Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Agiz kokusundan kurtulma hikayesi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Konu: Agiz kokusundan kurtulma hikayesi
    Gönderim Zamanı: 26-Agustos-2016 Saat 14:11
Aramizdan bir arkadasimizin epostasini isimsiz olarak grup ile paylasiyorum
-M
--------------------------

Sahisin istegi üzere bu yazi silinmistir (7.6.2017)

Düzenleyen aydinmur - 07-Haziran-2017 Saat 16:21
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Agustos-2016 Saat 14:51
Geçmis olsun. Sanki ruhsal durumla alakali bir sey. "Koku açik havada 3-4 metreden duyuluyordu" lafini duyunca ben direkt psikolojik oldugunu düsünüyorum.

Belki en siddetli kokulardan biri benimkidir, üstelik sadece agiz degil vücut kokusu olduguna inaniyorum. Kapali ortamda pencere, kapi açilmasi utancini en iyi bilenlerdenim. Ben bile açik havada 1 metreden fazla yayildigini düsünmüyorum.

Arkadas tip-1 demis, forumda tip1 olup böyle agir koku olani da hiç duymadim.
IP
Mkkk
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 11
Alıntı Mkkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Agustos-2016 Saat 17:12
Hocam ben simdi bu arkadasa soruyorum 1 tamamen kurtuldu mu 2. Hepimiz biliyoruz ki oksijenli su ile biraz geçirebilirsiniz sonrasinda tekrar baslayan koku sirke ayni sekilde ayrica sirke de bulunacagi için gargarada dislere zarar vermez mi yani karbonat sirke ve oksijenli su voltrani olusturmasi dislere zarar vermezmi
IP
hamza171
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 45
Alıntı hamza171 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Agustos-2016 Saat 07:17
Hocam simdi bu arkadasin sikintisi sizce disle mi alakali yoksa bagirsakla mi çünkü kefir probiyotikli yogurt bagirsak florasi vs bahsetmis size bu vaka hangi tip gibi geldi ?
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Agustos-2016 Saat 11:30
bir hastalik ise kökünden tedavi edildiginde tamamen geçmesi gerekir. günde 30 dakika hiç az bir zaman degil. Hadi belli bir süre uygulasan anlarim da sürekli sürekli adam bikar ve geçici bir çözüm. Bence sen arastirmaya devam et.
IP
bengeldim
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı bengeldim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Agustos-2016 Saat 18:56
sikintisi bagirsak kaynakli yediklerine dikkat ederek probiyotik takviyesi alarak vede agiz temizligini dikkatli yaparak kurtulmus çok sevindim bro senin adina
asla pes etme
IP
Mkkk
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Mkkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Agustos-2016 Saat 20:18
Geçici mi nerden biliosunda konusursun denedinmi aci kavuna bel baglamis umut kirmayin
IP
bengeldim
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı bengeldim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Agustos-2016 Saat 09:04
mkkk sen ne yaptin bademcik ameliyati oldun mu ?
asla pes etme
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Agustos-2016 Saat 11:47
Orjinalini yazan: Mkkk

Geçici mi nerden biliosunda konusursun denedinmi aci kavuna bel baglamis umut kirmayin

Ortami germeye gerek yok. Niye böyle bir sey yazdin anlayamadim. Sanki benim yaptigim öneriler ve fikirler sizi rahatsiz etmis gibi aci kavuna bel baglamis yazmissiniz.

Adam günde 30 dk. bunu yapiyorum diyor. Sizce bu kalici mi oldugunu vurguluyor
IP
Mkkk
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Mkkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Agustos-2016 Saat 14:46
Ortami ben germem de iste bazen enteresan yorumlar okuyunca ister istemez tepki veriyorum...
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 527
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralik-2016 Saat 17:48
arkadasin son yazisina istinaden doktora gitmekten çekiniyoruz hocam assagilanmak hor görülmek tuhaf bakilmak gülünç duruma düsmek basindan savilmak nasil bi duygu eminim çogumuz biliyodur sirf bu duygu yüzünden doktorlara öfkeliyiz sitem doluyum sahsen digerlerini bilmem eminim avrupada amerikada çilgin profesörler mevcuttur ve bu sorunu onlara gösterdigimiz anda hemen sak diye bize yardim ederler veya ugrasirlar ilgi gösterirler türkiye olunca insan hayatinin önemli olmadigi ülkede agiz kokusunun önemi ne olsun sadece dalga geçiliriz
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
kekeremekere
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı kekeremekere Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2017 Saat 17:44
sevgili arkadaslarim merhabalar öncelikle, simdi iyilesme sürecimle ilgili bir seyler anlatacagim umarim faydasi olur size farkli bir bakis açisi kazandirabilirim.
baslamadan önce bu forumu açan murat hocaya da tesekkür ediyorum gerçekten sadece su forumu açarak bile binlerce sevap point kasmissinizdir.
ilk olarak uzun bir süredir sikayetçiydim, çesitli yerlere gittim muayene oldum fakat bir çözüm sunamadi doktor abiler ablalar.
bu arada sunu belirtmek istiyorum, burdaki kardeslerimden farkli yanim tip ögrencisiyim arkadaslar ve bu yüzden hem hasta hem de çömez doktor olarak baktigimi düsünüyorum olaya ki bu da faydali olur umarim size.
sikayetlerime gelirsek ilk agiz kokumun basladigi zamanda nadir de olsa beyaz beyaz pis kokan seyler geliyordu agzima- lan iyi sorunu belliymis ag diyip okumayi birakmayin bir sürü sey yazdim hepinize- ulan tümör falan mi oldum ag diye kendime soruyordum o zamanlar tabi tip ögrencisi degildim bilmiyordum ne oldugunu. sabahlari sürekli bogazim kuru bir sekilde uyaniyordum, agzima arada aci su geldigi de oluyordu ve sürekli bogazimda yabanci cisim hissi vardi. bu sikayetlerle gittim önce bi dis hekimine, beni temiz bir sekilde geçistirdi. sana arkadaslarin agzin kokuyo falan mi dedi tarzi seyler söyleyip sherlock luk tasladi bana. sonra ondan bise çikmayinca agzima aci su geliyor falan diye gastroya gittim,bi baryumlu grafi çekti bir kaçis falan var mi diye galiba. ondan da bir sonuç çikmadi. kbb yaptik bir de doktor beyefendi bogazimin kizarik oldugunu söyleyerek-farenjitim vardi galiba- balgam söktürücü verdi ne alakaysa, kullan egerki düzelmezse gel dedi. o zamanlar küçüktüm, babam da sagolsun pek ilgilenmiyordu ben cingar çikarmazsam götürmüyordu bir yere. öyle kaldi balgam sökücü de geçirmedi haliyle.böyle bir müddet devam ettim bu arada alternatif denemedim mi, tabiki denedim gargara kullandim 2 hafta araliksiz mesela, geçirdi temizledi fakat uzun sürmedi nüks etti. gargara da dislerimi sarartti diye onu da biraktim. bu arada dikkatimi çeken sey suydu yilda 2-3 kere üst solunum yolu enfeksiyonu geçiririm ve bu enfeksiyonlarin çok salgili döneminde agiz kokum geçer 2-3 gün boyunca sonra iyilesirim tekrar baslar.
sonra neyse üniyi kazandim, geldim buraya. gittim hemen tabi yardimci olsun abiler lan tip ögrencisiyiz surda yani diye. kbbye gittim seyine takan olmadi, gidiyorum abi bogazim agriyor bi bak diyorum senin bogazin kizarik gargara yap soguk içme geçer yapiyor,dümen hep.
ulan baktim olmuyor tüm kbbye göründüm derdimi anlattim biri bademcik tasi dedi falan - önceden de biliyordum- abi al bademcigimi diyorum, senin bademcigin küçük gargara yap geçer diyorlar. bir sey de diyemiyosun böyle geçirdim günleri. alternatif tibba yöneldim mi tabiki ne kadar da tibbin içinde olsan konu saglik oldu mu akil ferman dinlemiyor a dostlar ben de kudret narini ögüre kusa içtim afedersiniz.
sonra bi gün tak etti, ulan yemisim yaptim,yazdim istanbul en iyi kbb falan diye googleye. buldum güzel bir doktor baktim siteleri falan da var bu konulara da ilgili. neyse aradim randevu aldim gittim muayene oldum. oturdu adam dinledi baba beni anamnezimi güzelce aldi. bizde söyle derler arkadaslar ,sonra oraya da deginecegim iyi bir anamnezle hastaliklarin %70 ini tedavi edersiniz derler. neyse aldi anamnezimi bakti güzelce agzima burnuma kulagima sunlari söyledi bakin:1 burun deviasyonu 2 burun mukoza kurulugu 3kronik farenjit 4 bademcik tasi ve kripta artisi 5 laringofaringeal reflü (lfr) yani sende yok yok güzel kardesim dedi. neyse lfr stressten olur falan dedi tipçisin bi de basin yogundur falan diyip önce lfr tedavisi verdi. 2 kutu proton pompa inhibitörü(ppi) bitirtti. aga baktim bisey olmuyor biraz bogazimi yumusatti falan ,sonra tekrar gittim hocam benim bastan beri sikintim bademcik tasi alin bademcigimi dedim. o da sagolsun ayarladi hemen termalle .arkadaslar 500 600 alip termal diyip kandirmasinlar ,adam termal oldum diyo 1 hafta kendine gelemiyor ben 2.günde kahvalti yaptim iyi arastirin. neyse oldum bademcik ameliyati baslarda ilk 1-2 gün sikayetim devam ediyordu sonra firçaladim baktim tekrar olusmadi. simdi yemek yiyorum mesela eskiden yedikten sonra hemen bi yogun bir tükrük olusurdu o geçti. simdi lfr m var diye 2 aylik ppi kullanacam mukozayi iyilestiriyor bogazimda takilma hissi hala var yani. birakinca nüks etme riski var onu da kullanip tam tedavi olmak istiyorum fakat sikayetim su haliyle de geçti mi evet geçti.
arkadaslar simdi burda size söylemek istedigim bazi seyler var murat hocam da yanlis oldugum yer varsa düzeltsin fakat tavsiye baabinda bir seyler söylemek istiyorum:
-1:yana döne agzim kokuyor doktor derdime bir çare diye gidip aramayin derdinizi, tek basina agiz kokusu olmaz. kabizlik olur mesela, yanma olur ya da bogaz kurulugu geniz akintisi bunlarla gidin. ana sikayetinizi yan semptomlarla desteklemesini iyi bilin doktora yol gösterin yani.doktor zaten bir sey bilmiyor bi de iyice sapsirik etmeyin kafasini.
0-ayni problem farkli adamda farkli semptomlara yol açabilir lan bunda bu sorun bunlara yol açiyomus bende bu sikayetler yok. o zaman benim problemim bu degil demeyin.
1-burasi gerçekten kasvetli bir ortam buraya evet girin fikir sahibi olun ama tedavi aramayin burda gidin arastirin doktor bulun tedavi olun.
2-arkadaslar lütfen doktorculuk oynamayin tip bir derya sizde iki makaleyle bu konuda uzman olmuyorsunuz yok lavman yok açlik nöbetleri degisik degisik formüller aramayin basiniza dert almayin.
3-fakültede agiz kokusu seklinde bir ders yok ne yazikki gidip muayene oldugunuz devlet doktoru da bu konuda bilgi sahibi degil ki aslinda bilmesi gereken konularda da tam bilgi sahibi degil. o yüzden internetten iyi bir doktor bulun paraya kiyin gidip güzelce muayene olun. alternatif tiba para döküp 2 gün sevineceginize gidip muayene olun bir ömür sevinin.
4-herkes kendinin doktoru gerçekten sizi rahatlatan yada sikayetinizi azaltan bir formül mü buldunuz. mesela tuvalete çikinca rahatliyorum o zaman gastroya git, ya da ben mesela çok salgim olunca agiz kokum gidiyordu, bademcikler kapatiyordu belki, yikiyordu ya da orayi. o zaman kbbye git. veya aç kalinca geçiyor mu diyetle geçiyor mu gastroya git bunu gibi yani.
5-arkadaslar sebep sonuç iliskisi bu. sikayet yoktan gelmedi bunun bir sebebi var ve bu sebep de hiç ulasilmaz bir sey degil herkes kendi hastaligini aman ulasilmaz hiç bilinmedik bir sey saniyor öyle bir sey yok. murat hocanin kitaplari var açip okuyun nedenleri yaziyor mesela orda. tek tek irdeleyin illaki onlardan biri, bakin yillarca gözümün önünde ama bademcik tasi konusunda acayip tereddüt yasadim. lan bir sürü sikayetim var hem, hem arada çikiyor, ayrica bademciklerim de küçük sorun bu degildir falan diye. aslinda sorun çözülünce her sey anlasiliyor ama hepimizin bildigi gibi öyle degil bu kadar sikayetim var acaba hangisi diyip sonuca gidemiyorsun.
6-son olarak da sunu söylemek istiyorum tek bir tane hayat yasiyacagiz bunu güzel degerlendirmemiz lazim. burda üzülerek biktim falan tarzi seyler yazarak, iste çare falan yok bunu yazarsaniz hepiniz kaybetmissinizdir önünüzde bir probleminiz var ve bekleyen de bir çözümü gidin arayin bulun arkadaslar.
ben bundan sonra bu yolda rahatsiz olan adamin kankisiyim bu konuda arastirmalar yapacam bulacam aga hepinize çözüm. okulum bitsin bi 5-10 seneye düserim piyasaya.hadi iyi davranin kendinize.oturmayin kiçinizi kaldirin da kendinize bi çözüm bulun.
Saygilarimla..
IP
Magdurum
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 24
Alıntı Magdurum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2017 Saat 17:49
Insallah hepiniz kurtulursunuz arkadaslar ama ben iyilesen biri olarak konusuyorum gerçekten çaresiz degiliz bir çözümü elbet var sadece denemek gerek.benim gibi kökten kurtulmanizi çok isterim :)
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 527
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Subat-2017 Saat 15:39
http://www.faranjit.gen.tr/kronik-faranjit.html

farenjit kokusu açlik kokusuna benzer bir kokumudur arkadaslar?

bilen varmi birde damakta yanma hissi neyi çagristirabilir bize
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
Sena Saraz
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
Alıntı Sena Saraz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Subat-2024 Saat 13:29
Merhaba Ben Sena
Bu izdirabi derinden çeken
bu nedenle evlenmemis biri olarak buraya sürecimi yazmak istiyorum.
Bende agiz kokumdan dolayi özgüven eksikligi olusmustu. Allah’a çok sükür artik tamamen iyilestim ve bu dertlerim bitti. Yillar sonra ilk defa birinin randevu davetini kabul ettim. Agiz kokun olmadan birisi ile oturup kahve içmek, sohbet etmek, gözlerini kaçirmadan karsindaki kisiye bakmak Inanilmazdi. Tedavimi gerçeklestiren doktorumdan Allah razi olsun. Beni çok iyi anladi çünkü daha önce dis hekimine gitmistim maalesef onlar sadece nerede çürük var diste yoksa disetini tedavi edelim o da yoksa dilini temizle diye bastan savma degerlendiriyorlardi. Bu isi ölçen var mi diye baktim Halimeter ile ölçen bir dis merkezine gittim orasi da hüsran oldu. Onlar da ölçtü ve bana dis temizligi yapti. Anladim ki ister ölçsünler ister ölçmesinler disçilerin yapabilecegi bir is degilmis bu. Disçi sadece dis kaynakli bir koku varsa çözebilir. Oysa ki sizler de takdir edersiniz ki bu dertten muzdarip olan insanlar olarak kimi zaman ben günde 3 kere bile disimi firçaliyordum. Hatta disimi asiri firçalamaktan zedelemisim bir disçi de onu söylemisti. Dis ipi de kullansam agzimdaki igrenç lagim kokusu geçmiyordu. Genç bir kiz olarak çok üzülüyordum. Iste iken bazen aklima geliyor kosa kosa tuvalete gidip gargara yapip, üzüntümden aglayip isime geri dönüyordum. Çantamda sakiz doluydu. Sonra KBB doktoruna gittim bademcik tasin var dedi. Bademcigini almamiz lazim dedi. Çok ümitlendim bademcigimi aldiracagim ve yillarca beni mahveden bu illetten kurtulacagim dedim. Kabul ettim ameliyati , doktora güvendim. Ama çok zormus bademcik ameliyati. Çok agrim oldu. Günlerce bir sey yiyemedim. Bir de sürekli süt ve dondurma verdiler bana. Sonra ne oldu. Kokum artti. Zaten korkardim sütten. Çünkü daha önce de süt içince kokum artmisti. Doktora dedim ki ben bademcigimi aldirinca bu koku geçer zannettim ama geçmedi. Doktor bademcik tasinin kokusu geçmistir ama baska yerden gelirse onu da bilemem dedi. Çok üzüldüm. Acaba midemden mi geliyor bu koku dedim gastroenterolojiye gittim. Mide mikrobu var helikopter mikrobu o mu var acaba dedim. O yokmus temizmisim. Reflüm de yokmus. Sonra doktor ince bagirsaginda problem olabilir ama onu biz göremiyoruz endoskop oraya girmiyor dedi. Endoskop ince bagirsagin sadece 12 parmak bagirsagi kismina giriyormus. Ince bagirsakta ne olabilir dedim. Sibo olabilir sana bir diet ve ilaç verecegim dedi ona basladim. Maalesef o da çözüm olmadi. Ise bile gitmek istemiyordum. Ailem de bu konuyu abarttigini düsünüyordu. Ama ben kendimi çok kötü hissediyordum. Sonra her yere gittim acaba benim ki psikolojik mi dedim. Instagramda gezinirken Prof.Dr.Aytug Altundag’in agiz kokusu tedavisi sayfasini gördüm. Diller vardi ben zaten yaptigim için bu olmaz diye düsündüm. Ama bir mesaj atayim dedim. Whatts uptan yazayim dedim ve yazdim. Mesajima bilgi vermek için ben sizi arayabilir miyim cevabi geldi. Kabul ettim. Çok nazik bir kadin sesi ve süreci bana anlatti. Ben de daha önce bir disçide agiz kokumu ölçtürdügümü söyledim. Farkli ne yapiyorsunuz dedim.Detayli bilgiyi aldim ve gitmeye karar verdim. Sonraki sürecimde ölçümüm orada yapildi. Aytug Hoca beni çok güleryüzle karisladi. Ben Aytug Hoca bana nedenimi anlatinca sok oldum. Çünkü ölçüm degerim ile burun içi endoskopik muayenemi karsilastirdiginda hiç duymadigim bir neden ile karsilastim. Yillarca pek çok disçiye , kbbciye gitmistim ama Aytug Hoca bana sizde orta burun etinizde asiri havalanma durumu var, sinüs agzindan geriye koku yayiliyor benim burayi normal akima kavusturmam lazim , buna Konka bülloza denir dedi. Ameliyat önerdi. Ameliyat kapali olacakmis rahat bir islemmis ayni gün evime gidecekmisim. Her seyi sordum. Ameliyatimi oldum. Bu arada arkadaslar ameliyat oldugum hastane biraz lüks bir hastane Acibadem hastanesi ama Allah razi olsun hocanin ameliyat koordinatör hemsiresi bir hanim var o da hastane ile konustu bana çok yardimci oldular. Bütçem onu karsilamaya yetti . Ameliyat oldum çok korkuyordum bademcik gibi mi olacak acaba diye. Burnuma kendinden eriyen bir jel tampon koydu. 1 hafta sonra pansumana gittim. Koku ölçümü de yaptik koku yok. Bu arada ben agzimdan disari nefes veriyorum , bilegimi kokluyorum, kasik ile dilimi siyirip kokluyorum koku yok. Inanamiyorum. Dedim ameliyat sonrasi antibiyotik aldim bence kokuyu bu antibiyotik azaltmistir. Çünkü arkadaslar herseye inancimi yitirmistim. Belki benim çok abarttigimi bu koku olayini düsünüyorsunuz. Ama ben çok etkileniyordum. Sizi bilemem. Neyse Aytug Hoca dedi ki , sen 1 ay sonra bir daha gel sadece senin degil benim de kokunun gittiginden emin olmam lazim , ikna olmam lazim dedi. Allah Allah dedim adama bak kendi de çagiriyor. Antibiyotiksiz 1 ay sonra gittim ama arada ben zaten annemlere sordum kendim kokladim hiç koku yoktu. Ölçüm de normal çikinca. Aytug hocama öyle bir dua ettim ki. Ben çok çektim arkadaslar , Allah’a sükür bitti kurtuldum. Insallah siz de nedenini bulup tedavinizi olursunuz. Sifaniza kavusursunuz.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 395
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Subat-2024 Saat 15:54
Hanimefendi geçmis olsun dileklerimi ileteyim en bastan ama bahsettiginsz konka bülloza denen seyin belirtileri bag agrisi, sinüslerde dolgunluk olarak belirtiliyor internette. 2 burun degilinin arasinda fazladan küçük bir odacik ol asi haliymis ve agiz kokusu yaptigina dair bir sey bulamadim.

Ara ara Aytug hocaya gidip iyilestigini söyleyen ve bir daha yazmayan tipler çikiyor ortaya. Reklam kokan bir mesaj geldi bu bana.

Ayrica sunu da belirteyim ben KBB uzmanina da ayrintili muayene oldum ve burun kemigi egriligi harici konka bülloza, knor bulyon vs yok burnumda ama dilimi firçalamayinca koku oluyor.
IP
Sena Saraz
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Sena Saraz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Subat-2024 Saat 07:48
Beyefendi çok tesekkür ederim dilekleriniz için .. Sinüslerdeki biriken koku ile ilgili çok fazla yazi var internette daha detayli   bakmanizi rica ediyorum.

Bir daha yazmayan tipler diye bir yargi ortaya koymussunuz , ben tedavi sürecimi olumsuz bir durum olsada yazacagim merak etmeyiniz .

Knorr bulyon yazmissiniz. Knorr et suyu bulyon bildigim kadariyla sigir etinden hazirlanan bir et suyu tableti siz burnunuzda sigir etinden hazirlanan bir et suyu var mi diye arastirmis olabilirsiniz ben böyle bir arastirmaya gerek duymadim, umarim sizde en kisa zamanda sifanizi bulursunuz..
IP
Esra
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı Esra Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Subat-2024 Saat 08:59
Sena Hanim çok geçmis olsun
Ben de çok uzun süredir muzdaribim
Benim de disçilerden ümidim kalmadi
Hepsi sadece dis çürügü ve dis etine bakiyor. En fazla dil temizligi diyip geçiyorlar. Siz Aytug hocaya gittiginizde agiz kokunuzu nasil ölçtü ?
Size bir sonuç kagidi verdi mi ?
Sadece bu sonuç ile mi yoksa KBB muayenesi ile mi neden belli oldu?
Lütfen koku sürecinizi daha detayli yazar misiniz
Tesekkürler
IP
Sena Saraz
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Sena Saraz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Subat-2024 Saat 13:35
Merhaba Esra Hanim,
Aytug Hoca’nin kliniginde bir makina ile agiz kokum degerlendirildi.
Bu ölçüm sonrasi bir sonuç kagidi ile Hoca ile birlikte sonuçlari konustuk. Ek olarak KBB muayenesi yapti. Endoskop ile kamerada burnuma , agzima ve dilime bakti. Tedavim sonrasi hala kötü koku yok agzimda ve nefesimde. Insallah böyle devam eder.
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Subat-2024 Saat 13:23
Kbb doktoruna ben de gitmistim röntgen çekmisti sinüzitin yok agzin açik uyuyosundur diyip geri göndermisti kokunun sebebi olarak. burun etlerin de asiri büyük demisti sprey yazip göndermisti. Simdi çekildigim röntgene bakiyorum bulgu yazan kisima. Solda koka büllöza mevcuttur yaziyor. Ama dr bununla ilgili hiç bir sey söylemedi bana
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Subat-2024 Saat 13:28
Sena hanim sizin burundan da koku geliyor muydu uzak mesafeden hissedilen tarzda bir koku muydu. detay verir misiniz biraz daha
IP
Ilkay
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Ilkay Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Subat-2024 Saat 23:12
Ben de iyilestim ama ara ara bakip mesaj yazmaya çalisiyorum. Çünkü ben geç kaldim kimse benim gibi geç kalmasin istiyorum.

Bende sizler gibi kbb dis migde ve akliniza gelebilecek her seyi denedim ama hiç biri fayda etmedi.

Iyilesen insan girmez foruma. Ancak benim gibiler girer. Ben bile artik girmeyecegim. Yeterince görevimi yaptigimi düsünüyorum çünkü. Ayni derdi yasadigimiz arkadaslara tecrübemizi anlattik bitti. Ama hala reklam veya baska seyler diyorsunuz. Yapmayin. Insanlarin hayatlarini etkiliyorsunuz.
Aytug hocaya gidip iyilesmeyen insanlarin çogu da dikkat etmemeleri bence. Mesela sekerli ürünler bende koku yapiyor ve yemiyorum. Ama yersem koku yapar biliyorum. Bunda aytug hocanin suçu ne? Bizde çaba göstermeliyiz. Ayrica adam zaten sekerin ve glutenim neden kokuya sebebiyet verebilecegine de anlatiyor. Ayni zamanda psikolog görevini de üstleniyor. Sen buna ragmen sekere ve unlu gidalara abanirsan bunda onun suçu nedir? Bu son mesajimdir. Umarim sagliginiza kavusursunuz. Hosçakalin.

Orjinalini yazan: Tospik

Hanimefendi geçmis olsun dileklerimi ileteyim en bastan ama bahsettiginsz konka bülloza denen seyin belirtileri bag agrisi, sinüslerde dolgunluk olarak belirtiliyor internette. 2 burun degilinin arasinda fazladan küçük bir odacik ol asi haliymis ve agiz kokusu yaptigina dair bir sey bulamadim.

Ara ara Aytug hocaya gidip iyilestigini söyleyen ve bir daha yazmayan tipler çikiyor ortaya. Reklam kokan bir mesaj geldi bu bana.

Ayrica sunu da belirteyim ben KBB uzmanina da ayrintili muayene oldum ve burun kemigi egriligi harici konka bülloza, knor bulyon vs yok burnumda ama dilimi firçalamayinca koku oluyor.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu