|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
News
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2015 Saat 14:04 |
Baslangiçta bu kokunun psikolojik olduguna ihtimal dahi vermezdim cunku koku vardi ve yuzde yuz emindim su anda koku var ve eminim enteresan olan nokta kendimi rahat hissedip kokuyu unuttugumda ve kafami farkli seylerle meskul ettigimde koku tamamen kayboluyor soyleki en yakin arkadasim la muhabbet ederken koku yok ama tanimadigim biriyle muhabbet ederken koku oluyor ve vucudumu bir korku ve heyecan duygusu kapliyor arkadasimla gecende bu konuyu konustum ve oda durumu dogruladi ayni sekilde evdekilere kokuyu almiyor ve bu konuda sikayetleri yok murat hoca ya gittim kokunun olmadigini soyledi donuste otobuse bindim yanimdaki adam bu koku ne dedi yani yeni bir koku nedeni olabili. Mi psikolojik fakat gercekte var olan koku kisi kendini siktiginda ve sürekli kafa yordugunda olan bir koku sizin
ve murat hocamin gorusunu almak istedim |
|
![]() |
|
aysel
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de stresli oldugum zaman daha fazla hissediyorum kokuyu. Bazen kayboluyor. Ama kafama taktigimda daha fazla Hissediyorum. Stres agizda kuruluga sebep oluyor belki de bundandir.
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Bunu bilse bilse Murat hoca bilir. Çok enteresan bir durum. Bende merak ettim.
|
|
![]() |
|
Magdur42
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Kardesim zaten koku 24 saat bende de yok arada kayboluyor nye bilmiyorum. Sen psikolojik olarak rahat hissettigin zaman bakterilerin durmasi saçma. Baska bir teoriye kafa yor derim. Mesela ne yediklerine
|
|
![]() |
|
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
sanmiyorum psikolojik oldugunu çünkü biz bu kokuyu durduk yere uydurmadik insanlarin tepkilerinden anladik agzimizin koktugunu belki seninki arada oluyordur
|
|
![]() |
|
Cnsmh
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Mayis-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadasim benim duygularima tercuman olmussun bazen hatta cogu zaman bende bu sekilde dusunuyorum..arkadaslarimla yada herhangi biriyle konustugumda onu rahatsiz edecegimi bildigim icin daha da panik oluyorum sanirim..yada toplu tasimada birinin yanina oturdgumda elini burnuna goturse daha da artiyor sanki bendeki koku..eve geldigimde sanki tamamen geciyor gibi hissediyorum ama nefesimi kokladigimda koku aliyorum bende..bazen paranoyak miyim diyorum ama kokuyu hissedince yine kabulleniyorum
|
|
![]() |
|
uzgun
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
vay be tek ben bogle oldugumu sanardim bura yazmaktan bile cekinirdim cok cok dogru tesbit bu
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar ben farkli bir sey deniyorum son 10 gundur.
Ne oldugunu simdilik soylemeyecegim erken olur hayalleriniz yikilir diye! Bende suan cok ise yariyor.Ama biraz daha gecsin,eger istikrar devam ederse,burda paylasirim. Cunku yazilarinizi okudukca uzuluyorum,cunku bizi,biz anlariz. Az daha deneyeyim bakalim. |
|
![]() |
|
aysel
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
Mahoni arkadasim sen iyilesmemis miydin?Bizim için mi deniyorsun?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bekliyoruz umarim basarili olrusunuz |
|
![]() |
|
umit
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Agustos-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
Mahoni kardes insallah kalici bir çözüm olur, merakla bekliyoruz.
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Aysel benim koku burun temizleme kitine sirke koymak sebebiyle epey iyilesti tabiki.Ama
%100 degil. Bunun icin arayislara girdimki koku sifir olsun diye. Tabiki bu yaptigim yeni deneme basarili olursa,bir cogumuz icin iyi olacak.Bekleyeyim biraz daha.Ama bu bir kimyasal falan degil.Ayrica sitedeki bazi arkadaslarin verdigi bir fikri gelistirmekle ilgili bir deney. Gurkan kardes tsk ederim insallah istikrar olayi devam eder.Yazarim buraya |
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Ayrica tam iyilessemde bu siteyi,çaresiz arkadaslari terk etmem bunu bilin.
|
|
![]() |
|
aysel
![]() ![]() ![]() |
anladim mahoni tesekkrler. Umarim denedigin sey güzel sonuçlanir.
|
|
![]() |
|
News
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar konunun biraz daha tartisilmasini istedigimden yeni yaziyorum soyle soyleyeyim yanima birisi yaklastiginda sanki pes ediyorum ama bunu nasil vucut tepkisiyle karsiladigim kesfedememisken gecenlerde burundaki nefes yonunun degistigini farkettim sanki agiz ve bagirsakla arasindaki mesafe daraliyor burnun uc bolgesinden nefes alamiyorum zaten en buyuk fobim kapali bir kafeste mahrum kalmak bunu dusununce bile genis akintisi oluyor bu sebeble burundan nefes alirken uc bolgede bir serinlik hissetmeye calisiyorum boylece enteresandir geniz akintisi olmuyor. Ve koku sifira iniyor neden bunu surekli yapmiyosun diye sorarsaniz aksam olurken yine benim konkalarda bi hareketlenme oluyor halsizlik akinti ve surekli uyuma istegi beynim le etleri yoneltmeye çalisiyorum ama gunduz oldugu kadar basarili olamiyorum zaten uyurken hiç dikkat edemiyorum. konu tartisilmaya devam edilmeli arkadaslar sizde stres durumunda vücudunuzun tepkisini kesfe cikin bakalim nasil sonuclar ortaya cikacak belki tam olarak burnun uc bolge serinlik hissi ne demek anlatamadim bu kilit nokta oldugundan cok eminim sadece otobusten indigimde agzimi havalandirma ihtiyacindan kurtulmak benim için paha biçilmez bitseydi. Sözeden ihtiyac duyarsaniz bu konuyu detayli aktarmaya çalisacagim bu bir his duygusu oldugundan su anda bilgim yetmiyor anlatmaya saglicakla
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ben murat hocaya ufak bi soru sormak istiyorum..
arkadslarim genzmden konustugumu soyluyor boguk geliyormus sesim... ufak bi deney yaptim ; bas parmagimla ilk once burnumun sag tarafini kapattim slç tarafi acik biraktim ve konustum ses netti ama sol tarafi kapatip sag acik kaldiginda konustugumda ise sanki burnumun ici titriyor gibi oldu konusurken bu demek oluyor ki sag taraftaki konkalarda sorun mu var buyume gbi? bide geniz eti denen sey olabilir mi hocam.. |
|
![]() |
|
umit
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Agustos-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
Olumlu bir sonuç alabildiniz mi? Nasil bir yöntem uyguladiniz? |
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Az daha bekleyip gormek istiyorum.Sonra da burda paylasicam
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
7 gun gecmis mahoni bence paylas derim :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |