Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Köprü Protezi Sonrasi Agiz Kokusu Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Ayazagaa
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 16
Alıntı Ayazagaa Cevaplabullet Konu: Köprü Protezi Sonrasi Agiz Kokusu
    Gönderim Zamanı: 10-Mayis-2015 Saat 21:38
Iyi geceler Murat Hocam. Özelden yazamadim. mesaj limitiniz doluymus buraya konu açmak istedim. Ben 4 ay önce sabit köprü protezi yaptirdim. Protez takildiktan 1 ay sonra siddetli bir agiz kokusu basladi.(Dislerimi firçalamama ragmen). son 3 aylik süreçte farkli dis hekimlerine gitmek zorunda kaldim. genelde dislerini firçala, dis ipi kullan geçer deyip olayi ciddiye almadilar. kbb ye gittim ve kullandigim bazi ilaçlar neticesinde bir miktar killi dil olusmus. killi dil ameliyathanede kazindi ama koku gitmedi. Kendi kendime kizdim köprüyü söktürdüm fakat koku yine var. Su anda köprünün altindaki kesik disleri kullaniyorum koku duruyor. bi yakinima sordum koku hissetmedigini söyledi.(yaklasik 1 metre mesafeden). internette arastirma yaparken size ulastim ve beni muhatap alacaginizi düsünerek yazmaya karar verdim. Sitenizden yaptigim arastirma neticesinde bazi durum tespitleri yaptim.
1. Bu kokunun dilimin arka tarafi ile bogazima dogru olan kisimdan geldigini hissediyorum.
2.Agzim kapali iken koku yok ama agzim kapali iken yutkunup yine agzim kapali halde nefes verince en net sekilde kokuyu hissediyorum.
4.Afedersiniz ama gegirince bu koku gelmiyor. en son ne yediysem onun kokusu geliyor.
5.Yemek yiyince ve dis firçalayinca tamamen kaybolmuyor ama yarim saat kadar oldukça azaliyor.
6. sekerli yiyecekler tüketince de yarim saat kadar ciddi anlamda azaliyor.(gofret, çikolata vb.)
7. koku hep ayni koku ama siddeti bazen artip bazen azaliyor.(konusurken biraz artiyor)
   Hocam sizin bilginiz ve tecrübeleriniz dogrultusunda bu hangi tip kokuya benziyor. Yorumunuz nedir? Gerekirse ben gelip ölçüm yaptirmayi da düsünüyorum. ölçüm yaptiginizda kokunun kaynagi net tespit ediliyor mu? ben ögretmenim ve bu durum ciddi anlamda psikolojimi bozmaya basladi. dogru düzgün ders anlatamaz oldum. yardimci olursaniz sevinirim hocam. iyi geceler.
IP
Ayazagaa
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Ayazagaa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Mayis-2015 Saat 10:40
Forumdaki arkadaslar da görüs belirtirlerse memnun olurum. Belki benzer belirtiler yasadigim birileri vardir
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Mayis-2015 Saat 10:47
Doktor bey bir çok kez belirtti koku ölçümü kokunun kaynagi hakkinda kesin bilgi vermez diye. Bence ilgili bir dis doktoru bulup, bütün sikintinizi anlatiniz. Ilgili dis doktoru bulmak en zoru. Allahtan benim dis doktorum çok iyi de o yönden sikinti yasamiyorum.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Mayis-2015 Saat 19:03
abi zaten kendin demissin o kopru protezindenmis?

kopru protezin yerine baska bisey yapilamaz mi?
IP
Ayazagaa
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Ayazagaa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Mayis-2015 Saat 23:35
Mehmet kardesim forumda yeniyim. Murat hocanin söyledigi bazi seylerden haberim olmayabilir. Benim en büyük sikintim ilgilenecek dis hekimi bulamiyorum. 7, 8 disçiye gittim. Hepsi de maalesef klasik dis firçala, dis ipi kullan cümleleriyle geçistirdiler. Ben zaten bunlari yapiyorum.
IP
Ayazagaa
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Ayazagaa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Mayis-2015 Saat 23:38
Gürkan33 maalesef protezin dönüsü yok. Bos disin yanindaki dislerim kesildi. Araya implant yapilsa bile yine üstüne protez yapilacak.
IP
Ayazagaa
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Ayazagaa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2015 Saat 11:42
Okuyan arkadas varsa söyle bi sey sormak istiyorum. Benim protez öncesi 3 disime kanal tedavisi yapildi. Dolgu kanal yaptirip da kokuya maruz kalan var mi. Yani dolgu koku yapabilir mi
IP
Ayazagaa
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Ayazagaa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2015 Saat 12:18
Murat hocam, anladigim kadariyla oldukça yogunsunuz. Bu derdin uzmanindan da bi seyler duymak istedigim için foruma üye oldum. Hocam rica etsem müsait oldugunuzda bi seyler söyler misiniz.
IP
Ayazagaa
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Ayazagaa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2015 Saat 12:48
Ben konunun agiz içi kaynakli oldugunu düsündügüm için pharmol zn siparisi de verdim. Henüz elime ulasmadi. Umarim pharmolla kokumu azaltirim.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2015 Saat 16:12
Her yazilani imla kurallarina varincaya kadar okuyorum. Kimlerin özel isimleri apstrof ile ayirdigini kimlerin cümleye büyük harf ile basladigini bile takip ediyorum

- Konusulmus ve fikrimi açikça yazdigim bir konu hakkinda soru soruldugunda nakarat yapmamak için,

- Hurafe, dedikodu, bilimsel olmayan bir konu açildiginda ve bu konuya iliskin soru soruldugunda konuyu degersiz bulmaniz için,

- Birisinin özel durumunu tasvir eden, sadece o sahisa özel bir soru soruldugunda sahisi yanlis yöne sevk etmemek için

mümkünse sessiz kaliyorum.

Siz köprüden sonra agiz kokunuzun ortaya çitigini yazdiniz ve bazi özel durumlari tasvir ettiniz. Sizin sorunuzun cevabini daha önceden resimlerle anlatmistim. Forumda arama fonksiyonu ile arayabilir kolayca neler anlatildigina ulasabilirsiniz.

Köprüyle ilgili bazi ilave açiklamalarin bu sitede bulundugunun linkini forumdaki eski konusmalarimizda verdigimi animsiyorum: http://www.agizkokusu.org/agiz-kokusunda-ilk-ne-yapilir.html

Ayrica forumun girisinde basit temel bilgilerin yer aldigi bilgilendirme kilavuzunu agiz kokusu kitapcigini ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Orada da köprü ve agiz kokusu iliskisi ele alinmis olabilir diye animsiyorum.

Yardimci olabilecegim bir konu olursa lütfen sorun.
-M

IP
Ayazagaa
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Ayazagaa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mayis-2015 Saat 09:48
Sagolun hocam, galiba yeni üye oldugum için bazi konularda bilgi eksikligim var. Belirttiginiz açiklamalari da okuyacagim.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mayis-2015 Saat 11:30
Buraya bir göz atiniz:
http://www.aydinmur.com/agiz-kokusu-kopru-govdesi.html
IP
Ayazagaa
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Ayazagaa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2015 Saat 08:54
Tesekkür ederim hocam ilginiz için. Kitapçigi da indirip okudum. Köprülerim yeniden yapiliyor. Gövde altini açik istedim. Köprü temizligi için de süngerli dis ipi siparisi verdim. Bütün bu tedbirlere ragmen koku devam ederse kbb ve dahiliyeye gidip diger olasi sebepler için detayli tetkikler yaptirmayi düsünüyorum.
IP
Ayazagaa
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Ayazagaa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2015 Saat 23:36
Iyi geceler murat hocam, benim köprüme ayak olan dislerden birisi malesef çekime gitti. Disimi kaybettim. Yeniden saglam dis kestirmek istemedigim için bos olan dislere tek tek implant yaptiracagim. Ayak olan diger dis ise kaplama yapilacak. Hocam, benim önceki köprü gövdem kapali yapildigi için koku sorununu yasamis biri olarak tereddüde düstüm. Implant firmalarinin brosürlerini inceledim ve implantin protezi de dis etine bitisik yapiliyor ve anladigim kadariyla altini dis ipiyle temizlemek imkansiz gözüküyor. Gövde alti kapali köprü de oldugu gibi implant protezi de kokuya sebebiyet verebilir mi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2015 Saat 09:23
Sorunuzun birinci kismini kapatip ikinci kismina cevap veriyorum: Temizlenmeyen her yüzey agiz kokusu sebebi olabilir.
-M
IP
Ayazagaa
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Ayazagaa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2015 Saat 09:56
Tesekkür ederim hocam.
IP
pelin
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı pelin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Temmuz-2015 Saat 15:57
Yeni konu basligi atamadigim ici buraya yaziyorum disteki köprüler in koku yaptigini nasil anlariz .bir yakinimin köprü yaptirdigi dis etinde sürekli kanama ve iltihap oluyordu köprüyü çikartinça koku gitmisti.aceba kanama ve iltihap gibi sorun olmayan köprülerde koku yapar mi
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Temmuz-2015 Saat 21:30
pelin asagidaki linkteki yorumlari oku cvp bulacaksin
http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1617
IP
Ayazagaa
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Ayazagaa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Temmuz-2015 Saat 23:17
Pelin hanim, benim köprü protezim varken herhangi bir dis eti kanamasi ya da iltihap yoktu. Ama ciddi anlamda bi koku vardi. Sebebi ise köprülerin altinin kapali yapilmasi imis. Dis eti ile köprü arasina yiyecek kaçiyor ve zamanla koku yapabiliyor.
IP
pelin
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı pelin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2015 Saat 19:51
Ayazagaa kKöprüyü çikarinca agiz kokunuz geçti mu peki
IP
Ayazagaa
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Ayazagaa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Agustos-2015 Saat 02:16
Evet, köprüden kaynakli benim de hissettigim o kötü koku yok oldu. Ama benim doktorlarin sigara kullanimindan oldugunu söyledigi killi dil sorunum da olusmustu. O bazen düzeliyor bazen artiyor. Arttiginda koku oluyor ama alti kapali protezin kötü kokusu cok daha baskindi ve protezler sökülünce kayboldu.
IP
ISMIGÜL
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Alıntı ISMIGÜL Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Mart-2018 Saat 13:27
MERHABA HAYIRLI GÜNLER YENI YAPTIRDIGIM KAPLAMALARIMIN ALTINDA UFAK BIR BOSLUK VAR BELLI BELIRSIZ VE SIZDE AÇIK KALMASININ KOKUYUYU GIDERDIGINI BELIRTMISSINIZ LAKIN DAHA YENI OLMALARINA RAGMEN HAFIF HAFIF SIMDIDEN BASLADI KOKU YAPMAYA ALTI AÇIK BIRAKILACAGINA BUNUN DOLGU VS. BIRSEYLE BIR SEKILDE TAMAMEN HIÇ BOSLUK KALMAYIP IÇINE BIRSEYLER KAÇAMAYACAK SEKILDE DIS ETININ IÇINE GIRMESI SAGLANAMIYORMU    
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Mart-2018 Saat 16:25
Orjinalini yazan: ISMIGÜL

MERHABA HAYIRLI GÜNLER YENI YAPTIRDIGIM KAPLAMALARIMIN ALTINDA UFAK BIR BOSLUK VAR ....

Böyle genis bir bosluk kalirsa agiz kokusu yapmaz.

http://drmurataydin.com/agiz-kokusu-kopru-govdesi.html
IP
MertDu
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı MertDu Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Mart-2019 Saat 23:23
Murat Bey merhabalar benim 2 tane sorum var. Birincisi bademcik ameliyati olmama ve arasindan uzunca zaman geçmesine ragmen sadece bakmak istedigim için bogaz bölgeme baktigim da tekrar bademcik taslarini buldum bir buna ne kadar sasirdigimi tahmin edebilirsiniz.

Ikincisi ise dis köprüsü yaptirdim bos disimin yaninda ki iki disin kafasi kesilerek yapildi yani dis ipi ile köprünün altina inebiliyorum. Dis Doktorum ile dis köprüsünün altinin bos olmasi konusunu konustugumda hakli oldugumu öyle yapilmasi gerektigini söyledi.Fakat operasyondan sonra benim köprümün altinin boslugunun bana göre çok kisa oldugunu farkettigim de dis hekimim bir problem olmayacagini koku yapmayacagini söyledi köprümün.Ama sizin resimlerinizde ki gibi degil inanilmaz kisa bir bosluk var yinede bir gida takilmiyor gidalar ve tükürügüm bir diger tarafa geçebiliyor.Dis ipi ile de altini temizleye biliyorum.Ama dilimle bir müdahale yapamiyorum. Köprü eski amalgam dolgumun üstüne yapildi.Köprüden sonra sanki az da olsa agzimda bir koku hissediyorum bu anlattiklarim la bir alakasi olabilir mi acaba ? Özellikle köprü ile.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mart-2019 Saat 06:54
Mert bey, Bademciklerin agiz kokusu sebebi ile alinmasindan sonra degisen pek bir sey olmadigini görüyordum. fakat yeniden tas gelistigini bilmiyordum yollayabilirseniz fotograf görmek isterim.

Köprü gövdesi için en genis bosluk, en az agiz kokusu riski demektir. Boslugun azaldigi oranda agiz kokusu riski artar.

Bu sayfada bazi fotograflar bulacaksiniz:
http://drmurataydin.com/agiz-kokusu-kopru-govdesi.html
-M
IP
Ggggg
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 18
Alıntı Ggggg Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Ocak-2023 Saat 14:14
Merhaba Murat hocam,
Daha öncede bu konuyla ilgili soru sormustum size. Benim kaplama yaptirdiktan sonra agiz kokum ortaya çikti ancak kaplamamin alti kapali sekilde yapilmis. Sizin kaplama ile olusan agiz kokusu yazinizi ve görsellerini inceledim orada alti kapali fotografta ve dis kökünün baski uyguladigi resimde ki gibi benimde kaplamam ayni o sekilde burdaki 5-6. resimde ki gibi. Simdi farkli bi doktora gidip kaplamami degistirmek istiyorum. Kokunun ordan kaynaklandigini düsünüyorum çünkü onu yaptirdiktan sonra basladi. Yeni olan kaplamayi nasil yaptirmaliyim? Birde bi önceki yaptirdigim yer kök oldugu için kapali yapildi diye söyledi. Bunun için bisey yapilamiyor mu.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Ocak-2023 Saat 20:16
hiç bir sebep köprünün gövdesinin altinin kapatilmasini geretirmez. ihmal veya önemsemiyor olmak sebebi ile kapali yapilmatadir.

veya 1-2 kisi altinin kapali yapilmasini istemmis diye b undan sonra altini kapali yapmaya alismis olmak sebebi ile kapali yapilmaktadir.

Bu konuda daha detayli sekilde açiklama yaptigim bir videoyu bi yerlere yükledim ama nereye yolladigimi hatirlamiyorum.
IP
Ggggg
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Ggggg Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2023 Saat 23:20
Hocam gövdenin altinin açik sekilde yapilmasi için eski dis kökünün çekilmesi mi gerekiyor
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Ocak-2023 Saat 19:53
Orjinalini yazan: Ggggg

Hocam gövdenin altinin açik sekilde yapilmasi için eski dis kökünün çekilmesi mi gerekiyor

eski dis kökü nedir*
IP
Ggggg
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Ggggg Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Ocak-2023 Saat 21:57
Hocam disim kanal ve dolgu ile kurtarilamadigi için disin içi temizlenerek dis kökünün üstüne kaplama yapildi. Yaptirdigim dis hekimide altta dis kökü oldugu için kaplamanin alti kapali sekilde yapildi dedi.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2023 Saat 20:04

Hocam disim kanal ve dolgu ile kurtarilamadigi için disin içi temizlenerek dis kökünün üstüne kaplama yapildi. Yaptirdigim dis hekimide altta dis kökü oldugu için kaplamanin alti kapali sekilde yapildi dedi.

Bunlar gerçekle örtüsmüyor. Bir seyelri yanlis anlamissiniz. Bu sebeple yorum yapamiyorum

Kanal tedavisi ile kurtulamiyorsa neden kaplanmis? Bir Kök nasil kaplanir? Disin kökü kaplanamaz, kuron kaplanir. Kanal tedavisi ile temizlenemiyor ama kökün   içi temizlenmis diyorsunuz?

Neyse. Sunu hep hatirlayin: hiç bir sebep bir köprünün altini kapali yapmayi gerektirmez.
Çok nadiren pirinç gibi minicik disler kaplanacagi zaman köprünün alti kapanamayabilir. Bunun disinda "arzu edildiginde" bütün köprülerin alti açilabilir.

IP
Ggggg
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Ggggg Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Ocak-2024 Saat 22:35
Murat hocam merhaba.Bende yaklasik 5 yil kadar önce tek bir disime kaplama yaptirdim. Yaptirdiktan 5-6 ay sonra koku basladi. Disin bulundugu yer ayni sizin kendi sitenizde bulunan fotograf gibi kapali yapilmis. Ben yaptirdigim yere gidip konuyu anlattim ancak onu yapamayacaklarini söylediler. Kurtulamayacak çürük disin üzerine kaplamayi yaptiklarini ve dis kökü bulundugu için altinin açik olamayacagini söyledi. Ben kokunun bundan kaynakli oldugunu düsünüyorum. Çünkü elimle dokundugum zaman ordan çok yogun bir koku geliyor. Simdi Istanbul da beni anlayacak bir dis hekimine gitmek istiyorum sizin önereceginiz biri var midir. Ben bu kaplamayi söktürüp alti açik olacak sekilde yaptirmak istiyorum. Ancak yine olmaz yapamayiz deyip geri göndermeye çalisabilirler. O nedenle size sormak istedim.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2024 Saat 21:32
Tek dis kaplamanin alti açilamaz.
Dissiz bir yere takilan 2 ve daha fazla sayida kuronlarda gövde altyindan bahsedilebilir.
Köprü gövdeleri su sekilde olursa koku yapmaz

https://www.drmurataydin.com/agiz-kokusu-kopru-govdesi.html

Düzenleyen aydinmur - 02-Ocak-2024 Saat 21:34
IP
Ggggg
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Ggggg Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2024 Saat 22:50
Peki bu durumda ne yapmam gerekiyor hocam.Koku ordan geliyor. Kaplama olan dis ayni sizin eklediginiz görseldeki gibi kirmizilik olusturmus ve dokundugum zaman koku geliyor.Nasil bir yol izlemem gerekiyor sizce.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Ocak-2024 Saat 20:41

Peki bu durumda ne yapmam gerekiyor hocam.Koku ordan geliyor. Kaplama olan dis ayni sizin eklediginiz görseldeki gibi kirmizilik olusturmus ve dokundugum zaman koku geliyor.Nasil bir yol izlemem gerekiyor sizce.

Söktürün.
2-3 gün o kuron agzinizda olmadan disler bosta kalsin
Bu dönemde Kokuyu test edin.
Koku kayboluyorsa agiz kokusu konusunda daha titiz olan bir meslektasima durumu anlatip yardim isteyebilirsiniz.
IP
Ggggg
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Ggggg Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Ocak-2024 Saat 20:53
Tamamdir hocam çok tesekkür ederim. Dediginiz gibi deneyecegim hemen.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 400
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Ocak-2024 Saat 21:13

Tamamdir hocam çok tesekkür ederim. Dediginiz gibi deneyecegim hemen.

Sonucu bize de yazarsan sevinirim. Insallah ondandir sorun da kurtulursun.
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ocak-2024 Saat 13:55
Gggg bir yil önce de ayni sorunu yazmissiniz. Bu süre içinde bir seyler denediniz mi?

Implant yaptiracaksaniz su resimdeki gibi alti açik yapilabilir mesela. Ben alti açik gibi gördüm.Eger fotoshop falan degilse tabii. Bir dis hekimi Instagram hesabinda yayinlamis:

https://hizliresim.com/upload-success
IP
Ggggg
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Ggggg Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ocak-2024 Saat 15:45
Bugün gittim ancak kaplamayi çikartirsak diste onunla beraber çikar ve oraya implant yapilmasi gerekir dedi. Implantta da altta açiklik olmuyormus. Onun haricinde dislerinizde kokuya sebebiyet verecek birsey görünmüyor dedi. Kaplama koku yapmaz dedi. Yani yine sorun çözülmedi. Hiç önemsenmiyor. Söktürüp implant mi yaptirmam gerekiyor bilmiyorum dogrusu.
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ocak-2024 Saat 16:17
Ben de koku kaynagi oldugu süphesiyle bir implant kaplamasini degistirtecegim. Yeni kaplama, dis eti çizgisi konturu gibi bir seye göre ayarlanacakmis. Eski implantlar yapiskanliymis yenileri takmali seklinde bir seymis.

Implant bir yana on binlerce insanin ön disleri zirkonyum vs kaplama ve kaplamalarinin altinda açiklik yok. Buna ragmen agiz kokulari da yok. O yüzden kaplama-koku konusunda çok umutlu degilim. Doktor önerdigi için yine de
yaptiracagim.

Kaplama konusunda önümdeki en somut örnek annem. Dislerini kaplama yaptirdiktan sonra konustu mu odayi dolduran cinsten çok agir bir koku vardi. Sonra ne yaptirdi bilmiyorum koku gitti. Üstelik neredeyse hiç dis firçalamiyor. Insallah, çok umudum olmasa da bende de ise yarar.
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu