|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
erkannn1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2014 Saat 19:25 |
merhaba arkadaslar ben erkan foruma yeni katildim.
agiz kokusu problemiyle karsi karsiyayim hiç çekinmem bu konudan doktorlarima direktmen söylerim. Ama yillardir arkadas ve insanlarin içinde rahat konusamaz oldum ve nerdeyse konusmayi unuttum.Ciddi ciddi birakin kendimi cevreme rahatsizlik vermemek için agzimi hep kapadim burda sizden tavsiyeler ve murat hocamdan bilgi almaya geldim Allah rizasi için bizim bu derdimize çare yokmu tip çok ilerledi. Lise döneminde basima geldi bu olay. söyle anlatayim. daha yeni dis doktoruna gittim kaplama dis yaptirtmak için onun altinda dis eti çekilmesi vardi dis taslari vs temizlendi kaplama yapildi disler beyazlatildi harici çürük disim felanda yok bakildi onaylandi doktorum tarafinda ve 1 dolgum var ama bu sorun cikartmaz koku çok siddetli.Doktoruma dedim bu koku ne yüzden olusuyor dedim.Dislerden mi diyince.Hayir dislerden kaynakli degil dedi vede agzim kuruyor dedim bu yapabilirmi olabilir belki seker vardir sekeride ölçtür bi kbb ya görün dedi.Gittim benim bogazim devamli yanar yani reflü oluyor sanirsam vede agzim çok kuruyordu o sikintiyla gittim doktoruma akut farenjit teshisi koydu ilaç yazdi yolladi. ben bu sene astsubaylk mülakatlarinda genel saglik kisminda kan verdim orda seker degeri belli oldu yüksek degil normaldi. sonra kandan elenmistim devlet hastahanesinden elisa testi yaptirdim karacigerim de orda saglam çikti. anlasilan cigerim ve agzim saglam sekerimde normal bu koku nereden geliyor? bendeki bazi sorunlar sunlar -Dilimin üzeri beyaz pas tutmus ama firçalayinca geçiyor.ne yersem dilim o renge bürünüyor ve dilin arka taraflarinda kabarciklar var. büyük büyük dokunamiyorum bile. -agzim çok kuruyor bua farenjt yüzünden heralde ve erkek kardesiminde agzi kokuyor babaminda ben kardesimle babama çekmisim.babamda ayni durum annemde birsey yok kiz kardesimde birsey yok kiz kardesim anneme çekmis yani kalitsalmi bu aileden gelebilen bir sorunmu? ve koku bastirilamiyor ne yapsam dahi firçalasam gargara yapsam bunlar hep geçici yöntemler ben kalici istiyorum yokmu bir çözüm arkadaslar murat hocam bir akil verin yasamayalimmi yani biz niye insanligimi unuttum yemin ederim insan yüzüne bakamiyorum piskolojim bozuldu bu lanet hastalikdan bi yön verin bana bunu bunu yapin diyin. bu koku daha çok sabah uyandigimda ve aç kaldigimda olusuyor. yardimlarinizi bekliyorum |
|
![]() |
|
Gemi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() ![]() ![]() |
Aramiza hosgeldin öncelikle.Benim de dilimin üzerinde beyaz bir tabaka var. Sorunun bagirsak ile ilgili oldugunu varsayip kefir ve yogurta yükleniyorum. ama henüz sonuç alamadim.
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
2 soru sormak istiyorum.1.dis eti çekilmesi var dediniz acaba doktor nasil bir tedavi uyguladi?2.dis beyazlatma olayi nasil yapiliyor?ilaçla mi yoksa doktor kendi mi yapiyor?
|
|
![]() |
|
samat43
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
diliin arkdasindaki kabarciklar tat alma kabarcigi herkeste vardir onlar
|
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() |
ismimnefarkeder kardes
dis eti çekilmesi suan bakinca belli oluyor cünki onu geri çekemem dedi ama dis etlerinin dibindeki kalinti ve taslari temizledi sonra ilaç tedavisi uyguladi geçtigini öyledi sonrada beyazlatma doktor yapiyor özel ilaçla samat43 peki kardes anladim ama dil pasi nedir anladim murat hocanin bi yorum yapmasi iyi olur konuma. |
|
![]() |
|
samat43
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
O konuya bir sey diyemem doktor bey bilir ama yani dilin arkasinda kabarcik herkeste var o ta en dipte farkli birsey algilama
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
midene baktiríp sonuçlarí bizimle paylasabilir misin?
belki síkíntí ordan kaynaklaniyordur... |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
moonlight009
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Aralik-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Kendimi bildim bileli koku her zaman var. Bazi yiyeceklerden sonra azaliyor bazilarindan sonra da daha da artiyor ama hep var. Disçiye gittigimde arayüz firçasiyla temizle geçer dedi ama tabi ki onunla alakasi yok ne kadar temizlersem temizliyim geçmiyor. Ben tip 1 oldugunu düsünüyorum ama buradaki yazilari da okuyunca fark ettim ki bende de her zaman geniz akintisi var bu tip 2 de olabilecegini gösterir mi acaba, ikisi arasindaki farklar neler ? Bir de genelde agzimdan nefes aliyorum bu aliskanlik da olabilir bilmiyorum, burnumdan da rahat nefes aliyorum aslinda ama bunu fark ettim. Yakin zaman da kbb gitmeyi düsünüyorum ama burda da sormak istedim böyle bir sikintisi olan var mi ? Bir de tip 1 in tedavisi nedir ?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |