Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: burun kurulugu Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
afaff
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Konu: burun kurulugu
    Gönderim Zamanı: 12-Mayis-2014 Saat 23:30
burun kurulugu çeken arkadaslar için bir tavsiyem var her gün sabah ve yatmadan önce burnunuza 1 er damla damlatacaginiz tatli badem yagi burun kurulugunu önlüyo

burda da düzenli kullanimda tedavi yerine geçebilecegi söylenmis
http://www.hastaliktedavi.net/bademin-faydalari-nelerdir.html

ben 1 haftadir fln kullaniyorum ise yariyor gerçekten agiz kokusuyla ne alaka diceksiniz söyle diyim ben burnumun kuru oldugu zamanlar kokunun daha yogun geldigini hissediyorum
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2014 Saat 08:07
Himmm...
Fikir verdiniz.
IP
evian1
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı evian1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2014 Saat 13:27
banada bugun mangenez ve gumus colloidalli sprey verdiler ! birde elctro silver colloidal surup ! bende propolis yagi kullaniyordum burna oda guzel kurulugu onluyo
IP
Josephine
Üye
Üye

Gönderilenler: 72
Alıntı Josephine Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mayis-2014 Saat 23:21
bademyagi vitamin yönünden çok zengin malum, ondan dolayi olabilir. Içeriginde saf A, D ve E vitamini olan birtakim burun damlalari/spreyleri var, bunlar burun kuruluguna iyi geliyor, bir dönem kullanmistim.

@evian, senin problemlerin geçmedi mi hala :( burnunda bir dizi operasyon oldu demistin, geçmemesine çok üzüldüm.
IP
evian1
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı evian1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2014 Saat 20:30
sagol gardas @telfast ne yapsama olmuyor bademsikleri aldirttim dort gomuk çektirdim sinusleri actirdim vejetasyonlari kazittim deviasyon yollarini actirdim rinoskopiler fibroskopiler yaptirdim onlarca test kilolarca ilaç tinlamiyor simdi tip4 e yogunlasiyorum hepsini elemine ettim bu kaldi haziranin 4 unde akcigerciden rdv aldim akciger bronslarima fibriskopi istiycem rontgen irm ne olursa artik
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2014 Saat 02:36
Benimde burnum surekli nemli. Surekli burun akintim var. Seffad su gibi. Aslinda daha cok temizlik yapmis olmasi lazim. Ama koku hep ayni siddette tabi. Bir de ben cidden burnumun kurumasini istiyorum artik. Bunun icin ne yapabilirim?? Belki benimde cozumum burun akintisini durdurmaktir. Ha bu arada alerji ilaclarinin hicbiri bir ise yaramadi en ufak bir degisim dahi olmadi. Spreyler zaten yaramadi. Brlki onerisi olan vardir bu duruma..
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2014 Saat 19:44
Orjinalini yazan: afaff

burun kurulugu çeken arkadaslar için bir tavsiyem var her gün sabah ve yatmadan önce burnunuza 1 er damla damlatacaginiz tatli badem yagi burun kurulugunu önlüyo

burda da düzenli kullanimda tedavi yerine geçebilecegi söylenmis
http://www.hastaliktedavi.net/bademin-faydalari-nelerdir.html

ben 1 haftadir fln kullaniyorum ise yariyor gerçekten agiz kokusuyla ne alaka diceksiniz söyle diyim ben burnumun kuru oldugu zamanlar kokunun daha yogun geldigini hissediyorum

afaff harikasin cok tesekkürler. Bende ise yaradi. Ben aslinda devamli tuzlu su ile temizliyordum ama tuzlu su zaten kuru olan burun florasini iyice kuruttugu icin koku azalmak yerine daha da siddetleniyordu (nerdeyse)..

birkac gündür tatli bademyagi ve corekotu yagi damlatiyorum cok iyi geldi. Kuru mukozayi akiskan hale getirdigi için ödem olusma durumu da azaldi. ben ameliyatim esnasinda da yaralar icin yag kullanmistim. nasil aklima gelmedi hayret. dolayisiyla burnumda mikrobik bir durumdan cok kuruluk ve ödem sorunu var.
tuzlu su o yüzden bende ise yaramiyor olabilir.

burun mukozasinin kurulugu ciddi bir sorun , ne dilediginize dikkat edin.

bu arada benim dilimdeki florada bozulmus sanirim. cünkü pharmol kullandigimda cok ciddi bir fayda görüyorum.
dilimi yillarca dis firçasiyla ve macunla hunharca firçaladigim için fiziksel yapisina ve mukozasina zarar verdigimi düsünüyorum.

bunu nasil düzeltebilirim fikri olan var mi?

pharmol kullanmadigim günler dilimde koku olustugunu hissediyorum.
pharmol o kadar hayati bir önemde ki benim için sürekli kullanmaktan korkuyorum etkisi geçer diye:))
2-3 güne bir kullaniyorum.

Murat Hocam tekrar binlerce kez tesekkürler. Hiç bir ürün bu kadar uzun süre etkisini gösteremezdi.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mayis-2014 Saat 06:32
Estagfurlah, ben bir sey yapmadim. Firmaya tesekkür edin.

Çözüm ilaç olmasa ne yapardik. Hiç bir firma ilaç üretmek istemiyor. Yurt disindan ithal etmek istiyor. Eger Çözüm ilaç kapanir veya PharmoL'u birakirsa o zaman zor olur.
-M
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mayis-2014 Saat 15:29
rica ederim effect ise yaradigina sevindim :)
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu