Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Nefessizlikten iyidir Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Konu: Nefessizlikten iyidir
    Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2014 Saat 22:18
Yabanci bir sitede okudugum bir slogani yazmak istiyorum:

Nefesin kötü kokmasi, nefessizlikten iyidir.
L.Z.G. Touyz

-M
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2014 Saat 22:28
murat hocam bu konuda touyz efendiye katilmiyorum
aldigin her nefesi verirken bin kere düsünüp istirap çekiyorsan birak için de kalsin bence.ALLAHA inanmasam çoktan dedemin yanima gömmüslerdi beni.
IP
uzgun
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 27
Alıntı uzgun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2014 Saat 07:05
hocam Allahimdan korkum olmasa intihar ederim yasamam bogle zaten her gun bu utancla ölup ölup diriliyorum
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2014 Saat 16:20
Yapmayin arkadaslar.
Ne diyorsunuz siz.
Agzinizdan yel alsin.
Nefesinizin kokmasindan çekindiginiz insanlarin nefesi de kokuyor olabilir. Bu kadar duyarli olmayin. Allah sizlere saglikli uzun ömürler nasip etsin.
-M
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2014 Saat 20:00
Evet arkadaslar Murat Hoca dogru soyluyor.Umudumuzu kaybetmeyelim.Bakin ben Murat Hocam; icimizden bir kisiyi detayli muayene edecek ve bu kisi olmayi hepimiz icin sectim.Belki olumlu bir muayene olurda ayni sorunu yasayanlar icin ornek olur diye kabul ettim.Ve unutmayin Murat Hocam bu problemimiz icin ugrasiyor.Bende ucundan bir nebze tutayim dedim.Dua edin lutfen.
IP
bad-i saba
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 67
Alıntı bad-i saba Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2014 Saat 21:40
Ben yolun sonuna geldigimi hissediyorum, tükendim. Psikolojimi anlatmaya kelimeler kifayetsiz... Bu yüzden yukaridaki fikre kesinlikle katilamiyorum, üzgünüm :(
IP
latte
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 64
Alıntı latte Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Kasim-2014 Saat 12:38
arkadaslar murat hocama da mahoniye de katiliyorum.kendimizi birakmayalim.eger sonsuz bir hayatta bu hastaligim olsaydi dayanilmaz olurdu ama biliyorum ki bigün ölecegim.sirf bu yüzden katlanmaya çalisiyorum.çektigimiz sikintilarin karsiligini muhakkak alacagiz yeter ki umudumuzu yitirmeyelim.
IP
rambir
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 8
Alıntı rambir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Kasim-2014 Saat 01:21
Bende 14 yasindan bu yana bu illeti çekiyorum yani bir çok arkadas gibi ergenlikten bu yana tam 12-13 senedir biktim artik geçen esim utana sikila söyledi oda senin agzinda çürük disinmi var diye zaten bekliyodum acaba ne zaman der nezaman der diye en sonunda söledi zaten daha öncede üstü kapali ima etmisti anlamadigim neden bu illet genelde ergenlik çaginda basliyor bunun bir nedeni olmali günümüzde bu kadar teknoloji varken bu kadar ar-ge ler yapilirken neden buna bi çözüm bulunamamaktadir benim halamdada ayni illet vardi ayni benim kokumdandi hatta babam bile söledi senin agzin kötü kokuyo tedavi ol diye halama 1-2 sene aradan sonra halami gördügümde dikkat ettim hiçmi hiç agzi kokmuyordu bu illetten nasil kurtuldu utancimdan bi türlü soramadim hatta bi ara yeni hat aliyim ondan mesaj atiyimda soriyim benim oldugumu anlamasin diye aklimdan geçmedi degil. Neyse böle bir site açtigi için Allah Murat hocamizdan razi olsun baskada bisey diyesim gelmiyor maalesef...
insallah cümleten kurtuluruz
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Kasim-2014 Saat 00:26
ranmbir lütfen halani ara sor.utanma sürecini ne kadar uzatirsan sadece kendini degil burda bir umut parilltisi bekleyen herkesin bir bakima hayatlarindan çalmis olursun.belki halanin söyleyecegi en ufak bir sey bize yol gösterir.lütfen rica ediyorum.
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Kasim-2014 Saat 16:08
Orjinalini yazan: rambir

Bende 14 yasindan bu yana bu illeti çekiyorum yani bir çok arkadas gibi ergenlikten bu yana tam 12-13 senedir biktim artik geçen esim utana sikila söyledi oda senin agzinda çürük disinmi var diye zaten bekliyodum acaba ne zaman der nezaman der diye en sonunda söledi zaten daha öncede üstü kapali ima etmisti anlamadigim neden bu illet genelde ergenlik çaginda basliyor bunun bir nedeni olmali günümüzde bu kadar teknoloji varken bu kadar ar-ge ler yapilirken neden buna bi çözüm bulunamamaktadir benim halamdada ayni illet vardi ayni benim kokumdandi hatta babam bile söledi senin agzin kötü kokuyo tedavi ol diye halama 1-2 sene aradan sonra halami gördügümde dikkat ettim hiçmi hiç agzi kokmuyordu bu illetten nasil kurtuldu utancimdan bi türlü soramadim hatta bi ara yeni hat aliyim ondan mesaj atiyimda soriyim benim oldugumu anlamasin diye aklimdan geçmedi degil. Neyse böle bir site açtigi için Allah Murat hocamizdan razi olsun baskada bisey diyesim gelmiyor maalesef...

20 lik disden dolayi olabilir. ergenlikte onlar çikiyor çünkü
IP
rambir
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 8
Alıntı rambir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2014 Saat 21:20
ahmetmehmet1 kardes açabilirsem ben bir konu açiyim o zaman ortalama 14 yaslarinda bu illeti baslayan ne kadarmis ve 20'lik dislerini çektiren ve kurtulan varmi en azindan bi kismimiza yardimci olmus oluruz
insallah cümleten kurtuluruz
IP
Kosinus
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
Alıntı Kosinus Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Aralik-2014 Saat 19:08
Buradaki çogu insanin bu tür avuntulara inanacagini sanmiyorum :) Tüm hayatinizi tek hücreli hapishane de mi yasamak istersiniz, ölmek mi?
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu