|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
esinti
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12-Mayis-2014 Saat 19:52 |
bu iki etken maddenin enfeksiyon ve bakterilerle savasmada basarili oldugunu duydum. bazi ozena ailesinden gelen hastaliklarin tedavisinde ve menenjit gibi enfeksiyonel hastaliklarin tedavisinde kullaniliyormus. hocamin gorusunu almak istedim
|
|
![]() |
|
abbasusta
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaslar, bende küçüklükten beri agiz kokusu var. Küçüklügümde dislerimden dolayiydi, onlari düzelttirince geçmisti. Sonrasinda yine basladi. Bundan 2-3 yil önce doktora gittigimde bende hypobakteri oldugunu, reflü oldugunu söylemisti. Ilaçlar vermisti. Kullandim ama ilaçlari biraktiktan sonra sorun devam etmeye basladi.
Agiz kokusu problemini arastirmak için birçok doktora gittim. Kbb, özel hastaneye gittim. Burun egriligi var. Ameliyat edelim. Geçer dedi. Kbb, devlet hastanesi gittim. Özel hastane para almak için öyle demis, az birsey egrilik var, ameliyat gerekmez. Agiz kokusu yapmaz dedi. Gaestronolojiye gittin. Endoskopi felan yapti. Bakteri var dedi. Reflü var dedi. Benim sürekli bogazimda birsey varmis hissi oluyor. Kemik kaçmis gibi :) bunun nedenide farenjitmis. Gaestronoloji doktoru, miden yüzünden farenjitin var, o agiz kokusu yapar dedi. Kbb doktoru, alerji yogunlastiginda geniz akintisi, farenjit olabilir dedi. Agiz kokusu olur ama sadece alerji yogunlastiginda dedi. Önceden agzim çok kuru, genizimden konusurdum. O zamanlar doktorumun verdgi ilaçlardan sonra sesim felan normale döndü. Birde agzim artik hiç kuru degil. Tükürük seviyesi yerinde. Simdi ablama soruyorum, agzin kokmuyor diyor. Elim agzimda kapali konusuyorum. Arkadaslarim nolduki niye böyle konuiuyorsun diyorlar. Agzini yüzünü eskitende olmuyor. Bir defa 2 dürüm yemistim :) arkadasim agzin kokuyor demisti. Onuda normal karsiliyorum. Simdi sorularima gelecek olursak; 1- her sabah karnim sis sekilde tuvalete gidiyorum. Tuvaletimi yapinca çok rahat oluyorum ve agiz kokusunun gititgini hissediyorum.karnim sistiginde, çok yedigimde, tükürük seviyem azaliyor. Agzimin koktugunu hissediyorum. Sizce mide kaynaklimi bir koku? 2- toza ve dumana alerjim oldugunu biliyorum. Toza çok girdigimde burnum tikaniyor. Gözlerim yaniyor, halsizlik basliyor. Tükürük seviyem azaliyor. Yoksa alerji kaynaklimi bir sorun? 3- Agizda tükürük olmasiyla, agiz kokusunun alakasi varni? 4- antibiyotik kullanica, agiz kokusu olmadigini hissediyorum, bu neye isarettir? 5- benim düsüncem söyle, benim agzim bazen kokuyor. bu reaksiyonlar oldugu zaman felan. Acaba küçüklügümde yasadigim sorunlardan dolayi, psikolojik olarak sürekli kokuyor, algisindamiyimdir? |
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Sorunlarin birebir bende de var. Mide kaynakli farenjit tetiklendiginde çok yogun koku oluyor. Bir de toza maruz kaldigimda.
Mide için asla yorulmamam , çok aç kalmamam, asla yagli agir hamur isi hatta ekmek bile yememem gerekiyor. Toz ve diger alerjenler nedeniyle Temizlige normal bir insanin 3-4 kati dikkat etmem gerekiyor. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |