|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bi care
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30-Aralik-2015 Saat 19:03 |
Murat Bey dantesave cinkolu alkolsüz agiz gargarasi için düsünceniz nedir acaba pharmol zn ile benzer etkilere sahip mi ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bilmiyorum, daha önce hiç duymamistim, Kimyasal yapisini buraya yazar misiniz?
-M |
|
![]() |
|
bi care
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Yanlis yazmisim yazilisi dentasave cinkolu gargara kimyasal yapisi hakkinda pek bilgim yok gittigim dis hekimi önerdi. Arastirdigim kadariyla SLS Paraben Triklosan ve alkol içermiyormus hocam
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Kimyasal formülünü bilmeden nasil fikir sahibi olabilirim?
-M |
|
![]() |
|
bi care
![]() ![]() ![]() |
Dis hekimi oldugunuz için alaninizla ilgili ürünler hakkinda bilgi sahibisinizdir diye düsündüm neyse kimyasal formülünu ogrendigim de paylasirim.
|
|
![]() |
|
Kevseru
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Aralik-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
Nerde satiliyormus bilginiz var mi
|
|
Bunaldim
|
|
![]() |
|
bi care
![]() ![]() ![]() |
Eczanelerde satiliyor genelinde
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Çinkolu dis macununun içinde klorhexidin var. Gargarasinda parafen, sls(veya buna benzer bir sey) ve alkol yok. Çinko var mi yok mu telefon ekranindan göremedim.
Almak isteyen arkadaslar, google aramasi yapip internetten siparis verebilir. 10 tl civarinda, kargoyla 15 i bulur. |
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Denemeye deqer fazlasiyla koskoca istanbulda ancak insan boyu kadar alkol reyonu olan super marketlerde var cinkolu dis macunlari . Bu dis macunu 15 tl ye internette satiliyo 7 tl da kargo bedeli var.Yani 22 tl .
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |