|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
suskun
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Haziran-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2016 Saat 10:37 |
Merhaba, yakin zaman içerisinde bir alisveris sitesinde butik açildi. Içeriginde hep saglik ürünleri vardi. Pharmol isimli gargara'da mevcuttu.
Ben Pharmol'ü daha önce bir defa kullanmistim ve memnun kalmistim. O sitede görünce 6 adet siparis geçtim. (Sitede kullanabilecegim indirim çeki oldugu için). Ürünler geldi ancak siselerin içinde garip bir görüntü mevcut. Içlerinde nasil tarif edecegimi bilemiyorum ancak; sanki küflenmiste o küflerde parçalara ayrilmis gibi bir görüntü mevcut. Resimde ne kadar belli oluyor bilemiyorum. Bu görüntü normal mi degil mi, Pharmol kullanan arkadaslar ve bilhassa Murat hoca açiklarsa sevinirim. Üretim Tarihi : 03.2014 Son kullanma Tarihi: 03.2017 Parti No : 002 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ilhamikotan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Öncelikle ürün içerisindeki beyazimtirak pamuk sarmasi gibi görünen maddeler çinko nün gliserin ile etkilesiminden kaynaklanmaktadir çinko gliserin sarma yapmakta olup içerisine koruyucu ve alkol kullanmadigimizdan dolayi bu gibi tepkime olabiliyor. Herhangi bir sikinti olmamakla birlikte genelde isi ile alakali depolama sisteminden daha fazla olusabiliyor firmamiz satis siteleri ve depolarin talebi üzerine degisim yapiyoruz. Kullaniminda herhangi bir sikinti olmamaktadir. Selam ve saygilarimla Ilhami KOTAN Çözüm ilaç |
|
![]() |
|
ilhamikotan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
![]() ![]() ![]() |
Pharmolu kullanmadan önce iyice çalkalayiniz çinko ve gliserin karismasi için
|
|
![]() |
|
Cekince
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
![]() ![]() ![]() |
Dis ambalajdaki agiz kokusu ifadelerini degistirmeniz mümkün mü cinkolu alkolsüz gargara filan yazsin ben baska kaba aktarma kimse görmeden asil ambalaji yok etme derdinden ürünü almayi biraktim
|
|
Biktim
|
|
![]() |
|
ilhamikotan
![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Öncelikle öneriniz için tesekkürler Saglik Bakanligi kozmetik ürün bildiriminde bulunuldugu zaman bu etiket ile müracaat edilmisti yani yeniden Bakanliga müracaat etmek ve etiketleri degistirmemiz gerekiyor ancak bu sorunu kesinlikle çözecegim biraz zaman alabilir ancak kullanici istekleri benim için çok önemli Selam sevgi ve saygilarimla Ilhami KOTAN |
|
![]() |
|
Funda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() |
Ben agiz kokusu yazan yerlere beyaz bant çektim muntazam bir sekilde yapistirdim gördükçe benide rahatsiz ediyordu o yazi.
|
|
Tükenmislik
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Bu urunu saklamasida bir dert .Yok baska kaba aktar yok ustundeki etiketi yirt .Dendiqi gibi cinkolu alkolsuz gargara denebilir .Yanlis anlamayin daha oncede yazmisdim ambalaj olarak fiyasko bi urun diye .Hic bir marka alicisini ifsaa etmez .Efedersizin prezervatifin ustunde hamile birakmayacaksiniz veya hastalik bulastiz gibi bir sey yazmaz.Ürün kendini tanitsin ,bizi deqil.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bir veya birkaç sene önce Oderol firmasina bu konuyu söylemistim. Kutunun üzerine agiz kokusu yazmayin demistim. fevkalade etkilenmisler, gerçekten haklisiniz, biz bunu neden daha önce akil edemedik, diye yanitlamislardi. Derhal kaldiracaklarini söylemislerdi.
Merak ediyorum acaba kutunun üzerinde gerekli düzenlemeyi yapmislar mi? Agiz kokusu kelimesini kaldirmislar mi? Oxyfresh ithal oldugu için etiket düzenleme opsiyonu olmayabilir. Zaten digerleri alkollü oldugu için etkili ve degerli degil. Ne yazdiklariyla ilgilenmedim Yurt disi ürünelrde BreathRx, BreathRemedy nefesinizi tazeler falan yaziyor fakat ingilizce oldugu için okuyan Türk sahis bunu içsellestirip etkilenmeyebilir. -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |