|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Funda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Mart-2016 Saat 12:27 |
Arkadaslar idrar ph siniz kaç.Mesela karbonat küru yaptigimda ph 7 oldu.Ama dil aftim çok oldugu dönemde yaptirdigim dahiliye idrar sonucunda ph 5.Diyorum ki ph düsükse vücutta kokusma basliyor.Burdan edindigim tecrübelerle yaptiklarim sayesinde agiz kokum gidiyor.
1.Sabah kalkinca dis ve dil temizligi 2.Sude hanimin transformal nefesi 3.Mehmet beyin karbonat kürü Idrar 4.Vekolun sünüz rinse kiti:tuz karbonat burna çek 5.Tatli,ekmek,hazir gidalar yemiyorum kemik suyu içiyorum Ve gerçekten fayda görüyorum.1 haftadir düzene sokmaya çalisiyorum hayatimi tamamen kurtulmak istiyorum artik |
|
Tükenmislik
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Idrarinizi alkali yaparsaniz böbrek tasi gelismeye baslar.
-M |
|
![]() |
|
Funda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() |
Murat bey karbonat kürü yaptiktan sonra ürolojiye gittim ve doktor sol böbrekte tas düsürmüssün dedi .Karbonat kürünü 2 hafta ve günde 2 litre su içerek yaptim.1 hafta ara verip tekrar yaparim diyordum.Karbonat kürü ile nefesin daha temiz ve vücut kokusuda gitti.
Bir yeri düzeltirken digerini mi bozuyoruz sasirdim artik ![]() |
|
Tükenmislik
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |