|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2014 Saat 09:24 |
Degerli arkadaslar ve Ilhami bey,
PharmolZn nin muadili, benzeri veya ona yakin olan baska bir ilaç yoktur. Dünya üzerinde de bir muadili yoktur. Tip 1 agiz kokusu için bu gün bilinen en etkili üründür. Biz ihraç edemedigimiz için, Kibris, Fransa, Gürcistan, Kuzey Karolayna, Teksas, suudi Arabistan, Gürcistan'dan bir kaç ay araliklarla PharmolZn almaya gelirler. Asagidakine benzer mektuplar daima geliyordu , ben pek ilgilenmiyordum. Fakat bu defa asagidaki mektubu yazan sahis Ingiltere'den telefon açinca çok istekli oldugunu gördüm ve konunun üzerine egilmek gerektigini sonunda anladim. Ilhami bey, ilaci Türkiye'de üretiyor, kendisine minnet borçluyuz, tesekkür ediyoruz, fakat PharmolZn gargarayi Çözüm ilaç olarak ihraç edemiyor. Çünkü ihracat kanunlarinin geregi olan caydirici, biktirici kurallari, yasalari, yasaklari, kanun ve uygulamalari yerine getirecek bürokratik engelleri giderecek enerji ve Ingilizce yabanci dil konusunda bazi sikintilari olabilir. Biliyorsunuz ben ilaç satmiyorum. PharmolZn ilacin formülü bana aittir fakat PharmolZn satisindan benim kazancim yoktur. Sadece isimdeki onur ve dünyanin uzak köselerinden gelen tesekkür ile besleniyorum. Eger içimizde hem Ingilizcesi yeterli olan hem de ihracat yapabilen bir firmasi olan bir mütesebbüs var ise olaya el atsin ve http://www.pharmolzn.com sayfasinin altinda yazan cep telefonundan Ilhami beye ulasip konuyu görüssün. Hem kendisi para kazansin hem de Ilhami beyi kazandirsin hem de ülkemizi kazandirsin. Böylece ülkemizin ismini ve sektördeki otoritemizi dünya üzerinde duyurmus olalim. (bu mektubum agizkokusu forum sitesinde ve efakülte eposta ve feysbuk grubunda yayinlanmistir, ilgili yerlerde izin almadan paylasilabilir) -Murat Aydin [email protected] ---------------------------------------- Dear Dr Aydin, How are you? Thanks a lot for your examination! I also really enjoyed staying in Turkey and it was a great pleasure to meet you! I am glad I came to your practice and had my breath checked, which now makes me feel more confident. I brought home 20 bottles of Pharmol, which, hopefully, will last for a year or so. But I got an idea. If Pharmol is not available for sale in Europe and England, maybe my company should start distributing it here? Me and my business partners have experience of importing and selling goods in England. Maybe you could give me some contact details of the people who produce Pharmol so that I could discuss this possibility with them? I see a good business opportunity here and also I would like to help people in Europe to have a good solution for their breath problems. Looking forward to your reply Best regards |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |