|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2014 Saat 21:09 |
Hocam konuyla alakali degil ama yeniden bir disimi cektirdim. cok zor bir cekim oldu. Dis cekiminden sonra kanama devam etti. Gelelim asil konuya, doktor Cekilen yer kanadikca degistiriyim diye kucuk bezlerdrn verdi. Iste o bezin bir tanesini yuttum hocam yanliskla. bu bir sikinti yaratir mi acikcasi endiselendimde. Size sormak istedim.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bir zarari olacagini sanmiyorum. Ben hemen arkadaslarima danisayim. Daha önce böyle bir vaka ile karsilasan meslektasim varsa fikir alayim. Bu arada siz diskinizi izleyin, gazli bez arayin.
Kesme seker büyüklügünü esas alarak tahminen kaç tane kesme seker büyüklügündeydi? -M |
|
![]() |
|
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
4 kesme seker büyüklügünde, kare seklinde katlanmis sekilde oldugu için. Katlanmis sekide boyu yarim küp seker büyüklügünde. Uzunlumasina açildiginda 23-24 cm. Agzimda 1 saatten fazla durmustu oyuzden küçük bir parça gibi olmustu ilgilendiginiz için çok tesekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Benim hastalarim arasinda hiç böyle bir olay yasayan olmadi. Kaplama yutan oldu ama gazli bez yutan olmamisti. meslektaslarima sordum. Bir kisi cevapladi. Sunlari söyledi:
---- Yapilcak bir sey yok...gazli bez pamukludur.Bitki niyetine hazmetmeye calisir midesi, kolondan atilir sonunda. ----- Bana sorarsaniz bol kuru-kayisi yeyin. Böylece sindirim kanalini hizli bir sekilde bosaltirsiniz. Daha sonra bizlere de bilgi verirseniz sevinirim. -M |
|
![]() |
|
nyse_o
![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederim hocam ilgilendiginiz icin. Inanin icim cok rahatladi. suanda birsey gorunurde yok:)) bu 3. Gece olucak bakalim...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |