|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | ||
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12-Mayis-2016 Saat 03:26 |
||
arkadaslar bu baslikta daha önce iyilestigimi sölemistim
http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1884 neredeyse 1 yil olacak hala koku yok ve ilaci kullanmaya devam ediyorum(doktor kontrolunde tabi) aylar sonra foruma tekrar girdim ve hala iyilesememis çaresiz arkadaslar görüyorum gerçekten çok üzülüyorum size neredeyse hergün dua ediyorum gel gelelim ndn geri geldigime su yüzden geri geldim ben bu ilaçla gerçekten bazilarinizin belki de hepinizin kurtulabilecegine inaniyorum aranizda bu ilaci deneyip de sonuç alamayan varsa lütfen yazsin ama bana kimse denememis gibi geliyor daha önce nasil kullanilacagini yazmamistim sizin için onu da yaziyorum bu ilacin içinden siringa gibi birsey çikiyor üzerinde 50 mg dan 400 mg a kdr dereceler var ben her aksam 200 mg olmak üzere kullaniyorum ama ilk baslayanlar aksam 200 mg sabah 50 mg olmak üzere günde toplam 250 mg alabilirler bu ilaç bana fayda edene kdr denemedigim ilaç kalmamisti nasil olduysa sadece bu ilaç beni iyilestirdi umarim size de fayda eder ve bu hepimiz için bi dönüm noktasi olur. |
|||
![]() |
|||
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
||
Tip5 grubundanmissin ve bunla düzelmis. Hala neden kullaniyorsun anlamadim
|
|||
![]() |
|||
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
||
ben bu ilaci ndn hala kullaniyorum diye sorulmus çünkü ilacin dozunu azaltinca koku geri geliyor + ben tip5 fln degilim bunu önceki mesajlarima bakarak anlayabilirsiniz ne yasadigimi bir ben bi allah biliyor ztn tip5 olsaydim size bu ilaci önermezdim mucize su ki psikolojik bi ilacin hem agizdan hem burundan gelen kötü kokuyu kesmesi(bu durumda ben tip1+tip4 oldugumu düsünüyorum) bir de bu ilaci arastirirken eksi sözlüge fln girdiyseniz ilk yorum gözünüzü korkutmus olabilir ilaç için 297 lira fln denmis o belki tablet olanidir bilemiyorum yalniz benim dedigim solüsyon olani onun da fiyati 30 küsür lira civari bisey bostan yere o kdr ilaç kullandiniz bugüne kdr antibiyotikler,mide koruyuculari,mantar ilaçlari vs. (kendim de kullandim ordan biliyorum) bir de bu ilaci deneseniz ne çikar belki de gerçekten size de çözüm olur.
|
|||
![]() |
|||
ümitvar
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ocak-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
||
Afaff arkadasim bu ilaci sana doktor mu yazdi? Hangi bölüme gittin biraz açiklarmisin? Yazdiklarin cok tuhafima gitti dogrusu
|
|||
![]() |
|||
afaff
![]() ![]() ![]() |
||
ben ilk baslarda sorunumun mide bagirsak kaynakli oldugunu düsünüp(çünkü öyle agir bi koku hissediyordum) uzun zaman gastroenteroloji doktoruna gittim endoskopi ve kolonoskopi oldum gastrit reflü vb. seyler çikti çogumuzda oldugu gibi bunun için mide koruyuculari ve antibiyotikler kullandim antibiyotikler ise yaradi yalniz yine çogumuzda oldugu gibi ilaç bitince koku geri geldi sürekli bu kokuya güçlü, bagisiklik kazanmis bi bakterinin ndn olabilecegini düsünüyordum bu yüzden doktordan daha güçlü antibiyotikler vermesini istedim doktora bu teklifim brz farkli gelmis olacakki bir de beni bir psikolog arkadasinin görmesini istedi istemeye istemeye ona gittim bu sefer psikologun verdigi ilaçlari kullanmaya basladim ilk verdigi ilaç sonrasinda kokuyu hissetmemeye basladim ama koku gitmemisti burdaki bazi arkadaslarin yasadigi sorun gibi kokuyu ben alamamaya basladim yoksa koku orda duruyordu gelen tepkilerden bunu anlayabiliyordum doktora bu ilacin benim koku almami engelledigini söledim ve bu yüzden ilaci birakmak istedigimi söledim saolsun anlayisla karsiladi artik ümidim baya baya azalmisti tekrar gastroenteroloji doktoruna gidecektim ki psikologum bu solüsyonu önerdi ve vücuttaki tüm kötü kokulari kesecegini söledi büyük bi ümitsizlikle ve inanmayarak son olarak ta bu ilaci kullanmayi kabul ettim ilaci kullandiktan sonra biseylerin farkli gittigini hissediyordum agzimin daha ferah oldugunu ve burnumdan gelen kötü kokunun da azaldigini fark ettim gün geçtikçe 1 hafta 2 hafta derken 1 ay sonra hem agzimdaki hem burnumdaki kokunun tamamen geçtigini fark ettim benim için bi mucizeydi dogrusu hiç umudum kalmamisken iyilesmistim hani yüzde 1 bile olsa tip5 hastasi oldugumu düsünsem bu kokuyu kendi kendime yarattigimi düsünsem inanin sizi bosa umutlandirmak istemem ama çevreden aldigim tepkiler,kokuyu kendim çok rahat hissedebilmem vs. benim tip5 hastasi olmadigimi gösteriyor bu yüzden de bu ilacin benim gibi hem agzindan hem burnundan (özellikle burundan daha fazla) koku gelen arkadaslar için bi çare olabilecegini düsünüyorum eger içinizden birisi veya birileri bu ilaci deneyip 1 hafta sonra olumlu veya olumsuz bi sonuç görürse lütfen buraya yazsin ki baskalarinda da bende oldugu gibi ise yariyor mu yaramiyor mu hep beraber görmüs oluruz.
|
|||
![]() |
|||
Hope
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
||
Ilacin adini tekrar yazar misin?
|
|||
![]() |
|||
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
||
Kardes sen hiç disaridan tepki aldin mi sözlü olarak diyorum! Yani akrabadan olur arkadas çevreden olsun... Mesela ben tip 5 olamam çünkü hem kendim hissediyorum hemde cevremden hiç denmediyse 30 kere söylendi agzin kokuyor diye. Merak ettim sadece cevaplardan sevinirim
|
|||
![]() |
|||
Mehmet
![]() ![]() ![]() |
||
Amisülpirid ilacin etken maddesi... Herhangi bir iliskisi yok agiz kokusu ile
|
|||
![]() |
|||
afaff
![]() ![]() ![]() |
||
arkadaslar burada herseyi yazmisim ztn neden tekrar tekrar ilacin adini istiyorsunuz anlamadim
http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1884 |
|||
![]() |
|||
afaff
![]() ![]() ![]() |
||
evt aldim |
|||
![]() |
|||
Mehmet
![]() ![]() ![]() |
||
O zaman çok ilginç bir durum. Murat hocanin görüsünü merak ediyorum
|
|||
![]() |
|||
by_arda2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Haziran-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
||
Arkadas agir tip5 vakasi. Dedigi antidepresan ve solusyon kronik sizofren ,halisunasyon vb seylerin tedavisinde kullaniyor. Disardan aldigi tepki ise ya halisinasyon yada cok az ornek ile [1 3 kisi] aldigi ve an belkide az hijyenden kaynakli koku olabilir.
Murat hocam bu basit bi konu degil, insanlar yanlis yonlenip o ilaclari kullanabilirler. Lutfen sizde bunun tip5 oldugunu soyleyin ve insanlar bu hastalik ugruna denemedigi seyler adina bir yenisini eklemesin. Bu arada bende koku almayan forumdaki nadir kisilerdenim. |
|||
![]() |
|||
afaff
![]() ![]() ![]() |
||
sen bu kafayla dvm et masallah doktor gibi hmn teshisi koymussun ilacin hangi durumlarda kullanildigini biliyorum o yüzden adina mucize diyorum ztn ilaca gelince neredeyse 1 yildir kullaniyorum bisey olsa bana olurdu merk etme ztn kullanmak isteyenlere 1 hafta kullanin diyorum eger etki etmezse birakabilirler en bastan beri ne diyorum yüzde 1 bile tip5 olma ihtimalim olsa insanlari burada bosuna umutlandirmam ve yanlis yönlendirmem ama sen anlamak istemiyosun galiba aman sen kullanma |
|||
![]() |
|||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
||
afaf isimli arkadasimiz her ne mekanizma ile olursa olsun çok basarili bir sekilde tedavisini yürütüyor. Bir sekilde mutlak basariyi yakalamis. Sevincimiz büyük.
Bu durumu bizimle paylastigi için minnettariz. Benim konusmam tedavinin gidisini olumsuz yönde degistirebilir. Biliyorsunuz ben agiz kokusu tedavi etmiyorum, benim bu ilaçla ilgili bir bilgim yok Grubumuzda daha yetkili ve deneyimli hekim arkadasim var. Kendisine konu ile davet yolladim. Arzu ederse o konusacaktir. -M |
|||
![]() |
|||
by_arda2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Haziran-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
||
Kardes yanlis anlama ,senin iyilesmene senin kadar sevindim. Fakat ben realist biriyim. samimi söylüyorum mantigima yatmadi dediklerin. A nesnesi X isine yariyorsa Tesadüfi Y isinede yaramaz. Bir mühendis gözüyle bakiyorum olmuyor. Sunlari merak ediyorum; 1-) Kokuyu Hissedebiliyor musun? 2-) Kaç kisiye sordun ve 'Evet kokuyor' cevabi aldin. Simdi bu sorulara yüzeysel cevap yazdin fakat , tip 5 vakalarinda kisi koku hissediyor ama aslinda koku olmayabiliyor. baskasina sorup evet cevabini alman durumu degistirir. O yüzden bu cevabin benim için önemli. 3-)tip2 vakasinda bu ilaç ise yararmi?, bilgin varmi ? Bu arada aklima su geldi, ben bi ara kokudan kurtulmustum. Tabi sorarak anliyorum. O hafta ben antibiyotik tedevimi bitirmek üzereydim (bademciklerde beyaz aft yarasi gibi seyler vardi, bademcik tasi degil) ve sürekli tuzlu su ile burnuma çekip temizlik yapiyordum. ayrica bitkisel bi damla almistim onunda geceleri damlatiyordum. O damla burnumu açiyor ve rahat nefes alabiliyordum. Sonra bunlarin hepsini biraktim. bi kaç gün sonra koku geldigini hissetmistim tepkilerden. Ben Tip2 oldugumu biliyorum. burnumdan fazlaca h2 gazi geliyor. Acaba bu durumda beni hangi yaptigim islem kurtardi ? ayrica ,o damladan bulamiyorum artik |
|||
![]() |
|||
afaff
![]() ![]() ![]() |
||
1-evt hissedebiliyorum sana söyle diyim sadece burnumdan gelen koku odanin havasini degistirmeye yetiyordu sabahlari odam kükürt gibi kokuyordu
2-kimseye sormadim ama yeterince tepki aldigima inaniyorum sayisini hatirlamadigim kdr çok 3-tip2de de koku burundan geliyor diye biliyoum genelde buna sinüzit,geniz akintisi vb. ndn oluyor bende sinüzit ve geniz akintisi yoktu yalniz söyle bi durum vardi yutkunurken koku daha belirginlesiyordu ve koku burnumdan geliyordu açikçasi tip2 ye giriyor muydum bilemiyorum ama sanmiyorum ilaç ise yarar mi kismina gelince denemeden bilemeyiz |
|||
![]() |
|||
gizemmmm
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2013 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
![]() ![]() ![]() |
||
Herkese merhaba arkadaslar.Sonuna kadar okumanizi rica ediyorum.Biraz uzun olacak kusura bakmayin :) Aslinda o kadar çok sey var ki bu yasima gelene kadar..Buralara sigmaz.Iyi seylerden bahsetmeye çalisacagm :) iyilestikten sonra foruma hiç girmeyip bencilce davrandigimi farkettikten sonra bu yaziyi yazmaya karar verdim.Belki benim gibi olan arkadaslara bir umut isigi olursa ne mutlu bana.Uzun zamandir girmiyordm foruma.Murat hoca da hep söylerdi iyilesenler tekrar ayni olaylari hatirlamamak için foruma gelmiyorlar diye ve çok kiziyordum neden,nasil iyilestiklerini anlatmadan bencilce gittiklerini..Bende onlardan biriydim aslinda.12 yasimda baslamisti hersey Konustugumda insanlarin burunlarini kapatip yüzlerini eksitmesiyle..Üst üste olunca bu durumlar pisikolojik kismi da bas göstermeye baslamisti.Ilkokulda sessiz korkak bir çocuktum.12 yasima kadar ortaokula geçmeden önce ilkokul hocam haketmedigim halde siddet uygulardi.Dudagimi dahi patlattigini hatirliyorum.Bilerek silgimi yere düsürürdüm tahtaya beni kaldirip dövmesin diye ama her seferinde beni kaldirirdi..Annem ve babam tabiki biliyorlardi baska bir sinifa almak istediler ama çocuk akli arkadaslarimdan ayrilmak istememistim.Karsi da çikamiyorlardi köyden gelmistik,cahillik var hocaya karsi çikilmaz..Bunlari size niye anlatiyorum?Psikolojik kismina da yön vermek için.Bunun bir baslangici oldugu gibi nedeni de olmali degil mi?Ilkokul neyseki bitmisti.Ortaokulu da birincilikle bitirmistim :") Koku devam ediyordu tabiki yine sessiz,kendi halinde bir kizdim.Akrabalarimiz gulyabani derdi bana insan içine çikmiyorm diye.Fazla derine girdim sanirim :) Lise bitti arastirmalar basladi doktor doktor gezmeler..Izmirde gitmedigim KBB uzmani,dis hekimi gastroloji uzmani,genel cerrahi.. vs vs bana göre hiçbiri isini iyi yapmiyordu ki kokunun kaynagini bulamiyorlardi.Istanbula da açilma vakti gelmisti :) Yana döne internette HALITOMETRE cihaziyla ölçüm yapan hastane ariyordum.Buldum da..Hergün aglamama dayanamayan annem ve babamla tuttuk Istanbul yolunu..Onlara göre koku çok fazla yoktu ama ben kokarca oldugumu düsünüyordm tabi.Neyse ölçüm yapildi normalde 20/100 de seyretmesi gereken koku bende 370 çikmisti.Üzülecegime sevinmistim aslinda bakin çikti iste yalan söylemiyorm...12 yasimdan 17 yasima kadar bu kokuyla zaten yasamisim ""370"" Bademciklerimin çürük oldugunu söylemisti doktor bademciklerim alindi ama koku hala vardi benim için.Devam ediyordu ayni durumlar.Burdan biriyle tanistik yurtdisindan bir ilaç getirttigini iyilestigini söyemisti onca para biriktirip o ilaç ve gargarayi getirttim hiç sorgulamadan içtim ama fayda etmedi tabiki.Bu seferde arastirirken Adanada bir Dishekimi buldum.Murat hocam da taniyacak burdan beni :) Adanaya sizin yaniniza gelen o güzel,alimli 2. Kattan burnundan,agzindan koku geldigini iddia eden kiz..Sizin tabirinizle :P
Okadar koku çikmasi için çabalasa da koku yoktu..Tabi yine ona göre.Benim için Murat hoca da isini iyi yapmiyordu o.O Gerçekten çok zor dönemlerdi.Evet otobüsteyken karsi otobusten birnin rahatsiz oldugunu,iki kattayken sokaktan geçen birinin rahatsiz oldugunu.Insanlarin yanindan geçerken igrenç koktugumu düsünüyordum.Hergün dua ediyordum sabaha çikmayim böyle yasamaktansa diye.Evden disari çikmadim lise bittikten sonra.Markete bile gitmezdim sürekli arastirirdm...Bir ara TMAU ya takildim.Iyi ki de takilmisim :) milyonda bir görünen o hastaliktan benden baska bir genç kiz daha süpheleniyordu ve en iyi dostum oldu kendisi ^^ Üniversite basladi ilk haftasinda birakiyordum.Sinifa giren burnunu kapatiyor söyleniyordu.Eve gidene kadar agla agla gözler kipkirpimizi dudaklar mosmor...Seni anlayan yok iki çift laf edecegin bir arkadasin dahi..Artik annen ve babana birsey diyemiyorsn ellerinden gelen herseyi fazlasiyla yaptilar çünkü..Okulda sunum yapmak ölümdü..Gerçi hiç yapamdm heycanlaninca istifra etme gibi bir durumum var o sunumlari hiç bir zaman bitiremedim :D Bu arada pskiyatriye gittim ilaç almaya basladim ilaçlar birakin akliniza kötü seyler getirtmemeyi iyi seyler bile düsündürmüyor,beyninizi uyusuyordu.Kendime bunu yapmadan biraktm ilaçlari.Sonra okulda 2 kisiyle tanistim simdilerde canlarim ^^ Onlara bir mektup yazdim onlari rahatsiz ettigimi okulu birakacagimi vs vs herseyi anlatan bir mektup bastan sona..Ertesi gün bulustuk duyduklarima çok sasirdim.Çogumuzda vardir karsidakinin yalan söyleyip söyledigini anlama özeligi...Yalan söylemiyorlardi.Okulda yasananlarin hep bir açiklamasi varmis meger..Bademcik ameliyatindan sonra bitmedi sandigim,hayatimi kabusa çeviren sey psikolojik bir rahatsizliktan ibaretmis(12-17 yasina kadar agir bir koku varmis ama) Simdilerde Üniversite 3. Sinif ögrencisi ayni zamanda genç bir girisimci :) (Tamamen atlatmamda en önemli faktör buydu).Kendi isimi kurup ayaklarimin üstünde durmam..Sorumluluk sahibi olmak.Tpcancilarla hasir nesir olup,para kazanmak,iyi müsteriler biriktirmek..Biliyorm bunlari okurken bile benim sorunum böyle degil,yazmis da yazmis,bos yapmis,benim çektiklerimin yaninda hiç kalir.. Diyenler çikacak çünkü bende burdaki yazilari okurken diyordum.Bana göre dünyadaki en igrenç kokan canli bendim.Kendinize haksizlik yapmayin.Gerçekten bir hastaliginiz olsa da bir koku mevcutsa da siz bir insansiniz ve hepimizin normal insanlar gibi gezmeye,eglenmeye hakki var.Bu genç/orta yaslarinizi ziyan etmeyin.Bugün çikin disari sizin gününüz olsun kimseyi görmeyin.Mesela luna parka gidebilirsiniz :")) Gönlünüzce eglenin bu dünyaya bidaha gelmeyeceksiniz.Giden senelerime öyle üzülüyorm ki çocuklugumu yasayamadim en güzel yillarim ziyan oldu..Siz bunu yapmayin..Sloganimiz da ""bugün disari çik"" olsun :'P Eski ben ve benim gibi arkadaslar için bu sözlerim...Umarim kendimi ifade edebilmisimdir.Tabi bunlar minik minik bir kismi,sadece aklimda kalanlar...Kendinize çok iyi bakin ... |
|||
![]() |
|||
yildim
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2017 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
||
gizemmmm kardesim bademcigini aldirdiktan sonra psikolojik olan koku nasildi?Anlatirmisin kisaca.Bademcigini aldirmadan önceki gibi bir kokumuydu?
|
|||
![]() |
|||
BezginBetül
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
![]() ![]() ![]() |
||
Paylastiklarin icin tesekkür ederim Gizem. Iyi ki yazmissin.
Keske her düzelen böyle duyarli olup, deneyimlerini paylassa. Vicdanen olmasi gereken bir sey. Hep böyle mutlu kalmani dilerim. |
|||
![]() |
|||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
||
Foruma dönüp bizleri bilgilendirdiginiz için tesekkür ederiz. Iyilesenler var mi diye soran kardeslerimiz neden forumda bir iyilesenin sesini duymadiklarini böylece anlamis ve yasamis oldular. Iyilesenler genellikle foruma dönmezler, doktorunu arayip iyilestim demezler. Doktor kendisini ararsa ya cevap vermezler veya "iyilestim" kelimesini cümle içinde kullanmak istemezler. Bu böyle bir hastaliktir.
Sizi hatirlamiyorum. Sadece forum içerisinde bana karsi güvensiz, inançsiz, negatif konusmalar yaptiginiz aklimda kalmis. (Kizmiyorum, gücenmiyorum.) Özel bir mesaj ile bana isim soy isminizi söylerseniz gaz ölçüm sayilarinizi (isminizi gizleyerek) buradan yayinlar diger arkadaslara emsal olarak sunabilirim. Belki faydasi olur.
Bu forumda Tip 5 oldmasi çok muhtemel çok sayida insan bulundugunu zannediyorum. Agiz kokusunun psikolojik de olabilecegini topluluga hatirlattigin isabet oldu. -M |
|||
![]() |
|||
gizemmmm
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2013 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
![]() ![]() ![]() |
||
@yildim Aslinda bademcigim alindiktan sonra da devam etti ayni seyler.Murat hocama da ordan sonra gitmistim yanlis hatirlamiyorsam.Degisen birsey yoktu aslinda benim için.Ameliyattan sonra tekrar istanbula gittim Halitometreyle ölçüm yapildi tabi ki koku çikmadi 5 kere israrla ölçtürdüm ama yine yine inanmadim tabi...Yine ayni seyler devam ediyordu insanlarin benden rahatsiz oldugunu düsünüyordum.Bir bakima iyilesmemdeki etkenlerden biri de su düsüncemdi:
Her insanin burnu kasinir degil mi? Kolu,bacagi,kafasi..Biz sadece burna odaklandigimiz için çogu sey burdan patlak veriyor.Adamin kafasi kasinsa dönüp bakmazsin üstüne alinmazsin.Burnu kasinirsa benden oldu..Sadece burna odaklaniyoruz..Senin hiç burnun kasinmiyor mu? Sorusunu sorgulamamiz gerekiyor en azindan eski ben ve benim gibi arkadaslar.. En en önemlisi de sizin de psikolojik olma ihtimalini es geçmemeniz ben senelerdir kulak tikadim bu sözcügü duyunca ama bir kere de olsun düsünün bir kerecik..Daha yazilmamis o kadar çok sey var ki..Kullandigim ilaç yaptirdigm testler..Yine üstüne basiyorum bunlari okudugunuz da basit birseymis gibi gelecek ama öyle degil arkadaslar 12 yasimdan 20 yasima kadar bu 8 senede ne yasadigimi bir ben biliyorum..Hiç pskiloga gitmemis arkadaslar psikiyatriye gitmeseniz de ilaç kullanmak istemeseniz de (eger evde iseniz ilaç kullanimanizi tavsiye ederim küçük dozlarda doktor kontrolünde..) Yasadiklarinizi anlatmak rahatlatiyor gerçekten..Bir umut veriyor iyilesme ihtimali...Sonra sorgulamaya basliyorsunuz zaten.Arkadaslarima mektup yazdigimi fikirlerini aldigini yazmistin yuksrdaki yazida onlar öyle bir sey olmadigini söylediklerinde sokaga her çiktigimda koku yok rahat ol kafasiyla gezdim..Dolmuslarda nefesimi tutmadim saga sola bakmadim acaba yine kim burnunu kasiyacak diyee..Bir seylere de tutununca devami geldi.. |
|||
![]() |
|||
gizemmmm
![]() ![]() ![]() |
||
Murat hocam;size hangi yillarda yazmisim inanin hatirlamiyorum..Neler yazmisimdir kim bilir..Burdan özür diliyorum sizden..Çaresizligimin en disa vurdugu çocukluk dönemlerime verin...8 senedir bu yükle yasamak,yasamaya alismak insani yavas yavas sakinlestirip olgunlastiriyor..
2013 de kaydolmusum bu nicke foruma ama bundan öncesi de var diye hatirliyorum baska bir nickim vardi sitede.Bu nickimi de yorumlarimdan buldum ne çok sifre denedim girmek için :") 2013 den öncesinde de bu site vardi buraya dikkat çekmek istiyordum :) Yani nasil denir bilemiyorum baskasi olsa gerçekten siteyi kapatirdi,belki bencillik olarak düsüneceksiniz ama hergün farkli kisilerin,yeni kaydolanlarin ayni sorulari defalarca sormasi ve bunu sizin tek tek onayladiktan sonra yayinlamaniz,usanmadan cevap vermeniz takdire sayan🙏 Burdan ellerinizde kocaman öpüyorum..Saglicakla Kalin |
|||
![]() |
|||
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
||
Çok geçmis olsun gizem. Daha da iyi olursun insaAllah.. ama malesef yazini okurken sadece hikayeni okudum hir veri elde edemedim :) ayni dedigin seyi dedim vallahi içimden hatta su anda disimdan da diyorum :) benim ki kesinlikle psikolojik degil eminim. Psikiyatriste hiç gitmedim ama eminim gitsem veridgi antifepresanla uyusacagim baska hir ise yaramayacak. Ben psikolojik olanlarin söyle oldugunu düsünüyorum. Mesela ben kokumun nereden geldigini anladim çözdüm ve iyilesme surecindeyim kokuyu almiyorum ama tedavi sonlanmadan kesin konusmuyorum. Neyse bu tedavi bitti ve ben tamamen iyilestim ama hala psikolojik olarak koku var diye kafayi yersem etrafimda ki ler yok demesine ragmen ben koku aliyorsam o zaman psikolojiktir ve psikiyatrise gidebilir. Ama daha hiçbirsey yapmadan buram buram ortada olan bir koku varken psikolojik demeyi bir kaçis olarak görüyorum ve asla inanmiyorum.. senin iyilesmis olma na çok sevindim birimizin bile iyilesmesi bize ümit oluyor. Kaldi ki ben herkesin iyilenilecegine sadece sorunun kaynagini bulamadiklarina inaniyorum. Hicbirimizin kokusu çözümsüz degil belki hepimizin sorunu ayni yerde degil ama mutlaka çözümü var..
|
|||
![]() |
|||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
||
Arkadaslar bir düzeltme yapayim.
Siradan antidepresanlarin çogu uyusturmaz. Zihin bulanikligi yaratmaz. Uyku vermez. -M |
|||
![]() |
|||
Bikkin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
||
Bisey soylemek istiyorum arkadaslar bizim ortada bi nefes kokumuz oldugu gercek zaten insanlar bunu surekli soyluyor duyduklarimiz ve gordugumuz tiksinti dolu bakislardan dolayi duygu dunyamiz altust oluyo zaten psikolojik olmasinin mumkunati yok zaten.ama arkadaslar soyle bisey var biz genelde bu tepkilerden asiri korktugumuz icin zamanla kendimizi asiri kasmaya aman biri almasin diye bazen nefes bile almayip kendimizi tutuyoruz buda vucudumuza duzenli oksijen gitmesine engel oldugu icin kokuyu maximum seviyeye cikariyor, arkadaslar sakin olmaya calisalim oyle durumlarda belkide arkadas hep kendini kastigi icin koku olusuyodu stres ten ve vucuda oksijen gitmedigi icin belkide antidepresanlar onun vucudunu rahatlatti ve kokuda ciddi azalma oldu ne biliym kendimde kesfettigim seyler bunlar benim stresli oldugumda duzgun nefes alamiyorum ve kokumun 3 katina cikiyo herkes burnunu kapiyo daha cok sanki:( hissettiklerimi vucudumda kesfettiklerimi yaziym dedim
|
|||
![]() |
|||
frdfon
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ocak-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
||
kardesim merhaba cok onemli konusabilir miyiz
|
|||
![]() |
|||
zeytin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
||
Merhaba Gizem, Istanbul da nerede agiz kokusu ölçümü yaptirdin?baska yerde ölçüm yaptiran var mi?
|
|||
![]() |
|||
Velele
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Mart-2018 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
||
Arkadaslar benim hikayem bundan 10 sene once arkadasimin bana agzin bok gibi kokuyor demesiyle basladi ilk okul 6 idim ozamanlar cocuktuk sekerle sakizla idare etmeye calisiyorduk sonra yas buyuyunce once dis doktoruna gittim butun dolgulari yenilettim sonra kbb gittim ama nafile sonra bu forumu takip etmeye basladim insanlar bademcik aldirmis endoskopi olmus denemedigi yontem kalmamis ama genede bu hastaliktan kurtulamamis bende bunu gorunce bu hastaligin ustune gitmeyi biraktim yaptigim arastirmalar ve edindigim tecrubelere gore genetik bir sorun oldugunu dusunuyorum cunku biz 3 kardesiz ve 3 muzdede bu problem var. Ozellikle toplum icindeyken diyalog halinde ya agzim kokuyorsa diye dusundugum icin stresten tukuruk salgisi azaliyor ve agizim kuruyor koku dahada artiyor ben kokunun sebebinin dilin ustundeki ve arkasindaki beyaz-sari pas oldugunu dusunuyorum o pasin sebebini bulmaliyiz birde bir arkadas bu forumda pikologa gittigini ve psikologun yazgidi bir ilacin kokuyu kestigini soylemisti acaba ruhsal yada beyinsel bir problemmi bu agiz kokusu... alkol aldigimda cakir keyfi denilen kafa geldiginde sanki agiz kokusu gidiyor ve cok rahat konusup edebiliyorum garipp... bu foruma usendigimden uye olmayip tam 4 yil disardan takip ettim yanlis yaptigimin farkindayim bunu soylememim sebebi benim gibi cok insan oldugunu biliyorum lutfen 2 dakikanizi ayirin ve hikayenizi eger iyilestiyseniz yonteminizi burada paylasin birbirimize yardimci olmus oluruz
|
|||
Yaptiklarim icin pisman degilim ha aklim hala yapmadiklarimda
|
|||
![]() |
|||
Reisbey233
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
||
Ya yeterrr biktim usandim hic birseyden zevk almiyorum cok seyi denedim hem bitkisel hem kimyasal ilac bir suru gargara ve bir suru doktor hic biri care olmadi ve yakinda reflu ameliyati olacam bunun yuzunden agzim surekli kokuyor ve evlenemiyorum benim yasadigim bu durumu allahim insala en azili dusmanima vermez yardim ve tecrubelrini benimle paylasmak isteyen olursa burdan [email protected]
|
|||
Allahimyardimet
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |