|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2016 Saat 11:17 |
murat hocam lütfen bize bir dis macunu önerirmisiniz? dis firçasi önermissiniz buna dayanarak yazdim. hangi dis macunu daha iyidir?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
En ucuzunu kullanin. hepsi birbirine yakindir.
Macun markasi Çok önemsiz bir detaydir. En ucuz dis macunu hangisiyse onu kullanin. heralde kolgeyt tam koruma en ucuz macun galiba.? - http://murataydin.org/dis-nasil-fircalanir.html#dis-macunu-nasil-secilir Tatlandiricisini degistirip ayni dis macununu piyasaya sürüyorlar, 23 etkili oluyor. Asindiricisini degistiriyorlar 17 gün koruma yapar diyorlar. Hepsinin kimyasal yapisi yaklasik olarak birbirinin aynisidir. Çok fazla etkili olmadigini görüyorum ama çinkolu dis macunu isterseniz burada var (içerikleri degismediyse) ttp://www.agizkokusu.net/cinkolu-macun.html -M |
|
![]() |
|
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
peki hocam dis macunsuz kullanirsak bir yarari yada zarari olurmu dislere yada misvak kullanmak etkilimidir?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Macunsuz dis firçalamak plaklari yerinden kaldirir. Toplam faydanin yaklasik %90 kadarini elde edersiniz.
Misfak konusu görüsüldü. Forumun "arama" seçenegini kullanabilirsiniz. Resimlerle anlattim -M |
|
![]() |
|
zeynep
![]() ![]() ![]() |
o halde macunsuz firçalamk daha mantikli gibi görünüyor
|
|
![]() |
|
gececek
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() ![]() ![]() |
yada soyle diyelim
1) dis ipi kullanilir 2) dis fircanin arkasiyla dil temizlenir yaklasik 1 dk 3) dis macunu kullanmadan (dis plaklari icin) disler fircalanir 4) dis macunu kullanip disler fircalanir arkadaslar bu 4 unu yapin inanin agziniz kokmayacak ben kurtuldum sanirim kokudan:) agiz bakimi gercekten cok onemli.... ilk etapta bence mavun kullanmadan dislerinizin arkasini , onunu heryerini macunsuz fircalayin arada su tutun islansin fircalama islemi bittikten sonra 1-2 dk da macunla fircalayin... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |