Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: universite Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
anamuur
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 53
Alıntı anamuur Cevaplabullet Konu: universite
    Gönderim Zamanı: 07-Haziran-2014 Saat 17:42
merhaba arkadaslar bir sey sormak istiyorum size. aranizda universite okuyup da bu kokuyla mucadele eden var mi o arkadas ortaminda nasil dayaniyorsunuz bu kokuya ?
IP
uzgun
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 27
Alıntı uzgun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2014 Saat 15:57
ah kardesim keske senle goruse bilsem oturup beraber aglardik halimize univesitenin 3 yili bende dayanmakta zorluk cekiyorum artik
IP
gizemmmm
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 52
Alıntı gizemmmm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2014 Saat 18:43
Cok iyi bir konuya deginmissin anamuur bende universiteye basliycam ve naneli sekerler de hicbir fayda etmiyor nasio maskeleyecegim hic bilmiyorum :(
IP
anamuur
Üye
Üye
Simge

Alıntı anamuur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2014 Saat 20:38
hadi ya bende bu yil baslayacam ama hic gitmek istemiyorum :(
IP
uzgun
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı uzgun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2014 Saat 11:28
valla bu is sakizla naneyle olacak is deil belli ki asikar bir sebep var ayrica bende hem agiz hem burundan koku geliyor dayanilmaz bir sey

ama cok garip belirtileri var
IP
hazenn
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 17
Alıntı hazenn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2014 Saat 01:27
merhaba arkadaslar. sorunuza cevap vermek istedim bu illetle kaç yildir savastigimi bilmiyorum beni en iyi sizler anlarsiniz. ikinci üniversitemi okuyorum ama yasadigim acilar ne okuldan nede arkadaslarimdan keyif almama izin vermiyor.o kadar zor ki anlatamam. ama yinede hiç birinin hakkini yiyemem Allahin isidir ki hep iyi insanlarla karsilastim bir kere olsun yüzüme vurmadilar suratlarini burusturmadilar. ama en kötüsü dersle alakali konularda konusurken sorduklari sorulari bilsemde cvp veremiyorum bazen konusma uzamasin diye artik HAYATTAN YASADIGIM IÇIN ÖZÜR DILER GIBI YASAMAKTAN BIKTIM!!!! bazen gerçekten gücüm bitiyor ölmek istiyorum ama ne olursa bi anda toparliyorum inancim sayesinde ayakta duruyorum yoksa coktan.......elimden gelen herseyi yaptim gitmedigim doktor bölüm kalmadi burnumdan ameliyat oldum duydugum bitkisel seyleri denemekten vücuduma artik zarar veriyorum ama napiyim umut iste. ama yinede inaniyorum geçecek geçici birsey hepimiz için dua ediyorum saniye aklimdan cikmayan bi durum ve her saniye hepimiz için sifa diliyorum sabir diliyorum...
IP
uzgun
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı uzgun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2014 Saat 11:05
hazenn bizi bizden baskasi anlayamaz ama bir yol olmali olmali yahu neden biz
IP
anamuur
Üye
Üye
Simge

Alıntı anamuur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2014 Saat 21:00
bende dersaneye gidiyodum bu yil hazenn arkadasimizin da dedigi gibi bazi seyleri bildigim halde bilmiyorum diyodum arkadaslarima onu gectim anlamadigim yapamadigim seyleri soramiyodum kimseye bu yuzden hayallerimden vazgectim ben:(allah hepimize sifa versin insallah bende her gun dua ediyorum hepimize bir gun kurtulacaz insallah ...
IP
Gemi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 35
Alıntı Gemi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Haziran-2014 Saat 16:00
Benim nefesimde koku yok. Ama ben de üniversitede yanimda hep naneli sakiz tasirdim. O zaman dislerim daha düzgündü, sakiz çignerdim yemekten sonra. Çok çirkin sakiz çignerim :) bana sakiz çignemesene diyip dururlardi :) ama çignemek zorundaydim.
Simdi çalisiyorum, ve bir sürü kaplama var agzimda, o sebeple sakiz çignemek istemiyorum. Sürekli su içiyorum, yanimda karanfil tasiyorum.
Bu tip önlemler basta zor gibi gözüküyor ama hayat tarziniz olunca zor gelmeme basliyor.
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2014 Saat 15:35
yav arkadas tek ben degil misim ya bu dertten muzdarip içime buruk bir rahatlama geldi.okuduklarinizla günlük hayatimin net bir tarifini yapmissiniz adeta.bn bu sene hazirlik okudum üniversitede suan beni herkes pisirik biri olarak saniyo halbuki lise 3 kadar ki beni görseler abi çekerlerdi (ALLAHIM SEN YARDIM ET)

IP
Kader
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 26
Alıntı Kader Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2014 Saat 15:30
bende seneye basliyacagim ne yapacagim bilmiyorum :(
IP
samat43
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 15
Alıntı samat43 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2014 Saat 18:33
yemi ediyorum 19 yasindayim bu illeti 9 aydir çekiyorum zor durum gerçekten her ortama gitmek den çekinir oldum hiç kimse böyle degildi bence bu hastalik bir den ortaya çikiyor gitmedigim doktor kalmadi artik günde 5 sefer disimi firçalar oldum 3 sefer banyoya girer oldum 2 sefer kiyafet degistirir oldum yok yok gitmiyor arkadas yalniz cildiyenin etkili verdigi bir ilaç azda olsa kokuda yardimci oldu ama psikolojikmi bilmiyorum allah yardimcisi olsun herkesin okul ortaminda daha çok zor.
IP
Belinda
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 31
Alıntı Belinda Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2020 Saat 15:11
Ben varim bide ögretmnlik okuorm mecbureen herkesle temas halindeyim konu anlatiorz derslerde etkinlik yapiorz zor bi durum insallah ustesinden gelecez
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu