Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: 20 lik Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
sifaaralik
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4
Alıntı sifaaralik Cevaplabullet Konu: 20 lik
    Gönderim Zamanı: 29-Kasim-2014 Saat 23:53
Merhaba
20 lik disini cektiripte bu sorundan kurtulan var mi aranizda?
Benim gümük bir 20lik im var hiç agrim yok fakat elimi ūzerinde gezdirince koku farkettim. Randevu aldim çekilecek. Acaba kurtulacak miyim çok merakli ve umitliyim.
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2014 Saat 15:08
ameliyat ile çekecekler öyle disçi koltugunda degil :) biliyorsundur insallah hayirlisi olur
IP
sifaaralik
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı sifaaralik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralik-2014 Saat 22:30
Evet biliyorum ama raziyim yeterki kurtulayim
IP
rambir
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 8
Alıntı rambir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Aralik-2014 Saat 13:14
çektirip sonucu buraya yazarmisin kardesim bende bu nedenden oldugunu düsünüyorumda en azindan bi fikir sahibi olurun
insallah cümleten kurtuluruz
IP
sifaaralik
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı sifaaralik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2014 Saat 22:34
Çektirdim 4 gün oldu yaranin iyilesmesini bekliyorum sonucu yazacagim insallah
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2014 Saat 08:51
20 yas disi yedi sekiz yasinda olusmaya - tomurcuklanmaya - basliyormus. Dis eti altindan koku yapacagini sanmiyorum ama küçüklükten beri koku olanlarda çok çok küçük bir ihtimal de olabilir.

Çürüyen yirmilikleri çektirmekte fayda var. Dolguyla, kanalla ugrasmayin. Hatta diger disler saglam ve tamsa yirmiligi direkt çektirmek bence daha mantikli. Onu koruyalim derken iyi temizlik olmadigi için asil kök disi çürüyebiliyor.

Yirmilik disimi çektirmek için devlete, agiz dis sagligi merkezine gitmistim. Yillarca karsima çikmayan " idealist dis hekimi"ne denk düstüm. Kadin, ne agiz kokusu dedi ne bir saat ugrasmaya degmez dedi, tüm yirmiliklere dolgu yapti. Emin degilim ama birine de kanal yapti diye hatirliyorum. Diger gittigim disçilerin çogu ya basindan savdi ya agiz kokusu yok deyip geçistirdi. Bu doktor hiç üsenmeden, kokudan tiksinmeden yarim saatten fazla ugrasti. Birinde igne uyusturmadi, yarin yine gel dedi. Ismini hatirlamiyorum yoksa yazardim. Devlette çalisip böyle idealist olan disçi azdir. Tabii, agzimin berbat kokusunu hesaba katarak söylüyorum.( Hatta ön disimin biri çok içerde, iki dis üstüste yani. Onu çene cerrahi çekmeliymis dedim. Yok, ben alirim ama saglam disi niye çektiriyorsun birak kalsin dedi. )

Simdi, keske ugrasmadan yirmilikleri çekseymis diyorum. Hiç olmazsa bir olasi nedeni daha elemis olurdum. Bir hafta iyilesme süreci olmasa hemen çektirecegim.
IP
derdnz
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı derdnz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Aralik-2014 Saat 20:37
8 yasinda olusmaya basladigini bilmiyordum 20'lis dislerin. Koku 12 13 yaslarinda baslayabilir mi bu durumda? Bizim gibi ilaç tedavilerine cevap vermeyen bir sorunu bulunmayan kisilerde mümkün olabilir bu durum. Murat Hocam biraz genel bilgi verebilir misiniz bize bu konuda?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Aralik-2014 Saat 22:04
20 yas disinin koku yapabilmesi için dis etini delip yarisi disari çikmis, yarisi çikamamis konumda takilip kalmis olmasi lazimdir.

Germin kireçlenme yasi baska bir takvimdir, disari çikmaya tesebbüs etmesi baska bir takvimdir. Bu sebeple 8 yas olayini unutun agiz kokusu bakimindan degerlendirmeyin.

-M
IP
sifaaralik
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı sifaaralik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2014 Saat 23:26
Dis çekildi yine ayni. Insanlar benimle konusurken ellerini agizlarina gõtūrūyor sanki benden uzaklasip. Ama ben kendim hissedemiyorum koku falan. Biktim ya
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Aralik-2014 Saat 20:25
Orjinalini yazan: sifaaralik

Dis çekildi yine ayni. Insanlar benimle konusurken ellerini agizlarina gõtūrūyor sanki benden uzaklasip. Ama ben kendim hissedemiyorum koku falan. Biktim ya

Bak anlamak için parmagini dilini arka tarafina filan elle dokun filan sonra kokla

yada bilegini yala

yada agizdan buruna dogru üfle

son olarakta ellin ile burnunu kapa hava filan kalmasin disari üfle balon gibi burnuna gelecektir nefesin
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu