|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2014 Saat 22:18 |
Yabanci bir sitede okudugum bir slogani yazmak istiyorum:
Nefesin kötü kokmasi, nefessizlikten iyidir. L.Z.G. Touyz -M |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
murat hocam bu konuda touyz efendiye katilmiyorum
aldigin her nefesi verirken bin kere düsünüp istirap çekiyorsan birak için de kalsin bence.ALLAHA inanmasam çoktan dedemin yanima gömmüslerdi beni. |
|
![]() |
|
uzgun
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
hocam Allahimdan korkum olmasa intihar ederim yasamam bogle zaten her gun bu utancla ölup ölup diriliyorum
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Yapmayin arkadaslar.
Ne diyorsunuz siz. Agzinizdan yel alsin. Nefesinizin kokmasindan çekindiginiz insanlarin nefesi de kokuyor olabilir. Bu kadar duyarli olmayin. Allah sizlere saglikli uzun ömürler nasip etsin. -M |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Evet arkadaslar Murat Hoca dogru soyluyor.Umudumuzu kaybetmeyelim.Bakin ben Murat Hocam; icimizden bir kisiyi detayli muayene edecek ve bu kisi olmayi hepimiz icin sectim.Belki olumlu bir muayene olurda ayni sorunu yasayanlar icin ornek olur diye kabul ettim.Ve unutmayin Murat Hocam bu problemimiz icin ugrasiyor.Bende ucundan bir nebze tutayim dedim.Dua edin lutfen.
|
|
![]() |
|
bad-i saba
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
Ben yolun sonuna geldigimi hissediyorum, tükendim. Psikolojimi anlatmaya kelimeler kifayetsiz... Bu yüzden yukaridaki fikre kesinlikle katilamiyorum, üzgünüm :(
|
|
![]() |
|
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar murat hocama da mahoniye de katiliyorum.kendimizi birakmayalim.eger sonsuz bir hayatta bu hastaligim olsaydi dayanilmaz olurdu ama biliyorum ki bigün ölecegim.sirf bu yüzden katlanmaya çalisiyorum.çektigimiz sikintilarin karsiligini muhakkak alacagiz yeter ki umudumuzu yitirmeyelim.
|
|
![]() |
|
rambir
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Kasim-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Bende 14 yasindan bu yana bu illeti çekiyorum yani bir çok arkadas gibi ergenlikten bu yana tam 12-13 senedir biktim artik geçen esim utana sikila söyledi oda senin agzinda çürük disinmi var diye zaten bekliyodum acaba ne zaman der nezaman der diye en sonunda söledi zaten daha öncede üstü kapali ima etmisti anlamadigim neden bu illet genelde ergenlik çaginda basliyor bunun bir nedeni olmali günümüzde bu kadar teknoloji varken bu kadar ar-ge ler yapilirken neden buna bi çözüm bulunamamaktadir benim halamdada ayni illet vardi ayni benim kokumdandi hatta babam bile söledi senin agzin kötü kokuyo tedavi ol diye halama 1-2 sene aradan sonra halami gördügümde dikkat ettim hiçmi hiç agzi kokmuyordu bu illetten nasil kurtuldu utancimdan bi türlü soramadim hatta bi ara yeni hat aliyim ondan mesaj atiyimda soriyim benim oldugumu anlamasin diye aklimdan geçmedi degil. Neyse böle bir site açtigi için Allah Murat hocamizdan razi olsun baskada bisey diyesim gelmiyor maalesef...
|
|
insallah cümleten kurtuluruz
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
ranmbir lütfen halani ara sor.utanma sürecini ne kadar uzatirsan sadece kendini degil burda bir umut parilltisi bekleyen herkesin bir bakima hayatlarindan çalmis olursun.belki halanin söyleyecegi en ufak bir sey bize yol gösterir.lütfen rica ediyorum.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
20 lik disden dolayi olabilir. ergenlikte onlar çikiyor çünkü |
|
![]() |
|
rambir
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Kasim-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
ahmetmehmet1 kardes açabilirsem ben bir konu açiyim o zaman ortalama 14 yaslarinda bu illeti baslayan ne kadarmis ve 20'lik dislerini çektiren ve kurtulan varmi en azindan bi kismimiza yardimci olmus oluruz
|
|
insallah cümleten kurtuluruz
|
|
![]() |
|
Kosinus
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13-Aralik-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Buradaki çogu insanin bu tür avuntulara inanacagini sanmiyorum :) Tüm hayatinizi tek hücreli hapishane de mi yasamak istersiniz, ölmek mi?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |