Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: DILDEKI BEYAZ-SARI TABAKA Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
biktimartik
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4
Alıntı biktimartik Cevaplabullet Konu: DILDEKI BEYAZ-SARI TABAKA
    Gönderim Zamanı: 26-Nisan-2015 Saat 22:45
MERHABA ARKADASLAR BENIM PROBLEMIM HER SABAH DILDEKI BEYAZ TABAKA ONU DIL FIRÇASININ ARKASIYLA KAZIDIGIMDA SARI ÇIKIYOR VE HER SABAH BU OLUYOR MESELA BUGÜN YAPDIM DIGER GÜN ÇIKIYOR DIGER GÜN YAPMAZSAM ERTESI GÜN 2 KAT DAHA FAZLA OLUYOR VE HIÇ BITMIYOR BIKTIM BUNDAN 2 SENEDIR BÖYLE BENIM SORUNUM SADECE BU VE TEMIZLEMEM EN AZ 30-40 DAKIKAMI ALIYOR. DISLERIMDE HIÇ BI SORUN YOK DIL IÇIN DOKTORA GITTIM BU NORMAL BISE SENDE BAK BIZDEDE ÇIKIYOR AMA SENDE DAHA ÇOK ÇIKIYOR GALIBA DEDI VE GÖNDERDI NE YAPMAM LAZIM LÜTFEN SÖYLEYIN VE BIRDE BEN ISE BASLICAM YANI STAJA IS YERIM UZAKTA 1,5 SAAT YOL ALIYOR BU DIL TEMIZLEME YÜZÜNDEN ÇOK ERKEN KALKMAM GEREKIYOR O YÜZDEN HIZLICA TEMIZLEMEK IÇIN BIR ALET VARMI(KASIK OLMASIN KASIK ÇOK IYI TEMIZLEMIYOR)
IP
mmervve
Üye
Üye

Gönderilenler: 42
Alıntı mmervve Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Nisan-2015 Saat 09:11
Merhaba soylediklerinn aynisi bendede var ama o kadar takmiyorum.duzenli olarak dilini firçaladigin zaman azda olsa azalma olacaktir.eczanelerde dil temizleme aparati var.kasiktan daha çok etkisi olur ve sana zaman kazandirir.eczanelere söyledigin zaman sana yardimci olurlar
IP
biktimartik
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 4
Alıntı biktimartik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Nisan-2015 Saat 22:04
Orjinalini yazan: mmervve

Merhaba soylediklerinn aynisi bendede var ama o kadar takmiyorum.duzenli olarak dilini firçaladigin zaman azda olsa azalma olacaktir.eczanelerde dil temizleme aparati var.kasiktan daha çok etkisi olur ve sana zaman kazandirir.eczanelere söyledigin zaman sana yardimci olurlar

TAMAM AMA BANA FIRÇA GIBI OLANLARDAN OLMAMASI LAZIM. KAZIMAK GEREKIYOR VE KASIKLADA ARKA TARAFLAR OLUYOR AMA ÖN TARAFLAR OLMUYO O YÜZDEN DIS FIRÇASININ ARKA KAZIMASIYLA YAPIYORUM UZUN SÜRÜYOR AMA HIÇ KIR BIRAKMIYOR ISTE BANA BUNUN GIBI LAZIM AMA BÜYÜK BISE ZAMAN KAZANDIRMAK IÇIN.
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2016 Saat 19:20
bu dil firçalama olayi bana artik sinir gelmeye bsaladi firçaladigim halde verim çok düsük aliyorum yada alaamiyorum vede DIGER NORMAL insanlar neden firçalamadiklari halde temizler? tek bizmiyiz hasta
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2016 Saat 17:41
Arkadaslar bunlarin hiçbiri çözüm olamaz. Ne yani adam günlerce agzina firca vurmuyor. Annemden örnek vereyim o dilini hiç firçalamaz. Diline baktim üstü benimkinden daha kötüydü. Ama kokmuyor agzi yada nefesi. Arkadaslar bunlar hep geçici. Bizim problemimiz içerde biryerlerde. Mesela adamin böbrekleri problemli diye çok veya az su içerek gidermeye calisirsa bu abesle istigal olmaz mi? Belki gecici olarak rahatlatir ama çözüm bu degil. Çözüm böbregi halletmek. Böbrek sadece bi örnek.
Doktorlar malesef bize birsey sunmuyor.
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2016 Saat 19:34
bitkimartik bey aynisi bendedevar sizde ne gibi problemler var geniz burun vesaire varmi acaba? bu dildeki tabakanin mantigi nereden kaynakli olabiliyor bunuda merak ediyorum
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Mart-2017 Saat 13:27
BU DILDE KI SARI TABAKA NEDEN DEGIL SONUÇ. VE TEDAVI OLDUGUNUZ DA BILE ÇOK UZUN SÜRE DE GEÇEN BIR DURUM. BEN AGIZ KOKUSUNDAN DIYETLE KURTULAN IKI ARKADASLA IRTIBAT HALINDEYIM BU GRUPTAN DEGILLER. ONLARIN KI GEÇMIS AMA ÇOK ZOR GEÇMIS EN AZ 1 SENE.. EN SON DIPTE KALAN SARI TABAKAYI DA MIKOSTATINLE YOK ETMISLER.. SARI TABAKA YA TAKILMAYIN YANI.. AGIZ KOKUSU SEBEBI DEGILDIR SONUCUDUR.
IP
denizedogru
Üye
Üye

Gönderilenler: 74
Alıntı denizedogru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Mart-2017 Saat 15:38
Tip 2 kokularda da olusuyor bu tabaka ve tip 1 e de neden oluyor.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu