|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
chocalate
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2014 Saat 19:37 |
murat hocam ve diger arkadaslar pharmol zn balikesir'deki eczanelerde satiliyor mu ? veya pharmol zn nin satildigi sehir ve eczane listesi gibi bi liste var mi ? üreticiye sordum ama geri dönüs alamadim o yüzden buraya konu açtim.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
http://www.pharmolzn.com/ sayfasinin en altinda üreticisinin temas bilgileri var. Ilhami beyin Cep telefonu 0530-5103342 Size yardimci olmak için bana telefonunuzu eposta ile ([email protected]) bildirirseniz Ilhami beye iletirim ve takip ederim. Keske elimden baska bir sey gelse. -M |
|
![]() |
|
chocalate
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
Sagolun hocam internet sitesinin birinde stoklarinda varmis onlardan aldim.ilginiz ve alakaniz için tesekkür ederim.aklima takilan bi soru var böylesine güzel bi ürün niye yaygin olarak bilinmiyor ve kullanilmiyor ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Vallahi ben de bilmiyorum :-)
Eczaciya soruyorum neden yok ? Kimse sormuyor diye getirtmiyorum diyor. Ilaç deposuna soruyorum, elimizde var eczaci bizden istemiyor diyor. Doktorlar ve hastalara soruyorum: biz eczaneden soruyoruz ama yok diyor. Okus pokus :-) Baska gargara firmalari eczaciya her 5 sise için 1 sise bedava veriyormus. Bu sebeple eczaci diger gargaralar ile reçetedeki ilaci degistiriyormus. Bu da piyasada bulunmayisi için bir faktörmüs. PharmolZn firmasi o kadar zengin bir firma olmadigi için 5 te 1 bedava veremiyor. Ingiltere'den gelen bir hasta 2 koli satin almak istedi. Uçakta sivi almiyoruz demisler Ne bileyim, bir garip bir seyler oluyor iste ... -M |
|
![]() |
|
chocalate
![]() ![]() ![]() |
Anladim hocam bu ilaç piyasasinin bu kadar karisik oldugunu bilmiyordum her alanda kimde para varsa o kazaniyor Türkiye'de zaten.
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Istanbul'da bir eczane sahibi her zaman PharmolZn bulunduracagini , mümkün olan sehir içi adreslere ilaç gönderebilecegini, bu amaçla isim ve telefonunun burada yayinlanabilecegini söyledi
Fulya eczanesi Nisantasi Mah. Tesvikiye Cad. No:45/A Nisantasi, Sisli, Istanbul - Avrupa Tel: 0212 241 12 62 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |