|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
maslak
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2015 Saat 10:17 |
Arkadaslar/hocam
her gun çilekli sakiz cignemek zararli mi bir yan etkisi var mi yani? |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Dis asinmasi, bagirsak hareketleri, sindirim gazlari, salya artar.
-M |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
yapçak bisi yok mecbur çigniyoruz...
|
|
![]() |
|
delux
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Subat-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
![]() ![]() ![]() |
yinede katkisiz dogal sakiz cignemeye calisin,mide kaynakli agiz kokunuz varsa gundelik cozumlerden birisi bol su ve ustune birkac saat araliksiz sakiz cignemek...
|
|
![]() |
|
maslak
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
peki hocam bunlardan herhangi biri agiz kokusu yapar mi |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bence yapmaz.
Ben hiç rastlamadim. Kendi deneylerimde de agiz kokusunu azalttigini tespit ettim, fakat bir Japon yazar, sakiz agiz kokusu yapar diyor. Nasil olsa bir süre sonra sakiz konusu yine sorulacak. Müsaade ederseniz bunlari biliyor muydunuz basliginda yanit vermek istiyorum -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |