Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: hormanal agiz kokusu Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Konu: hormanal agiz kokusu
    Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2014 Saat 22:40
çok uçuk bi fikir ama, ergenlige girerken burundaki kemik gelisiminin tam olmamasi veya kemigin bu süreçte yamuk büyümesi daha büyük ihtimal. burunun yamuk olmasi genizakintisina ve dolayisiyla kokuya sebep olabilmekte. yazdiklarim tamamen sahsi görüsümdür. daha dogru ve daha detayli bilgi murat hocamdadir.
saygilar..
IP
Kader
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 26
Alıntı Kader Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2014 Saat 13:45
ilk bende sizin gibi düsündüm sonra doktora gittigimde burnumla ilgili hiçbir sorun olmadigini ögrendim
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2014 Saat 17:24
Evian antihistaminik alerji ilaci kullandin mi? Xzyal midir nedir onu kullaninca bütün problemlerim geçti benim.
IP
Josephine
Üye
Üye

Gönderilenler: 72
Alıntı Josephine Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2014 Saat 22:29
Orjinalini yazan: özlem

bi önceki konumda genetik oldugunu söylemistim sunlarida eklemek istiyorum bu agiz kokum blu çagina girmemle basladi ozamnlar hormanlarim degismesiyle birlikte yani genetik hormanal sorunlardan kaynaklaniyo olabilir mi?

"ozena" diye bir hastalik var, atrofik rinit. Yani kuru burun hastaligi.
Kadinlarda bulüg çaginda ortaya çikiyor. Burun içine yerlesen bir bakterisi var, klebsiealla ozena. Agiz kokusuna da neden oluyor. Genelde genetik. Yani aile boyu olabiliyor. Erkeklerde de olabiliyor.

Sadece bilgi olsun diye yazdim. Benim hastaligim da bulug çaginda basladi. Burun kanamalariyla. Agiz kokusu, allerjik rinitten sandilar ama degil.

Sana söyle bir öneri: Bir üniversite hastanesine git ve alerji testleri yaptir. Ayrica bir KBB uzmanina git ve hem bogazina hem de burnuna kültür yapmalarini rica et. Bakalim üreyen bir bakteri çikacak mi ?
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2014 Saat 23:10
alerji ilaclari kullandim aylarca ama bir faida etmedi ismini bilmiyorum turkiyedeki ilaclarla burdakiler ismi degiisiyor
IP
Kader
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Kader Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2014 Saat 08:52
ahh senindemi burun kanamalariyla basladi benim hep burnum kanardi gerçektende durumlarimiz ayni
IP
Kader
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Kader Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2014 Saat 08:53
ayrica bende ara ara burun kokusuda oluyo bide bu çikti basima bu sene basladi
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Haziran-2015 Saat 10:15
atrofik riniti (ozena) arastiriyorum. bende de burun kanamalari olurdu ama tek tarafli. ergenlikten önce asiri yogun burun kurulugu ve çok fazla kabuklanma vardi. liseye kadar devam etti ama sonra seyri degisti sanirim. bizimkilerin memuriyeti nedeniyle dogumdan sonra küçük yaslardan itibaren köylerde yasamistik. belki de oralarda oldu..

suan hala tek tarafli kötü kokulu bir akinti var ama iltihabik degil gibi. yillarca gümüs suyu, sarmisak kürleri, vs uyguladim. bunlar belki hafifletti.

suan ozena teshisi konulabilecegini sanmiyorum çünkü bugün nette bir sürü makale okudum, belirtilerde pürülan akintilar vs var... ve paranazal bt sonuçlari çok fena... ama benim ilk belirtilerim bu hastalikla çok uyusuyor.
homeopatiden önce bir üni hastanesine gidip biraz da doktoru yanlis yönlendirip ozena belirtilerini sayacagim. yoksa durduk yere beni ciddiye almaz. bunun tespiti için burundan biyopsi bile gerekebiliyormus.
ve sadece arastirma hastanelerinde tespit edilebilir gibi duruyor.

IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Haziran-2015 Saat 19:15
Antihistaminik olan Xyzal tehlikeli bir ilac mi? Doktorum bana antihistaminik verdi kullanmadim. Onun yerine Xyzal kullanayim diyorum?
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2015 Saat 23:50
Orjinalini yazan: effect

atrofik riniti (ozena) arastiriyorum. bende de burun kanamalari olurdu ama tek tarafli. ergenlikten önce asiri yogun burun kurulugu ve çok fazla kabuklanma vardi. liseye kadar devam etti ama sonra seyri degisti sanirim. bizimkilerin memuriyeti nedeniyle dogumdan sonra küçük yaslardan itibaren köylerde yasamistik. belki de oralarda oldu..

suan hala tek tarafli kötü kokulu bir akinti var ama iltihabik degil gibi. yillarca gümüs suyu, sarmisak kürleri, vs uyguladim. bunlar belki hafifletti.

suan ozena teshisi konulabilecegini sanmiyorum çünkü bugün nette bir sürü makale okudum, belirtilerde pürülan akintilar vs var... ve paranazal bt sonuçlari çok fena... ama benim ilk belirtilerim bu hastalikla çok uyusuyor.
homeopatiden önce bir üni hastanesine gidip biraz da doktoru yanlis yönlendirip ozena belirtilerini sayacagim. yoksa durduk yere beni ciddiye almaz. bunun tespiti için burundan biyopsi bile gerekebiliyormus.
ve sadece arastirma hastanelerinde tespit edilebilir gibi duruyor.

hocam zamninda bende arastirmistim daha cok nem olmadigi soguk kuru havada oluyordu bende bildigin kuru sumuk diyebiliriz burun icindeki duvarin seklini aliyordu seklini derken dumduz zaten degisik birsey... buda sanirim sprey kullandigimzdan oluyor uludag uni de arastirmistlardi orda okumustum.. nasil yapcaz blmiyorum

bu arada foruma bayadir girmiyodum dis taslarimi temizlettim ve temizlettikten sonra sabah ve aksam kesin olarak fircaliyorum koku az gibi dis taslarinin etkisi azda olsa var bence...

bide hijyenik tutyorum mesela ise gidiyorum sabahlarida fircaliyorum disimi insanlarla rahatca konusabiliyorum tabi gecede disimi fircaladigm icin de...

paradontax i deneyin derim guzel dis macunu dis eti icin uretilmis
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu