|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
haci
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Aralik-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2015 Saat 15:19 |
arkadaslar hurma yiyin mesela 7-24 milletle dipdibe gelmiyonuz geldinizmide atin agziniza bi hurma gerçekten etkisi oluyor. hem sakiz gibi gizli almaniza da gerek yok Peygamberimizde yemistir çok normal bisi sahsen ben arada yiyorum en az yarim saat kokuyu yok etmese de o igrenç kokuyu bayaa azaltiyo... en önemliside arkadaslar bizde her insan gibi imtihan oluyoruz. kolay veya zor pes etmeyin sakiiin isyanda etmeyin bu illetle savasanlar olarak çook tatliyiz saglicakla....
|
|
elbet bir gün
|
|
![]() |
|
burcu23
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Aralik-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba,bende uzun yillardir agiz kokusuyla ilgili sürekli arastirma yapiyorum,
Agiz bakimiyla ilgili hasasim,dis bakimlarimi düzenli yapiyorum,çekilecek ve dolgu yapilacak dislerimi yaptirdim, Midemle ilgilidir diye endeskopi yaptirdimtemiz çikti. Babam düzenli olarak bagirsaklarindaki poliplerini aldiri onun ciddi olarak hissedilen agiz kokusun bu sebepten olabilecegini düsünüp kolonoskopi yaptirdim,temiz çikti. daha önceleri kbb uzmanlarina göstermistim ama is yeri hekimim bas agrisi sikayetlerimden dolayi sinüs röntgeni çektirmem gerektigini söyledi,sinüslerle ilgili sikintilar agiz kokusu yaptigini ögrendim bu sebeple detayli ilgilenebilecek bir kbb doktoru tavsiyesine ihtiyacim var, Artik sorunun tespitinin yapilip tadavi sürecine geçmeyi çok istiyorum,sürekli hayal kirikligi yasamaktan çok yoruldum,ve bu durumu kabullenmek istemiyorum hayatimi ciddi anlamda etkileyen pisikolojik sorunlara yol açan ve mesleki anlamda bile ilerlememe engel olan bu sikintimin bir gün sonlanmasini umut ediyorum... |
|
![]() |
|
haci
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Aralik-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
hepimiz umut ediyoruz Burcu hanim ya nasil bisi çaresi olmayan bi hastalik gibi geliyo bana bazi arkadaslarimiz 10 - 15 hatta 20 yildir ugrasiyor bu illetle yok mu kesin çözüm yeterr ama bide her geçen gün ilerliyomu sahsen çözemedim bunu bende hep ayni çirkin bi koku
sn. Murat hocam kökten bu hastaligi yok edicek bi çözüm istiyoruz sirf bu yüzden üniv. birakcam. millette diyoki ohh genligin baharindasin gez dolas hayat size güzel ama sadece susuyoruz. bilmiyoki neler cekiyoruz Murat hocam iyi ki varsiniz sagolun |
|
elbet bir gün
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Estagfurlah.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
herhangibi bir kbb uzmanini git röntgeni çektir sinüzit varsa agiz kokun bundan kaynaklidir tedavisi için hap filan verir her kbb iyidir genellikle yani o kadar bilgisi var doktorlarin :) geniz akintisi filan varmi yada burunda et varmi diye bakar tabi özele gitsen daha iyi kamerali bakiyorlar devlette kamera yok |
|
![]() |
|
haci
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar sn Murat haca nin ürettigi halitom...diye koku ölçer vardi testi yaptiran koku sebebini ögrenen oldumu en azindan tip 1-2-3-4 kaç oldugumuzu bilelim. yok sa hocam bizzat size gelenler ne dediler çok önemli bende ölçmeyi düsünüyorum.
|
|
elbet bir gün
|
|
![]() |
|
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
banada tavsiye etmisti bi konumda hocam fakat tam ne oldugunu bende bilmiyorum ise yarayip yaramadigini bilemem fakat kendisinde ise yaradiysa ve bunu kendince bi nevi zorunlu hissediyorsa o yüzden sürekli paylasiyor olabilirmi biraz daha temkinlimi olsak acaba |
|
![]() |
|
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
forumda çok sik gezer oldum bu aralar ve girdigimde farkettimki çok saçma seyler var aslinda mesela %100 çözüm buldum diyip oksijenli su kullanin gün boyu koku olmaz felan yada direk hap veya ilaç söyleyenler yada herkesin sorununu bir tutan arkadaslar söylenen ilaçlar haplar yan etkisi olan olmasada uzun vadede zararli olabilicek seyler lütfen dikkat edelim ve yanlis yönlendirmelerden kaçalim zaten bir sey farkettim ve bunu bence dikkatsiz davranan arkadaslarimiz kesinlikle uygulamali bizim daha yeni farkina vardigimiz bir ton sorun ve çözümleri ve bir çok bilgi paylasimi Murat hocamizin agiz kokusu kitabinda anlatilmis bu hastaliktan kurtulamiyor ve çözüm bulamiyorsaniz size tavsiyem kitabi okuyun ve düsmaninizi iyi taniyin en azindan
ve son olarakda eklemek istiyorum Murat hocam bu siteye olsun burdaki insanlara olsun vede paylastiginiz bilgiler yardimici oldugunuz yeri geldiginde insanlarin yazdigi uzun uzun yazilari hikayeleri okuyup insanlara yardimci oldugunuz için ve bunu tamamen hiç bir maddi manevi beklenti olmadan sadece bize yardimci olmak için yaptiginiz için size çok tesekkür ediyorum herkes adina ALLAH sizden razi olsun sizin gibi bir insani tanimak ve bilgilerinizden faydalanmak bizim için sereftir |
|
![]() |
|
mmkk
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Aralik-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() |
Xauke7 kardrsim semin sikayetlerin ne mesela anlatirsan benim mesela bademcik veya bagirsak mantari kaynakli oldugunu dusunuom
|
|
![]() |
|
xauke7
![]() ![]() ![]() |
forumda murat hocamiz konu açti okumadiysan bi bak derim bagirsak mantarinin agiz kokusuna yol açtigina dair bi delil yokmus benim problemim midede diye düsünüyorum helikobakteri çikmisti ve tedaviden sonra gitti tekrar geri geldi sanirim agizdan yasayabiliyomus ve mideye tekrar ulasiyomus su anlik problemim bu galiba bide Murat hocam benim konulara attigim cevaplarin bazilari baska konularin altinda çikiyo sebebi nedir bilmiyorum mesela örnegin ben sude isimli üyenin açtigi konuya attigim mesaj bu konunun altina kaymis ilgilenirseniz sevinirim |
|
![]() |
|
mmkk
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Aralik-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() |
Xauke7 kardesim bende bagirsak mantarindan supheleniorum bagirsak mantarinin belirtileri dildr pas ve elde egzama cok ilginctir benim agizkokusu basladi zamandan beri elde egzama var yani elim soguk sicak hava demeden yarilio kanio hep peki ilaclari kullanninca gecermi tamamen insallhhh temennimiz bole
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |