|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2015 Saat 13:40 |
murat hocama sorum var
parodontax dis macunuun kullaniyorum 2 gundur cok acayip bi tadi var sanki dis hekmleri olcu olacagi zaman diste bi madde kullaniyorlar pembe ona benziyor tadi :) dis etleri icinmis bu parodontax agiz kokusuna da iyi geldigini dydum eksisozlukte.. sizin fikriniz var mi? |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bilmiyorum
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
Içinde bitkiler var adaçayi vs agiz kokusunda etkisi vardir .Macun olarak kullan yani diger macunlara göre daha dogal ve tadi degisik olmasi bu yüzden. 1 seneden beri kullaniyorum dis etlerim daha saglikli
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
aynen dis etlerine baya iyi geliyor
|
|
![]() |
|
cmgard
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2016 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
hocam bilesenlerini yazdigim dis macununu yorumlar misiniz?
Glycerin,Hydrated Silica,Sodium Hexametaphospate,Propylene Glycol,PEG-6,Aqua,Zinc Lactate,Sodium Gluconate,Chondrus Crispus Powder,Trisodium Phosphate,Stannous Fluoride,Sodium saccharin,Xanthan Gum,Copernicia Cerifera Cera,Cinnamal,Silica,Sodium Fluoride,Cl 77891,Eugenol,Cl 74160. Kokuya etkisi var midir bu macunun |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Evet Tip 1 agiz kokusu üzerine etkili olmasi beklenir.
Bilesimindeki sakkarin ve herbal katkilar bende çekince uyandirdi ama yapacak bir sey yok. Markasini ve fiyatini yazin arkadaslsarimiz faydalansin. -M |
|
![]() |
|
cmgard
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2016 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Neden çekince uyandirdi hocam?
Ipana pro expert hepsi bir arada dis macunu. Hocam dis macunu gargara çinkolu ama söyle bir durum var bende.Agzim kurudugu zaman koku var.Tükürük miktarim yüksek oldugu zaman yok.Sekerli seyler yedigimde var.Disi firçalayip temizligi yaptigimda kayboluyor.Dilimin arka tarafinda beyaz bi kaplama var geçmeyen. |
|
![]() |
|
Cekince
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
![]() ![]() ![]() |
Paradontaks hangi çesidi yazar misiniz
|
|
Biktim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |