|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | ||
hakan44
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Agustos-2014 Saat 12:11 |
||
merhaba daha önce biteral kullanipta agiz kokusu geçen arkadaslar forumda gördügüm için bitarel tek basina alip denemistim ancak kokuya herhangi bir etkisi olmamisti geçenlerde doktor tetradox ve biteral verdi ilaç içeli 3.günüm ve kokuda yari yariya hafifleme var bu neyin ipucusu olabilir acaba?
|
|||
![]() |
|||
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
||
bu ilaçlarin ikisi de antibiyotik biterali tek basina kullandiginda etki etmedigine göre tetradox ise yaramis olabilir
|
|||
![]() |
|||
hakan44
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
||
sans eseri ilaç iyi gelip beni iyilestirse acaba kokunun ilaci biraktiktan sonra geri gelme ihtimali var mi beni düsündürüyor ..?
|
|||
![]() |
|||
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
||
Ben 10 gun nidazol kullandigimda koku tamamen kaybolmustu ve dunyaya yeniden gelmis gibiydim.Ama ilaci kestikten hemen sonra koku geri geldi. Durum bu
|
|||
![]() |
|||
erkannn1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() |
||
Mahoni nidazol icince koku yaninda dildeki beyazlikda gitmismiydi?
|
|||
![]() |
|||
ncort
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
||
Gitmedi bende ama kokuyu sifirladi. |
|||
![]() |
|||
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
||
Erkan kusura bakma inan daha yeni gordum mesajini!
Dildeki beyazlik gitmismiydi,dikkat etmedim. Ama bende pas rengi bir tabaka oluyordu. Koku sifir olsa dahi o tabaka vardi. |
|||
![]() |
|||
allahkurtarsin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2017 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
||
Merhaba arkadaslar öncelikle hepinizi sevgiyle selamliyorum Murat hocamiza da tesekkür ediyorum
Arkadaslar bende burdaki çogu arkadasimiz gibi agiz kokusuna sahiptim gitmedigim dahiliye kbb disçi kalmadi çogu sallamadi dis firçala vb git dedi her seferinde daha çok bunalima girdim su an Türkiye'nin en iyi universitelerinden birinde en iyi bölümlerden birini okuyorum ama 1 dönemde gittigim ders sayisi bir elin parmagini geçmez artik evime kapandim bu koku yüzünden ta ki bir hafta öncesine kadar Arkadaslar problem agizda diski kokusu dilimin arkasinda agir koku bogazimda hafif ama sürekli beyaz bisey dilimin yogun pasi flagly ile geçme halsizlik yorgunluk sabah inanilmaz derecede agir koku sürekli dis çürügü ( dis ipi gargara ve dis firçalamaya ragmen ) artan göz bozuklugu vs Geçenlerde surda bir arkadasimiz bi doktora online soru sormustu cevap olarak oksijenli su ve karbonatli gargarayi bir hafta önermisti doktor bende onu yaptim koku gün içinde çok azaldi ama agizda aci tat hala mevcut yani flagly etkisi yapti bu iki ayri gargara Murat hocam peki bu yazdiklarimdan nasil bi sonuca varabiliriz simdi Saygilarimla |
|||
![]() |
|||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
||
kbb gittin mi ? burun eti yada sinüzit olabilir. ek olarak çürük varsa yaptir.
|
|||
![]() |
|||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
||
reis sen iyilesmedinmi bademcik ameliyati oldugun halde? |
|||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|||
![]() |
|||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
||
azaldi . tabi ben bademcik ameliyatini bademcik büyüdügü için oldum. bademcik o kadar büyümüs ki yutkunmada takiliyordu doktorlar ameliyat sirasinda farketmisler normalde küçük gözüküyor ama dalinca ameliyatta. Bademcik tasin varsa zaten hayatin boyunca temizlecegine agiz kokusu çok kötü yapiyor ameliyat olmak daha iyidir. Bademcik tasi koku yapar temizlesende. Benim sorun ise geniz akintisi ve burun kaynakli ameliyat olacam yazin. |
|||
![]() |
|||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
||
hmm sagolun haklisiniz fakat devlet hastanesi doktorlarina göre öyle bi problemim yok fakat ben bademciklerimden artik çikartiyorum çikarttigimda kokunun taslar dururkenkine göre %80 civarinda oran bile söylüyorlar yani kafadan bayagi azaldigini söylüyorlar tespitime göre sorunum orda ama sizle birlikte geniz akintimda mevcut geniz akintimla ilgili doktor sinüzit filmi çekti bilimsel olarak görünmüyor dedi ama bu nasil iski herzaman bogazimda bembeyaz balgam özellikle aciktigim zamanlarda artiyor bu Geniz eti denen sey le bi ilgisi olabilrimi bu akintinin acaba |
|||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|||
![]() |
|||
denizedogru
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
||
Hocam geniz akintisi direkt alerjik reaksiyon olarak ortaya çikabilir mi yoksa alerji burnumuzu etkiledigi için mi geniz akintisi ortaya çikiyor? Geniz akintisi olanlarin genelde burnundan nefes alma sorunu var.
|
|||
![]() |
|||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
||
Neredeyse bütün geniz akintilari aslinda belirli bir oranda (az veya çok) alerjik cevap sebebi ile ortaya çikar.
-M |
|||
![]() |
|||
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
||
HIMM SU MESELE.. KENDI DENEYIMLERIMI AKTARAYIM.. GENIZ AKINTIM TATLI YEDIGIMDE BOGAZIMI TIKAYACAK KADAR ARTIYOR.. ÇAY VE KAHVE DE DAHIL.. SIYAH ÇAY ÖZELLIKLE MAHVEDIYOR.. BIR ANDA HIZLI VE ÇOK YEMEK YEDIGIM DE AKINTIM ÇOK ARTIYOR.. SÜT IÇTIGIMDE ARTIYOR.. MEYVE BILE OLSA ÇOK SEKERLI MEYVELER YEDIGIMDE ARTIYORDU BUNLARA DENEME YANILMA YOLUYLA KENDIM BULDUM VE SU AN HAYATIMDA YOKLAR INANILMAZ RAHATIM.. GÜNDE EN AZ 2.5 LITRE SU IÇIYORUM VE IKI ÖGÜN BESLENIYORUM.. SÜREKLI BIRSEYLER ATISTIRMAK VE YEMEKTE AKINTIYI ARTIRIYOR.. SABAH VE AKSAM ARASINDA SADECE SU IÇIYORUM.. VE GENIZ AKINTIM ÇOK AZ SU ANDA EN AZINDAN BENI RAHATSIZ ETMIYOR KALDI KI BEN BU AKINTIDAN DOLAYI DIS FIRÇALAMAKTA ZORLUK ÇEKEN BIRIYDIM MIDEM AGZIMA GELIRDI.. EKSTRA HIÇBIR ILAÇ HIÇBIR OPERASYON SIZI IYILESTIRMEZ.. IYILESMEYE KENDINIZE IYI BAKMAKTAN BASLAYIN..
|
|||
![]() |
|||
allahkurtarsin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2017 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
||
Arkadaslar öncelikle herkese selamlar murat hocama saygilar sunu söylemek istiyorum 21 yasindayim Su yasta hayatimin en güzel yillari mahvoldu daha söyleyecek bisey de yok hepiniz hakkinizi helal edin benden bu kadar Saygilarimla
|
|||
![]() |
|||
denizedogru
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
||
Çözümü bulduk iki ögün yiyecegiz ve atistirmak yok.
|
|||
![]() |
|||
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
||
IRANLI DR.FERIDUN BATMANGHELIDJ
.. SADECE SU ILE ÜLSER TEDAVISI .. Iranli hekim Dr. Feridun Batmanghelidj, suyun hastaliklara iyi geldigini, insani iyilestirdigini hapishanede ögrenmis. Bunu su sekilde anlatiyor: “1979’da, Iran Devrimi patladiginda, ben siyasi bir tutuklu olarak hapiste bulunuyordum. Bir gün, kogusta, mahkûmlardan birinin, koridorda, iki büklüm olmus vaziyette, inanilmaz mide sancilariyla kivrandigini gördüm. Beni görünce izdirapli bir sesle “Ülserim beni öldürüyor” diye seslendi. “Iyilesmek için ne yaptin?” diye sordum. '‘Üç adet Tagamet ve bir sise dolusu antiasit aldim ama bana misin, demedi’ diye cevap verdi.” IKI BARDAK SU Dr. Feridun Batmanghelidj, 10 saatten beri bu sekilde izdirap içinde sanci çeken hasta mahkûma, gayri ihtiyari müdahale eder ve ölmek üzere oldugunu düsündügü adama iki bardak su içirir. Fakat ne görsün, adam çok geçmeden kivranmaktan kurtulur. Agri 8 dakika içinde geçiyor. Daha sonra hastasi 3 saatte bir 500 mL (1 küçük pet sise ya da 2 büyük su bardagi) su içmeye devam ediyor. Akut dönem geçtikten sonra hastaya yemekten yarim saat önce 250mL yemekten 2.5 saat sonra 250mL ve aralarda istedigi kadar su içmesini öneriyor. ..... YEMEKTE SU YOK Yemeklerde su vermiyor.Bu uygulamayi sürüdürüyor ve hasta iyilesiyor. Yillarca mide agrisi çekmiyor. O günden sonra Dr. Batmanghelidj, suyun sifa verici etkisi üzerine çalismalarini yogunlastirma karari alir. .. 3000 ÜLSER HASTASI SADECE SU ILE IYILESTI Cezaevinde kaldigi 2,5 yil içerisinde, yaklasik 3 bin peptik ülser hastasi tutuklu ve hükümlüyü iyilestirir. Tabi ki ilaç olarak yalnizca su kullanmistir! .. LÜTFEN BENI HAPISTEN ÇIKARMAYIN Hapse girdiginden bir yil sonra ilk durusmaya çiktiginda hâkime; insan sagligi için çok önemli bir bulus yaptigini, yaptigi bu bulusun Iran ve Bati tip dergilerinde yayinlanmasi için bir makale yazdigini söylüyor. Idam edilmeden önce bu yaziyi kendisine teslim etmek istiyor. Hâkim duygulaniyor ve cezasini 3 yila indiriyor. .. 2,5 yil kadar sonra tahliye vakti geldiginde, “Lütfen izin verin, ben bir müddet daha burada tutuklu kalmak istiyorum, zira arastirmalarimin en önemli evresine girmis bulunmaktayim ve bu kadar çok hastayi, dünyanin hiçbir yerinde bu kosullarda bulamam” diyerek, hapishane müdürüne ricada bulunur. ... GÖNÜLLÜ MAHKUM Böylece Batmanghelidj, bir müddet daha gönüllü olarak hapis yatar ve çalismalarini sürdürür. Hapiste iken kesfinin ilk duyurusunu Iranian Medical Association'da yayinlatir. Tebliginin bir tercümesini de “The Journal of Clinical Gastroenterology, 1983 Haziran sayisinda misafir editör olarak yayinlatir. Bugün, bütün dünyaya sesini duyurabilmis ve ekol olusturmustur. ... BIOSAAT Dr. Feridun Batmanghelidj ,insanin dogal olarak bir biolojik saati oldugunu tespit eder. Yemeklerde su içildigi zaman mide pH 'inin yükseldigini tespit ederek yemekte kesinlikle su içilmemesini söylüyor. Midenin yemek esnasindaki pH 'i 1.5 Suyun pH 'i ise 6-7 .. Yemeklerde su içilirse pH yükselecek ve kimyasal sindirim yavaslayacaktir. Sindirim yavaslayinca besinler midede daha uzun süre kalacaktir. Besinler suyunda etkisiyle iyice sisecektir.Midede siskinlik nedeni budur. Midenin salgiladigi pH 'i 1.5 olan asitler , bu siskinlikle yukari dogru basinç yapacaktir. Mide kapagini zorlayarak yemek borusuna kaçis olacaktir. Yemek borusu mide duvari gibi kalin ve dayanikli degildir ve çok hassastir. Yukariya kaçan bu asitler yemek borusunu tahris ederler ve yangi baslar. Bu reflüdür. Bu asitler daha yukariya çikarak bogazida tahris ederler ve yutkunma zorluklari baslar. .. Bilinen yanlislik mide çok asitlidir. Bunun için antiasidler kullanilmalidir. Antiasidler sindirimi yavaslatmaktan baska bir ise yaramaz ve reflüyü tedavi etmez. Dr. Feridun Batmanghelidj bu basit ama köklü çözümü bulunca su ile reflü tedavisi olumlu sonuçlar vermistir. ****** Midedeki besinler kimyasal sindirimden sonra oniki parmak bagirsagina geçerler, Oniki parmak bagirsagini pH ''i ise 9 'dur. Alkalidir ortam... Pankreas bu sirada devreye girer ve bikarbonat salgilar,besinleri alkali yaparak ortami uygun hale getirir. Eger midede besinler uzun süre kalirlarsa yukari oldugu gibi asagiya dogruda basinç uygularlar ve pH 1.5 olan asit oniki parmak bagirsagina besinlerden önce geçerek burasini tahris eder. Buda oniki parmak bagirsak ülseridir.. |
|||
![]() |
|||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
||
Bu yaziyi internetten aldiniz. Kimbilir hangi siteden kopyaladiniz. Bu sebeple orada yazanlarin yanlis ve yalan oldugunu bilmeden topluma yayilmasina destek verdiniz. Olayin (sizin kontrolunuz disinda olarak) biraz çarpitildigini bilmiyordunuz. Ama simdi ögrendiniz.
Söz konusu makalenin orjinali buradadir. Bi karsilastirin bakalim. Makalenin orjinali ile ilave edilip çarpitilmis kisimlari ayirin diye yolluyorum: http://www.drmurataydin.com/arsiv/Peptic.1.pdf -M |
|||
![]() |
|||
sifa
![]() ![]() ![]() |
||
Murat Hocam öncelikle bu yaziyi internetten almadim. Takip ettigim bir doktorun paylasimini aktardim. Hem yazilanlari kendim de uyguladigim ve faydasini gördügüm için hem de kendisine güvendigim için. Ikincisi makalenin orjinalini attiginiz için tesekkür ederim. Her ne kadar güvendigimiz insanlar da olsa yazilan yazilarin gerçekligini arastirmak gerekiyor bu konuda haklisiniz ve bu algiyi olusturmaya çalistiginiz için de ayrica tesekkr ederim. Lakin makaleyi okudugum da ben bir carpitilma göremedim. Yazi da sadece makale yok makaleden kesit var diger kisimlari sahsiyetin sitesindeki biyografi den alinmis bazi kisimlari da kendisi tarafindan yapilan yönteme açiklama olarak yazilmis. Yani tam bir makale çevirisi oldugunu zaten söyleyemeyiz. Elbette bu paylasim da ki cümlelerle makalenin orjinalinde ki cümlelerin motomot ayni olmasini bekleyemeyiz. Önemli olan su dur ki; Bilimsel veriler de bir carpitilma söz konusu olmamasi. "Yemeklerden yarim saat önce su ve yemekten 2.5 saat sonra su içmek " bu cümle makale de de aynen geçiyor kaldi ki ben de bu cümleye binaen bu yaziyi paylastim. Bunun dogrulugun da bir sikinti yok. Sizin tedirginliginizi anlayamadim bu yüzden. Ve yazi da bu su icme metodunun ciddiyetinden bahsedildigi için makalenin diger bölümlerin den bahsedilmemis olsa gerek. Makale de bu metodun tek avantajindan bahsedilmis o da su : yüksek idrar hacmi bazi hastalarda sodyum kaybina neden olabilir ve bu da kramp olusturabilir ve tuz takviyesi yapmak gerekir. Bir de gece tuvalete kalkmanin zor oldugundan bahsedilmis.. bir de hematemez ve melena hastalarinin tedavi seklinden bahsedilmis.. Ben neye takildiginizi anlayamadim.. Bu su içme yönteminin yanlis mi oldugunu düsünüyorsunuz ? Yoksa bu yazinin internet paylasimi old düsündügünüz için bilinçsizce paylasilmis oldugundan mi uyarmak istediniz ?
|
|||
![]() |
|||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
||
Sifa hanim /bey Internetten almadiginizi ifade ediyorsunuz ama bu yazi Rukiye hanimin 14 Agustos tarihli geridonusumprojeleri.com sitesindeki yazisindan kopyalanmistir. Veya bir kaç yerde aynalanmistir. Her hangi bir seyden tedirgin degilim. Herhangi bir seye takilmadim. Su içilmesine de karsi degilim. Sistematik bir usul ve peryodizm ile su içmenin ülsere faydali olmasi degerlidir. Ancak agiz kokusu ile iliskilendirmekte zorluklar olabilir. Çeviri yazi kasitli veya kasitsiz yapilmis tibbi yanlislar içermektedir. Pankreasin bikarbonat salgilmasi, duodenal ülserin olusma mekanizmasi, asitler siskinlik yapip mide kapagini zorladigi ve buna benzer bazi noktalarda hekim olmayan birisi kendi senaryolarini yaziya monte etmis görünüyor. Makalenin baska yerlerinde de benzer müdahaleler var. Mahkumun tahliye protokolu, tutukluluk ve mahkumiyet hikayesi de orjinaliyle örtüsmüyor. Yazilanlar magduriyet derinligini artirmak amaciyla olsa gerek biraz dramatize edilmistir. Internet sitelerinin içerisinde neredeyse yok denecek kadar az sayida kaynak dogruyu ifade etmektedir. Bu haberin içinde su içmenin ülser üzerine faydali oldugu anlatilmis. Güzel bir bilgidir. Ancak çeviren sahis yeterince tarafsiz ve zannedildigi kadar masum kalmamistir. Internet sitesi kaynaklarindan bir bilgiyi alinca saima orjinalinden dogrulamamiz iyi olur. -M |
|||
![]() |
|||
sifa
![]() ![]() ![]() |
||
Hocam belki de rukiye hanim baska yerden kopyalamistir. Bunu bilemeyiz.. Kaldi ki ben hocanin sayfasindan aldim. Verilen bilgiler de bir yanlislik göremiyorum. Pankreas bikarbonat iyonu salgilar sekretin hormonu ile.. Bu bir insanin uydurdugu bir bilgi degil her yerde geçen genel bir bilgidir. Neyse konu bu degil zaten konu agiz kokusu da degil konu su içmenin bile bir prosedürü vardir ve bunun dogru uygulanmasi bir çok hastaligi tedavi edebilir.. Agiz kokusuna da gelince elbette direkt bir etkisi yoktur ama ek yöntemlerle kokuya etkisi oldugunu deneyimledim. Zira sindirimi rahatlatiyor bu su içme sekli daha kolay sindirim olmasini sagliyor.. Su an diyetime ara verdim ve bu içme yöntemini hala uyguluyorum ve günde 2,5 litre su içiyorum koku bayagi azaldi tatli vs yedigim halde.. Ama tabi sifirlanmasi için uzun soluklu bir yöntem lazim.
|
|||
![]() |
|||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
||
Simdi söyle bir durum var:
Mekanizmasini izah etmezsek iddia ettigimiz olgu hipotezden öteye gidemez. Söyle bir örnek vereyim: Simdi 1 milyon diyabet hastasina bir anket yapsam. Sorsam: Kaç numara pantolon giyiyorsunuz? Cevaplarin içerisinde elbette belirli bir beden numarasi, diger beden numarasindan biraz fazla çikacaktir. Diyelim ki 42 beden pantolon giyenlerin sayisi fazla çikmis olsun. Simdi ben 42 beden pantolon giymek insani diyabet yapar diyebilir miyim? Hayir diyemem. Çünkü mekanizma meçhul ise istatistik istatistikten ibarettir. Su içen mahkum örnegine geri dönelim. Mesela 10000 kisi su içince peptik ülser agrisi kayboluyor. O halde ben simdi su ülseri iyilestirir diyebilir miyim? Hayir diyemem. Mekanizmasinin ne oldugunu açiklamak sarttir. Zaten makalenin yazari da bunu kendi agziyla söylemistir. Beni anliyor musunuz? Bu bilgi degersizdir su içmeyin demedim. Su içmek peptik ülseri iyilestirmez de demedim. Su içmeye karsi da çikmadim. Ancak ispatsiz , belirsiz, yollara saplanmamak lazimdir, pesinden gitmemek, bosa mesai ve umut baglamamak lazimdir. Benzer itirazlarimi hacamat adi verilen hurafe ve garabet temsilcisi uygulama için de yaptim. Orasini burasi kanatip iylestim diyen mazosist bir uygulamadir. Hiç bir ispatlanmis bilim destegi bulunmamaktadir. Alkali diyet için de itiraz ettim. Dikkat ediniz mekanizmasi belli degilse bilim zemininde ispatlanmis ve açiklanmis bir mekanizma yok ise hep itiraz ettim. Çünkü sarlatanlar, para, sükse pesinde olan sahtekarlar bu sekilde ortaya çikarlar. mekanizmasi belli olmayan dedikodu ve hurafelerin arkasinda gizlenirler. Sizleri bunlardan korumak isterim. Uyanik olun. Gelelim bireysel çikarimlarin degerlendirilmesine. Birisi gazoz içince dizimdeki yara iyilesti diyebilir. Kafama miknatis koydum, kabizligim iyilesti diyebilir, biyomanyetik rezonans, yaptirdim tirnagim uzadi diyebilir. Hatta bunu 20 kisi söylemis olabilir. Bu, onlarin bireysel deneyimidir. Genele yansitmak için mekanizmanin bilim zemininde ispatlanmasi gerekir. Gazoz dizdeki ekleme veya yaraya nasil etki ediyorsa bunu ispatlamak gerekir. Ancak o zaman genele seslenip davet edip gazoz için iyilesin diyebiliriz. Bilmem bu konuda yeterince net olabildim mi Ben bir burun damlasi gelistirdim. Tip 1+2 kokular için mükemmel sonuçlar aldim. Hatta çigir açacagini düsünüyorum. Bu kadar güveniyor olmama ragmen ne formülünü verdim ne de sattim ne de hediye ettim. Içinizden bana para teklif edenlriniz oldu, imza karsiligi kendi üzerinde kullanmami isteyenleriniz oldu, Ankara'dan IstanbuL'dan buraya gelip ilaci kullanmak isteyenler oldu (arzu ederse kendisi anlatsin), ama uygulamadim. Çünkü bilim destegi ve mekanizmanin ispati henüz yapilmamisti. Bu konuda ne kadar titiz olunmasi gerektigini örnek vermek için yazdim bunlari. Bir kaç kisi kendini jiletleyip kanatip parçalayip iyilestim dedi diye pesinden kosmayin diye anlattim. mekanizmasi ve bilim destegi olmayan yollara sapmayin. Hurafelerin pesinden umut ve paranizi harcamayin. Bu beden bizim degil. -M |
|||
![]() |
|||
sifa
![]() ![]() ![]() |
||
SIZI ÇOK IYI ANLIYORUM HOCAM. BU SAYFA SIZE AIT VE SIZIN AÇTIGINIZ BIR PROTOKOL DE YANLIS ISLEMLERIN YAPILMASI YA DA BILIMSEL DAYANAGI OLMAYAN MEVZULARIN UYGULANMASI SIZI BIZI DÜSÜNDÜGÜNÜZ IÇIN ÜZER. AMA SIZ DE BIZI ANLAYIN.. SU AN YAPMAKTA OLDUGUM DIYETIN BILIMSEL ISPATI OLANA VE YAYINLANANA KADAR BEKLEYEMEM.. BELKI BIR 5 SENE YA DA 10 SENE SONRA HERKES BÖYLE BESLENECEK ARTIK DOKTORLAR BILE BUNU TAVSIYE EDECEK AMA BEN BU GÜZEL ZAMANLARIMI HEBA EDEMEM.. 20 LI YASLARIM KABUS GIBI GEÇTI 30 YASIMA GELDIM SAYILIR.. 30 LU YASLARIMI DA HIÇ BIRSEY YAPMADAN VE BU KABUSLA YASAYARAK GEÇIREMEM.. KBB OLAYINA ÇOK UGRASTIM SONUÇ ALAMADIM AMA SIMDI BEN YAPTIGIM BU DIYETLE IYILESTIGIMI GÖRÜYORUM VE SIFIRLANACAGINA DA INANIYORUM.. ÇÜNKÜ SONUÇ ALDIM ÇOK AZALDI.. ELBETTE SARLATAN DOKTORLARA PARA KAPTIRMAMAK LAZIM AMA BEN BU DIYETLE ILGILI HIÇ DOKTORA GITMEDIM SU AN GITMEYE BASLAYACAGIM O DA TOKSINLERI VUCUTTAN ATAMADIGIM IÇIN DOKTORA IHTIYACIM VAR.. YOKSA SU AN GÖZÜM AÇIK SAF DEGILIM.. DOKTOR NE DERSE ONU UYGULAMAYACAK KADAR BILINÇLIYIM.. YANI MURAT HOCAM BEN SIZI ANLIYORUM DA SIZ DE BIZI ANLAYIN....
|
|||
![]() |
|||
sorunvar
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Subat-2018 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
||
arkadaslar merhaba ;
bundan 13 yil önce birden bire agzim bildiginiz lagim gibi kokmaya basladi dislerimin hepsini yaptirdim gitmedi sonra hepiniz gibi kbb - iç hastaliklari sonra tekrar disçi endoskopi ler sürdü durdu hiç bir doktor net birsey söylemedi anti depresan veren oldu kokuyu tek yok eden sey alkol olarak çare buldum biraz votka içtikten sonra arkadaslarimla yüz yüze konusabilir hanimima yaklasabilir oldum tabi derken alkolik.çözümün bu olmayacagini bu durumu bir sekilde halletmem gerektigini 1 ay önce kendi kendime söz vererek basladim. bu site yi buldum hepinizin önerileri okudum biteral iyi geldi diyen yaziyi okuduktan sonra 3 gün önce aldim ve koku gitti .insallah gelmez. sizlerden ricam bu durumun ilk baslangici nda neleri yanlis yapiyorduk da böyle oldu hepimizin ortak noktalari çikacak mi paylasalim . ben mesela 13 yil önce gece uyumadan önce yemek yeme aliskanligim oldu 3 ayda 15 kilo aldim hiç alkol kullanmazdim 4-5 bira içmeye basladim reflü gastirit teshisi konuldu helikobakter çikti derken o nalet koku ortaya çikti su anda mide ile ilgili problemim yok proton pompasi bile kullanmadan durabiliyorum yanma yok helikobakter negatif ama koku duruyor özüme isledi sanki sizin denememi önereceginiz bisey varsa yazin lütfen . |
|||
![]() |
|||
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
||
Bu sekilde aniden ortaya çikti ise anlattiklarinizdan ihtimalle sizin mideden geliyor. Benim de mide konusunda çok fena sikintilarim oldu çok siki bir detox ve sekerden undan uzak bir diyetle iyilesebilirsiniz bence. O dönem gökçek tonik gökçek iksir kullandim inanilmaz iyi geldi. Gümüs suyu kullandim o da çok ise yaradi. Yalniz su yöntemle düzeldim giyemem çünkü çok fazla yöntem deneyerek mide kaynakli sorunlarimdan kurtuldum, bende de reflü ve gastrit vardi simdi esamesi yok. Bu arada alerjiniz varsa (pinner test ) öneririm. Hafif alerji bile mideyi etkiliyor. Bunlarin hepsini uyguladim. |
|||
![]() |
|||
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
||
(A)gzinmi kokuyor derdin büyük :)
(G)uu diye bir nefes veriyorsun insanlar burun tutar (I)yy diye bir ses çikar toplumun içinden (Z)amaninda firçalamadin o disleri tabi çekiyorsun simdi (K)oklamaktan sikildin sende kendi agiz kokunu (O)n iki yasindan beri çekiyorsun bu durumu (K)urtarmadi hangi ilaci kullandiysan yinede (U)nutma ki birgün belki geçecek bu illetde (S)adece geçen zamana üzülüyorsun (U)nutmaya çalissanda o seni unutmuyor AGIZ KOKUSU :) Dinlediginiz için tesekkür ederim siirimi. |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Reisbey233
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
||
Su olayi dogrudur gecen yaz bir hafta boyunca cok su icerdim ve bi sabah uyandim koku yok tamamen gitmisti ama kahvaltidan sonra tekrar geri geldi ve devam 4 yildir cekiyorum bu lanet kabir azabini ve surekli aile baskisi evlendirmeye calisiyorlar bunun yuzunden evlenmiyorum nasil bir aci ceken bilir ve doktorlar artik kenara cekildi hic bisey yapamiyorlar en son gittigim gastro uzmani pisikiyatriye yolladi sende saplanti olmus dedi.senin agzin koksun sende evlenme sendede saplanti olur demedim ama sessizce ve disari ciktim suan dunyayla kavga edebilecek sinirdeyim.
|
|||
Allahimyardimet
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |