|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2011 Saat 05:27 |
Hocam öncelikle forumu bize sundugunuz için tesekkür ederiz. Benim agiz kokum da hiç geçmeyen cinsten. Size ziyaretçi defterinde yazmistim nidazol kullanmaktan baska hiç bir sekilde geçmedigini. Onu da kullanmyorum zaten zararli diye. Her neyse; Hocam has bal almistim bir yerden. Onu yiyorum günlük 1 yemek kasigi kadar. Ama kokuya hiç etki etmiyordu (onun için almamistim zaten) Sabah erkenden uyandim bugün biraz bogazim agriyordu, sigaradan mi tahris oluyor yoksa önceden bir doktor (7 yil önce) faranjit teshisi koymustu ondan mi bilmiyorum. Bende gerçekten asitli içecek içtim mi bogazlarim agrir ve normalde sürekli burnum tikali. Bende bu yüzden bir kasik balin içine karabiber koydum biraz ve yedim. Bogazim karabiberden dolayi yandi biraz! Aradan 2 dk geçti fark ettim ki agiz kokum kaybolmus! Simdi bir saat oldu tam ve koku asiri sekilde azaldi. Sizce ne sebep oluyor bu duruma?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Karabiber ve bal bogaz floranizi degistirmis olabilir.
Bu konuda deneyimi olan diger arkadaslar varsa dinlemek isteriz
|
|
![]() |
|
misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
benim de daha önce denemeyip daha sonra denedigim(örn:adaçayi, yesilçay,karbonat vb.) çogu sey agiz kokumu geçiriyor senn umudunu kirmak istemem ama sadece o gün tamameen geçiyor ve sonra etkisini kaybediyor yani bu geçici bi çözüm bunu yarin veya bi hafta sonra denersen göreceksin ki etki etmiyecek çünkü bakteriler bagisiklik kazaniyor bence kendimden biliyorum
|
|
![]() |
|
mehmet
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
sadece kokuyu maskelemistir bu karisim kokunun nedenini bulmedan yo olmasi imkansizdir
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Maskelemek oldugunu bende biliyorum. Gün boyu da geçirmiyor hani belki 1,5-2 saat fayda verdi vermedi. Keske gün boyu etki etse... Benim asil ögrenmek istedigim bu yazdiklarimdan tip 2 oldugu anlasilabilir miydi? Ama kimse dikkat etmemis o kisima.
|
|
![]() |
|
mehmet
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
sikayetinizin bakteri kaynakli oldugunu nerden anladiniz?
|
|
![]() |
|
misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
sadece tahmin ya da lafin gelisi diyelim
|
|
![]() |
|
miniko
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13-Kasim-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
mehmet bey ben birkaç ay sonra evlenecegim,evlenecegim günün gün boyunca agiz kokusunun olmamasini istiyorum. nidazolu kullanmak istiyorum. bunu agiz kokumun olmamasini istedigim günden bir gün önce 1 defami alicam 2 defami? herhangi bir yan etkisi yok dimi? birde agiz kokusunu kaç gün yok ediyor? bunlari ayrintili yazarsaniz size çok minnettar kalacagim.
|
|
![]() |
|
Mehmet
![]() ![]() ![]() |
Benimki kesinlikle bakteri kaynakli. 2 tane 250 gr. nidazol tableti 9-12 saat ara ile aldigim zaman, o iki tablet agiz kokumu 3 gün boyunca uzaklastiriyor. Tamamen kayboluyor agiz kokusu. Ne yersem yiyeyim ne içersem içeyim, hatta sogan dahi yesem o soganin kokusu 1-2 saat sonra geçiyor, dislerimi firçalamasam dahi hiç sekilde kokmuyor. O haplar hariç agzimi dilimi firçalasam dahi sadece maskeliyor :(:(
|
|
![]() |
|
miniko
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13-Kasim-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
tesekuur ederim mehmet bey...siz heralde zamanla kullanarak anladiniz bu hapin agiz kokusunu yok ettigini. peki bu hapa karsi zamanla vücut bagisiklik kazaniyormudur ? suana kadar kaç defa kullandiniz?
|
|
![]() |
|
Mehmet
![]() ![]() ![]() |
Giremedim baya ondan yanitlayamadim sorunuzu kusura bakmayin. Ben toplasan 7-8 tablet içmisimdir bu zamana kadar! O da uzun otobüs yolculuklarindan önce anlarsiniz ya :( Antibiyotik denen meret çok zararli oldugundan kullanmayi gözüm yemiyor. Halbuki 3 günde bir tablet alsam isimi görecek, ama vücudumun bagisiklik sistemi tamamen bozulacak belli bir süre sonra. Dahasi bagisiklik yapacak ileride ve 250 den 500 mg ye çikmam gerekebilir. Ondan dolayi uzak durun.
|
|
![]() |
|
nihal
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
hocam ben tableti icdikden sonra kuzenime agzimi koklatsam oyle onlem alsam bir faydasi olurmu? pis islerimi ona yaptiririm da :)
|
|
![]() |
|
admin
Yönetici ![]() Kayıt Tarihi: 31-Aralik-2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10025 |
![]() ![]() ![]() |
Bir kokuyu koklamak, o kokuyu olusturan kimyasal maddeyi organizmamizin içine almak anlamina gelir.
Parfümü kokladigimizda kokuyu olusturan aldehiti akcigerimize ve kanimiza aliyoruz demektir.
Agiz kokusunu kokladigimizda biraz H2S biraz merkaptani akcigerimizle kanimiza aliyoruz demektir.
Bir insanin diger insanin agzini koklamasini saglikli ve etik bulmam.
|
|
![]() |
|
rozerin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Kasim-2011 Konum: Diyarbakir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
burda nidazoldan bahsediliyor ama bende kullandim ve bir dakika olsun agiz kokusu geçmedi. kullanip agiz kokusu geçen ve geçmeyen koku hangi tip merak ettim.hocam nidazol tip kaça etki eder...
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
nidazol kokuyu geçirdi.
|
|
![]() |
|
Reisbey233
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
direnc kazaniyor bu bakteri suan bana hic bir sey etki etmiyor 3 miu antibiyotik bile fayda etmiyor artik yapilacak hic birsey kalmadi 72 saatlik oruc tutmayi dusunuyorum oda gebermezsem mide ac kalinca bakterileri hastaliklari yer sozde deneyin ilk 24 saat sonra 36 saat 48 oyle deneyin kesin faydali bisey bu benim umudum yok ama deneyecem
|
|
Allahimyardimet
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |