|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
certel57
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Kasim-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2015 Saat 23:48 |
Arkadaslar yillardir agiz kokusunun nerden geldigini arastiran biriyim
Önce dislerden basladim curukleri doldurttum dis tasi temizliklerini yaptirdim koku azalir gibi oldu ama yine basladi Sonra mide de problem arastirdim bisey cikmadi Kbb de alerji cikti ilaclar kullandim koku aynen devam etti Burnun kapali dediler ameliyat lazimmis ameliyat oldum yine koku gitmedi Disciye gittim tekrar temizlettim 2 gun sonra yine basladi Senin dis etinde problem var dedi ama care yok Listerin kullan dedi dis ipi kullan dedi onlardan biktim ama fayda etmedi Burda bir yorum okudum rovamcine tanflex ve flagy diye ilaclarla gecmis o arkadasinki bende aldimkullandim Ilaclar bitti sevinmistim 1 hafta sonra yine basladi Kokunu ust azi diskerinden geldigini hissediyordum ama care bulamiyordum agiz gargaralarida fazla etmiyordu Karbonat dahi kullan dis etlerimi mahvetti Dil pasida vardi bende bu arada Karbonatin faydalarini arastirirken Bir yorumda misvak tozunsan bahsetmis ve cok faydasini gormus Bende internetten siparis verdim ve geldi dis fircasini islariyorsunuz ve misvak tozuna bandiriyirsunuz dislerinizi fircaliyorsunuz ilk aksam fircaladim ve sabah agzim kokmuyordu sasirdim Birde sonrasin destek amacli karanfil cignemeye basladim dil oasimda gitti hayatim normale döndü Birde misvak sapi aldim ayriyettende arada onunla fircaliyorum saglikli bir agiza kavusmus oldum gunde 3 4 kere firrcaliyorum dis macunu kullanmiyorum artik Sizlerede tavsiye ederim |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Misfak bir agacin gövdesinde su tasimak için kuillandigi kanalcikli boru yapisinda lifler içerir.
Yani her misfak kili büyültüldügü zaman 5-10 mikron çapinda boru veya hortum gibidir. Içerisinde sayisiz bakteri, mantarlar çogalir. Bir defa kullanildiktan sonra mikrop yuvasina dönüsür. Misfak agacinin özünde bulunan kimyasal maddeler dis eti sagligina uygun olabilir fakat misfak firça anlaminda saglikli olmayabilir. Bir baska problem makaslanmis odunsu lif uçlaridir. Bunlar bisturi gibi keskindir. Dis etini firçalarken mikro çizikler açar ve bu çizikler bakteri istilasina sebep olabilir. Ayrica sement gibi 20 um kalinligindaki dis örtülerini zamanla keser. ![]() Misfak yerine Banat orta sert dis firçasi aliniz. Bakkaldan. 1.5 liradir. Efendimiz hayatta olsaydi emin olun mikrop tutmasi zor, islanmayan, suyu tutmayan, içi dolu, uçlari yuvarlatilmis hijyenik bir dis firçasi tavsiye ederdi muhtemelen. Dislerinizi böyle firçalayiniz: http://www.murataydin.org/dis-nasil-fircalanir.html -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |