.O da yetmedi test ettim.Yemek yedim çay içtim kahve içtim sigara içtim.Ama gördüm ki 8 saatin sonunda hiç degisen bir sey olmadi.Tabi ben mutluluktan havalara uçtum :) Bir kaç gün bu sekilde gitti.Sonra baktim ki etkisi yavas yavas geçmeye basladi bir sey yemedigim halde etkisi zayifladi günbegün dibe vurdu.Ve benim bütün hayallerim bi kez daha suya düstü.Ama birsey ögrendim ara sira kullandiginizda çok iyi kurtarici oluyor.Mesela önemli bir toplanti var kullandiginizda size kurtarici olarak birebir yardimci oluyor yada bir bulusma yada arkadaslarinizla yolculuk esnasinda veya sinema vs. gibi durumlardan once kullandiginizda faydasi var.Ama Tip 2-3-4 iseniz bende oldugu gibi etkisini çok göremezsiniz bi kaç gun yada saat sonra hersey eskiye dönüyor.Kalitesi tartisilir mi bence tartisilmaz 10 numara bes yildizlik bir gargara.Bizim derdimiz farkli diye degeri malum olan ilaci hiçe saymak emege saygisizlik olur.Murat Hocamizin burun damlasi hayirlisiyla bir sekil alsaydi tip 2 yi yerle bir etseydik Allahin izniyle :) |
||
![]() |
||
Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |