|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2015 Saat 10:31 |
bende bisey sormak istiyorum murat hocam ben dislerimi siktigim için doktor dis plagi verdi bunu gece takiyorum sabah çikariyorum gece dislerimi firçaladiktan sonra takiyorum ama çikardigimda bazen çok kötü kokuyor bazen normal bir agiz kokusu bunun agzimin yada nefesimin koktugunu gösterirmi
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Duruma göre süre belirlenir. Bazi durumlarda sadece geceleri takilirsa yeterli olur, bazi durumlarda günde 20 saat takilmalidir. Süreyi doktorunuz ayarlar.
Yanlislikla yumusak plaktan yapilirsa hiç bir faydasi olmadigi gibi dis gicirdatmayi artirir. Agizda sakiz hissi uyandirir ve birey bu plagi refleks olarak çignemek ister. Bu bizim istemedigimiz bir seydir. Sert plaktan yapilmis olanlar dis gicirdatmayi azaltir. Kullanilmis, ayakkabi, iç çamasiri, ceket, gömlek, çorap ve protez kokuyor olabilir. Bunda bir sürpriz yoktur. Kokuyorsa temizleyiniz. -M |
|
![]() |
|
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
dis plagimda gece isirmamdan kaynakli yirtilmalar ve zedelenmeler var sanirim bu plagin yumusak oldugunu gösteriyor o halde kullanmamalimiyim?
|
|
![]() |
|
sorti
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Subat-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
benim arka dislerimde hafif kemik erimesi ve dis sikma problemim var botox yaptirmayi düsünüyorum fakat ise yarar mi 3 seanslik uygulama ile bazi çene kaslari islevini kaybediyormus buda dis sikmayi önlüyormus bu konu hakkinda görüsünüz nedir hocam
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Botoks, bir kaç ay dis sikmayi azaltir. Sonra etkisi geçer. Ömür boyu 2 ayda bir defa botoks yaptirmak pahali , tekrarlanamaz, sürdürülemez bir çözüm gibi geldi bana. -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |