|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
cuma
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adıyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-Subat-2017 Saat 08:15 |
Kullanan var mi? Agiz kokusuna aftlara mide ve bagirsaga cok iyi geldigi soyleniyor.az once izledim reklamda, saracoglu soyluyor.
|
|
![]() |
|
Magdurum
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ocak-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
Denemedim ne kadar alakasi var bilmiyorum fakat Himalaya tuzu kullaniyorum elma sirkesiyle karistirip dislerimi firçaliyorum gayet güzel ve etkili :) bu arada ben de sizler gibi koku sorunu yasiyordum 2 haftadir kurtuldum. 2 haftadir hiç bi sekilde koku sorunu geri de gelmedi tamamen iyilestim. Himalaya sekeri diyince denedigim bu yöntem aklima geldi tedavimde uygulamistim etkili olmustu o zamanlar. Ondan cevap yazdim ama dedigim gibi Himalaya tuzuyla sekeri alakali seyler mi bilmiyorum :)
|
|
![]() |
|
cuma
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adıyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
![]() ![]() ![]() |
Valla bir bu kalmisti denemedigim.aktardan alip denicem en kisa zamanda..umut iste..ya tutarsa.....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |