|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2016 Saat 20:25 |
arkadaslar merhaba hocam merhaba
sevgili kader dostlarim sevgili üstadim bir sorum var belki birlisiniz diye ama tahmin degil net biliyorsaniz lütfen yazin çünkü tahminleri düsündükçe ihtimalleri düsündükçe psikolojim bozuluyo ya iyi yönde umutlaniyom ya kötü yönde sorum su burnumda makatimda karnimda kollarimda kasintilar oluyo bi dönem azaliyo bi dönem artiyo , makatimda hemoroidimde var fakat hemoroid bukadar kasindiririmi bilmiyorum makat ve burunumdaki kasinti sanki birsey haraket ediyor gibi yani birsey çikmaya çalisiyor yada yürüyor gibi hissediyorum , diskimdada beyaz noktalar var sürekli susam gibi affiniza siginiarak anlatiyorum beyaz ve sarimsi seklinde küçük yuvarlak susam tarzinda seyler yani kurt solucan uzun biseyde görmedim ama bunlari görüyorum bunlar bir hastaligin belirtisimidir acaba? ve tualetimi yaptiktan sonra kollarda asiri bi kasinti basliyo sonra azaliyo örnegin suanda 20dk önce çiktim wc den hala kolumda kasinti var |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
ama dedigim gibi bu kasintilar bi aralar çok vardi su siralar az var daha önce çok defa dahiliyeye gidip bi hap verdiler adini unuttum andazol muydu galiba öyle bisey hep çgnedim yuttum falan hiç diskida böyle bi uzun solucana rastliyamadim ama birkeresinde asiri arkam kasindiginda ev ahalisinden birisine bakmasini söyledim asiri kasindigini oda ufak kisa bir bembeyaz kurt solucan oldugunu çikmaya çalistigini söyledi ve bunu gördükten sonrada kaç defa doktora gittim ilaç kullandim sonralari azaldi bu ama YEMEK YEDIKTEN SONRA KOLAY ACIKMA SUSAMA AGIZDA BOGAZDA KURULUK sikayetlerim geçmedi gibi bunlar neyin göstergesidir
|
|
![]() |
|
bengeldim
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
yazdiklarina göre
çok çok büyük bir ihtimal yüzde 90 bagirsak solucani-kurdu var hemen bir doktora git diski örnegi ver bekleme hemen acikman vs bu yüzden ins çözersin |
|
asla pes etme
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
diski örnegi en sevmedigim sey bi doktorla konusmustum bant yapistiriyolarmis malüm bölgeye yumurta birakip birakmadiklarini inceliyolarmis mikroskopla bu yöntem de sasmaz degilmi varligini ögrenmek için?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Parazit mi aranacak sindirim testi mi yapilacak?
3 gün arka arkaya sabah diskisi incelenir. hepsinden de olumsuz raporu gelirse bagirsakta parazit yok demektir. Sindirim testi için buraya bakin http://www.murataydin.org/sindirim-testi.html |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
sindirim testini okudum hocam yazinizi ama yani bi hastaligimiz varsa ne tür hastaliklarimiz olup olmadigini anliyabiliriz bu test ile parazitden süphem var suanlik bagirsakta mantar olayi nedir bilmiyorum dilde pas için genelde herkes bi bagirsakta mantardan bahsediyor , bende bi defa kil kurdu çikarken farkettim daha sonra hiç öyle asiri derece farketmedim ama kasinti gene vardi vücudumun genelinde bi kasinti hissediyorum kulak burun karin kol makat basin üstü belli noktalari
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |