Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: DILDEKI PAS [RESIMLI] Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   4
Yazar Mesaj
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2020 Saat 20:11
Orjinalini yazan: AyseYildiz

Murat bey bir insan agzinin koktugunu nasil anlayabilir bu sorunun cevabini koca forumda bir kisi bile tam olarak bilmiyor.

Forumun kapaginda yaziyor. Dikkat çeksin diye slogan gibi kapaga yazdim.

Siz tip 1 agiz kokusu olan hastaya disardan H2S verildiginde normal degerlerde algilamiyorsa tani kesinlesir diyorsunuz anladigim kadariyla peki O zaman agzinin koktugunu soyleyenler tip 1 degil mi

Disardan verilen kokunun algi limitinin yükselmesi tek basina teshis olmayip diger ip uçlari ile birlikte yan yana konuldugunda teshise götürür.

IP
nisaluce
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 69
Alıntı nisaluce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2021 Saat 01:49
Arkadaslar dilimin en pasli halinin, orta pasli halinin ve dislerimi ve dilimi firçaladiktan sonraki halinin fotograflarini paylasiyorum, mesela bir veya birkaç gün firçalamasam pasin en yogun hali fotografta gördügünüz gibi oluyor. bazi günlerde pas çok azaliyor birkaç günden iki haftaya kadar neredeyse passiz ve kokusuz olabiliyorum, bazende gördügünüz gibi bütün dilimin üstünü kaplayan yogun pas ve koku oluyor. Insanlar dillerini hiç firçalamiyor ama benimki gibi pas olmuyor, bu pasin 6 senedir neye göre azalip neye göre çogaldigini çözemedim.

Agzim kokmuyorkende yillar öncesinden zaten dislerimi firçaladiktan sonra dilimide firçaliyordum dilim pembe renk oluyordu, ilk kez agzin kokuyor tepkisini aldigimda dislerimi firçalamistim dilimi firçalayacaktimki ilk o zaman dilimi beyaz renkte gördüm. O gün bugündür dilimdeki beyazlik en iyi temizlikte bile azaliyor ama önceden oldugu gibi pembe olmuyor, kokuda pasla dogru orantida artiyor veya azaliyor. Dili benim gibi olan arkadaslar var mi? Ilk ne zaman ve baska hangi belirtilerle basladi?

https://hizliresim.com/VVVRim

https://hizliresim.com/R5lD5D

https://hizliresim.com/po8fKf
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2021 Saat 17:30
Ölçüm cihazina hiç girdiniz mi
IP
nisaluce
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 69
Alıntı nisaluce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2021 Saat 18:32
Korona vakalari biraz azalsin mutlaka gidecegim. Yukarida yazdigim ve gördügünüz gibi pas bazen asiri artiyor o zamanlarda koku siddetleniyor bazende çok azaliyor kokuda azaliyor, pas yogunken ölçüm yapan bir doktora gitsem tetkiklerle kokunun varligi kanitlanabilir ancak pas azalmisken gidersem tip 5 teshisi bile konulabilir. Murat hocam benim durumumda olan birine ne önerirsiniz? Ölçüm zamaniyla ilgili sizin tasarrufunuz nedir?
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2021 Saat 18:38
Ölçümde Tip1 çikanlarin yüksek orani tip1 +tip 2 oluyor forumdaki mesajlastigim ve belirtilerini okudugum kisilerin çogu öyle zaten Murat hocada soyledi tip 2 yüzünden dil sirtina bakteri yükü oluyor
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Ocak-2021 Saat 12:31
Verdigin bilgiler için tesekkür ederiz.
Ne kadar tecrübe, bilgi, o kadar çare 👍
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Nisan-2022 Saat 00:14
Dil pasi, dil beyazligi denen bu illetten kurtulabilen var mi? Firçalayinca beyazligi geçirebilen biri?
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2023 Saat 19:40
Merhabalar, müge anli'da reklamini gördügüm bir ürün var: "dil pasini yok eden pastil" diye slogani var. Adini bir türlü tam olarak göremedim. Bu Ürünü bilen var mi?
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 25
Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2023 Saat 13:23
Orjinalini yazan: Kelime

Dil pasi, dil beyazligi denen bu illetten kurtulabilen var mi? Firçalayinca beyazligi geçirebilen biri?
merhaba ben de yillardir çektigim bu hastaliktan kurtuldum asla disten kaynaklanigini düsünmemistim hep mide kbb odaklandim bademciklerimi bile aldirdim ne yesem dilime yapisiyor igrenç bir kokuya dönüsüyordu oksijenli suyla normal suyu ayni oranda karistirip gargara yapinca koku geçiyordu. ilk defa dis hekimine gittim sol üst 20lik disimin çekilmesi gerektigini söyledi çektirdim kokuda bi degisiklik olmadi ta ki çekilen disin yarasi kapanmaya baslayincaya kadar disi çektirdikten sonra kokudan kurtuldum belki senin de dis kaynaklidir
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 201
Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2023 Saat 15:00
Selam evet bende Bundan süüheleniyorum cürük son 20lik disim var benimde ayni 24 ünde randevum insl dedigin gibidir :)
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Subat-2024 Saat 11:09
Dil temizligi için yeni bir dis hekimi ve ürün buldum. Aytug Altundag'in tahta spatula ile yaptigi temizligi su, macun ve vakumla yapiyorlar. Ankara, Serkan Kadakoglu. Ürünün adi TS1. Ürün Almanya menseiliymis.

Serkan Kadakoglu tedavi mi yapiyor yoksa bu ürünü dis hekimlerine mi satiyor anlayamadim. Instagram'a Serkan Kadakoglu yazin görürsünüz. Ayrica TS1 yazinca da ürünün sayfasi var. Trendyol üzerinde de satiliyor.

Haliyi temizledigimiz gibi önce suyla silip sonra elektrik süpürgesi ile çeker gibi vakum yapan bir cihaz. Daha dogrusu dis hekimindeki böyle yapiyor. Normal kullanicilara sattiklari farkli görünüyor. Onda suyla yikama, vakum yapma özelligi yok gibi.
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Subat-2024 Saat 01:57
Töbe estagfurullah o neymis öyle 🤣🤣 Arkadaslr birimizin duasi kabul olmus. Demistik ya hali yikar gibi çitilsek 😅😅😅 Yapmislar
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mart-2024 Saat 22:23
Masallah dedigimiz üç gün yasiyor🤦 Adam sirketten istifa etmis. Dil firçasini siparis vermistim. Siparisten önce konusmustuk; vatandasin aldiginda yikama, vakum yok. Disçilerde saksin mi ne varmis onunla vakum yapiyorlarmis.

Iyi yönden bakarsak nerede, nasil oldugunu biz bilmesek de dünyanin bir yerlerinde agiz kokusu tedavisi için çalisan insanlar/firmalar var.
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Mart-2024 Saat 10:10
Üstteki mesajda bahsettigim ürünü aldim. Iki tarafli bir ürün. Bir tarafi firçalama bir tarafi da kazima görevi görüyor. Firçalama kisminda firça kili falan yok, tirtikli bir yüzey var. Papilla arasina ne kadar girebilir bilmiyorum. Dil firçalamadan çok 'dil masaji' yapiyor gibi 😉😉

Ürünün en iyi yani dilin çok arkasina gitmesine ragmen ögürme hissi yok denecek kadar az oluyor. Sanirim sebebi baslik kisminin ince olmasi. Killari olmayan dis firçasini düsünün.

Kazima yapilan kisimda ise üç tane kazima bariyeri var. Öndeki kaziyor ortadaki kaziyor ve sondaki kaziyor. Dili kanatmiyor.
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Mart-2024 Saat 00:48
Neticede dil ayni dil. Ben sikildim artik anlik kurtaricilardan. Sabahlari güzel uyanmak istiyorum. Içten düzelmeli. Birkaç takviye kesfettim. Birinin yorumlarinda vücuttaki kötü kokulari giderdigi söylenmis. Tam ihtiyacim olan sey. Ama cesaret edemiyorum çünkü ne bulsam denemekten yoruldum :(
IP
<< Önceki Sayfa   4
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu