|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21-Ekim-2012 Saat 17:20 |
Hocam siz listerine de alkol oldugu için agiz kokusu yapar diyorsunuz. Ancak tüm dünyada on binlerce kisi listerine i övüyor.Çok fayda gördügünü anlatiyor.
Acaba listerinede ki alkol baska tür bir alkol olabilir mi?Veya listerinein içindeki diger maddeler alkolün koku yapma özelligini yok etmis olabilir mi? Ben inancim geregi kullanmiyorum ama insanlar oldukça memnun.Bir yerde de alkolsüz olani çiktigini okumustum ama bilmiyorum. Düzenleyen aydinmur - 21-Ekim-2012 Saat 17:59 |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Benim sözüm belirli bir markaya degildir. Alkollü olan bütün gargaralar için geçerlidir.
Gargara içindeki alkol ile agiz kanseri arasinda dogrusal bir iliski gösterilmistir. Alkollü gargara için agiz kokusu hafif bir felakettir. Gargaralarda kullanilan alkol etanol'dür. MAskeleyici katkisi yoktur. Alkolün agizda yakici olmasi sahte bir memnuniyet hali olarak yorumlaniyor olabilir. -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |