|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bymax
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Subat-2015 Saat 23:37 |
Murat Hocam, bigün sag elmacik kemiginin sol alt noktasinda bir agri basladi bende parmagimla üstünden biraz bastirdim ve agri müthis artti ve dayanilmaz bi hal aldi.Saglik ocaginda doktor tüp içinde agri kesici krem verdi ve o agri bi zaman sonra küçüle küçüle yok oldu.Bu durum rahatsizligimiz ile ilgili bir fikir verebilir mi? TESEKKÜR EDERIM.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Agrinin merkezi noktasi hangi disin köküne yakin ise o disin kökü apse yapmis olabilir.
Ilk defa oluyorsa en erken 3-4 hafta sonra röntgende görünmeye baslar. Daha önce bu agri ortaya çikmistiysa hemen röntgen çekildiginde görünebilir. -M -M |
|
![]() |
|
Unuttum
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam merhaba. Bi sorum olacakti. Benim 1.molar (1.azi disim) In oldugu etim sis vaziyette üç gündür. Sicak soguk yemekler çok acitiyor. Patlatsam mi diye de düsünmedim degil. Bi öneriniz olabilir mi acaba ya da tahminimiz?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Fotograf ve röntgen görsem belki fikir sahibi olabilirdim |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |