Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Korona virüsü hastasi ve bulasiklari Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
birdenbasladi
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 77
Alıntı birdenbasladi Cevaplabullet Konu: Korona virüsü hastasi ve bulasiklari
    Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2020 Saat 02:44
Hocam, uzun aradan sonra selamlar. Umarim afiyettesinizdir. Bir hususta bilginize danismak istedimm.

Annem 5 gün önce korona virüsüne maruz kaldi ve hastalandi. Ben de temasli olarak annemle karantinadayim ve tüm hizmetini ben görüyorum.

Merak ettigim annemin kullandigi bardak, çatal kasik, tabak gibi gereçleri bazen çamasir suyunda bekletip makineye öyle atiyorum bazen dogrudan bulasik makinesine atiyorum. Bu bekletme ve dogrudan makine yikamasi solunum, salya yoluyla bardaga, çatala kasiga sinen virüsü temizler mi? Temizlemezse bulasik makinesinde yikadiktan sonra muhtemelen ben de kullaniyorumdur. Ne yapmali? Siz olsaniz ne yapardiniz? Virüse maruz kalanlar ne yapiyordur?

Velev ki temizlenmedi ve hasta iyilesme sürecine girdi. Tekrar virüse maruz kalip hasta olur mu?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2020 Saat 08:28
Sizin en etkili ilaciniz hipodur.
Bakkalda satilan çamasir suyundan daha etkili ve daha garantili hiç bir kimyasal madde yoktur.

Hipo ile 5-10 dakika temas eden her sey koronavirüs bakimindan emniyetli kabul edebilirsiniz. Alkol ve diger disinfektanlara ihtiyaciniz kalmaz.

Salyanin içinde burundan gelen salgida virüsün bulundugu gösterildi.
Diskida ve idrarda virüs varligi açikça gösterilmedigi için var kabul ediniz.

Hipo Kumasi bozar. Kumaslar için deterjan ve sicak su kullaniniz.
Hipo metali de bozar. Metalik esyaya hipoyui 1-2 dakika uygulayip hemen durulayiniz.
Eller ve deriye alkollu disinfektanlar veya alkol kullaniniz.
Metal ve kumas disindaki her sey için 1/10 sulandirilmis hipolu su kullanabilirsiniz.
1/10 hipolu su sprey hazirlayip sik araliklarla odalara havaya püskürtünüz. Havaya saçilan viral partikülleri etkisiz hale getirir.
Buluncugunuz odada daima bir pencere açiniz. Pencerenin önüne bir vantilatör koyunuz. Disariya dogru üflesin. Yalniz degilseniz, Bu vantilatörü ve pencereyi hiç kapatmayiniz.
Geçmis olsun.
-M

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu