Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Kudret Narí ve Elma Sirkesi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Konu: Kudret Narí ve Elma Sirkesi
    Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2014 Saat 20:22
Arkadaslar Allah askina bunlari nasil kullaniyorsunuz? özel bir yönteminiz var mi?
ben bir türlü kullanamadim da. merak ettim bu tad ve kokuya ragmen
nasil tüketiyorsunuz?
tadílacak ve yenilecek gibi degiller yemin ediyom. bir yöntem söyleyin lütfen. yoksa daha kullanmadan çöpe gidip israf olacak.

(kudret nari zeytin yagli , elma sirkesi de dogal ve katkisizdir)
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Eylül-2014 Saat 01:05
zeytinyagli kudret narini aldiktan sonra biliyo musun bilmiyorum ama önce karistiracaksin o zmn baya küçük parçalara dönüsüyo çünkü
kullanimina gelince açikçasi ben çignemeden yutuyorum çignemek gerçekten yürek ister çünkü :) eger bikaç kere kullanmayi basarirsan alisirsin merk etme

sirkeyi de 1 yemek kasigi elma sirkesini 1 bardak suya karistirip içebilirsin kudret narini anlarim da sirkeden neden tiksindin anlamadim sonuçta üzüm sirkesi gibi agir bir tadi ve kokusu yok hatta gzl bile sayilir
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2014 Saat 16:41
bilmiyorum, bende her ikisi de ayni etkiyi yapiyor.
zaten bunlari kullanmiyorum artik. daha dogrusu hiç kullanmadim.

afaff, ne zamandan beri kudret nari kullaniyorsun? simdiye kadar faydasini gördün mü?
hani ciddi manada faydasi dokunduysa, tekrar kullanmayi denerim.
nyapalim, katlanacaz artik.
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2014 Saat 19:50
simdi bendeki koku yemeklerden sonra artis gösterdigi için ilk kullandigimda yemeklerden sonra kullaniyordum ve hiç faydasini görmedim tam birakmak üzereydim ki bir de yemeklerden önce kullanayim dedim(yani olmasi gerektigi gibi) 1-2 gün bisey olmadi daha sonraki 4-5 gün ise hem agzimdan hem de burnumdan gelen koku gitti ama daha sonra hersey gibi onun da yavas yavas etkisi azaldi ama kudret narinin bana söyle bir faydasi oldu ilaçlarin geçiremedigi midemdeki agriyi o geçirdi ve baya uzun süre kullandim sonra bi süre biraktim agri nüksedince tekrar kullanmak zorunda kaldim ve su an halen sadece sabahlari olmak üzere 1 çay kasigi kdr kullaniyorum ne kdr kullandigimi bilmiyorum ama 250 gr lik kavanozlardan 6-7 tane bitirmisimdir simdiye kadar

bir de not olarak sunu söyleyebilirim su anda kudret narinin midemdeki agri hariç kokuya bir etkisi oldugunu düsünmüyorum ama iste forumdan nicki ölümcüldü galiba kudret nariyla bu kokudan kurtuldugunu söledi ama daha sonra bir dönüs yapmadigi için akibeti ne bilemiyoruz kurtuldu ki geri dönmedi olarak düsünebiliriz
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Eylül-2014 Saat 19:59
kudret nari mide sorunlari dakikasinda kesiyor.
balla karistirip da yiyebilirsin ayrica.. ben 1 yemek kasigi yutuyordum ama çok eziyet gerçekten. ama çok sifa veriyor.

elma sirkesini suya karistirmayin diyor dikkat edin.
ben 2 yemek kasigi zeytin yagi ve 3-4 yemek kasigi sirkeyi karistirip içiyorum sabah aksam. (aç karnina)
ayrica aksamlari aç karnina sarmisaklari yutabilecegim büyüklükteufak ufak kesip su ile yutuyorum.
Bunlarin aguz kokusunu geçirmeyecegini biliyorum çünkü burnumdaki sorun anatomik gibi geliyor bana.
ama yine de kullaniyorum.
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2014 Saat 01:03
arkadaslar ayríntili anlattigniz için ve bana güç verdiginz için
tesekkür ediyorum öncelikle..
bugün zoraki de olsa kudret narini kullandim, ins bana da faydasi dokunur

effect, masallh sen kendini asmíssn ya, helal olsun vala:) umarim dedigin gibi faydasíní görürüm
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu