|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
kekeremekere
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Ocak-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2017 Saat 20:49 |
Burdan bir seyler çikabilecegini düsünerek yapiyorum bu anketi arkadaslar. yüz üstü yatisin sindirimi zorladigi birkaç yazi okudum belki sadece yatis sekli sorundur.
|
|
![]() |
|
Burazin
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadasim tepki göstermek gibi olacak ama bu isleri geçin
Gidin düzgün bir dis hekimine oradan baslayin Sikintin disinde olsaydi zaten bu forumda olmazdin Sonra KBB ye gidiyorsun Yüzde 80 sikinti bu bölgededir Devlete gitme bir ton çöp doktor var adam bakiyor ezberden ilaç yaziyor sonra gazla Hekiminden Sinüs tomografisi iste sonra onu cd olarak al yaninda bulunsun Bir doktorun dedigiyle de yetinme Adam bakip sinüzit diyor nerden anliyor tomografi çekmeden??? Ezberden hikaye anlatiyor Geçen bir tane doktor canimi çok sikti masal anlatma artik dedim KBB'de en az 20 tane hekim görsün seni Illa bir seyler çikacaktir Deviasyon,Konka hipertrofi,Konka bülloza,Mukozal kalinlasma,Kronik sinüzit... Zaten yukaridakilerin hepsi geniz akintisi sebebi Geniz akintin da varsa al sana yol haritasi KBB den sonra zaten mide ve bagirsak kaliyor Ben tip1,tip2 ve tip5 disinda digerlerimizin kurtulmasinin zor oldugunu düsünüyorum Diger arkadaslar katilmayabilirler saygi duyarim Site üyesi olarak, böyle anketlerin bize ne kazandiracagini düsünüyoruz? Yazdigim yaziyi sana tepki olarak algilamani istemem Genel anlamda elle tutulur seylerle ugrasmamiz gerektigini düsündügüm için yazdim Iyi bakin kendinize... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |