|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
quarex01
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2021 Saat 14:49 |
Merhabalar 21 yasimdayim erkegim sizlere danismak istiyorum yillardir bu forumu takip ederim fakat hiç benim mesaj atacagimi düsünmemistim
artik çaresiz hissediyorum sayin dr murat hocam ve sizler bana yardimci olabilirsiniz diye düsünüyorum Öncelikle yaklasik 7 8 sene önce hocamin evladim agzin berbat ötesi kokuyor demesiyle tanistim illete belki daha öncede vardi benim haberim yoktu bilmiyorum ama aktif olarak 7 8 yildir beraberiz bu illetle ![]() aileme açtigimda dalga konusu olmadim ama öyle takmadilar üstüne gitmediler yani bilmiyorum bu sorun babamdada var Hep kendim ugrastim Disciye gittim çürük vesaire komple yaptirdim tik yok geçmeedi kbb gittim uzunca biseyi burundan sokuyorlar ya onu yaptirdim bisey yok özel bi hastanede uyutulup mideme baktilar endoskopi ile sonuçta Helico bakteri yoktur yaziyordu agiz kokusunda önemli bi etken diye biliyorum forumda okudugum kadariyla Olanlari yaziyorum tip kaç oldugmu siz daha iyi bilirsiniz Sürekli beyaz ve sari dil pasim var .çay nescafe tortulu ve türevi yiyecek ve içecekler aninda sapsari ediyor dilimi kalinti birikiyor ve les ötesi kokuyor temizliyorum fakat hergün ayni terane sikildim artik Hergün burnumun biri tikali hep sag veya sol degisiyor kafasina göre neyden kaynakli bilmiyorum Midemde hiç yanma yok.Hafif gastrit im var burnumdan koku çok çok nadir geliyor Nefesimde kokuyor bazen diski gibi onun disinda hep kokuyor ama kokunun neye benzedigini söyleyemiyorum kötü yani yillardir sekersiz sakiz çigniyorum araliksiz büyük yardimci oluyor fakat artik dislerim dökülecek gibi hissediyorum çignemekten söyleceklerim bunlar pharmol zn gibi herhangi bir ilaç kullanmadim hiç artik yoruldum sadece bir hastalik degil askere gitmek istemiyorum sakiz olmadan nasi 50 tane adamla ayni odada kalirim benden nefret ederler barindirmazlar nasi evlenirim bir cocuk sahibi olurum bilmiyorum kimsenin beni kabul edeceginide sanmiyorum haklilarda okudugunuz için çok tessekkür ederim abilerim ablalarim kardeslerim tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum bu pandemi sürecinde saglicakla kalin. |
|
![]() |
|
quarex01
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
ve bademcik tasim yok buzamana kadar hiç öyle ne agzima bisey geldi nede agzimin içine baktigimda o ceplerden görmedim
|
|
![]() |
|
quarex01
![]() ![]() ![]() |
ayriyetten çocukken geniz eti ameliyati oldum alindi
|
|
![]() |
|
Maybeoneday
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Kasim-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Burnum tikaniyor demissiniz, sinüs rinse kit kullaniyor musunuz? Faydasi olacagini düsünüyorum veya okyanus sularida etkili.
Ayni zamanda eski adiyla pharmol zn (simdiki adi halitosil) ilaç degil sadece çinko içeren bir gargara. Agiz bakimi iyi yapilmazsa is içinden çikilmaz bir hal aliyor. O yüzden bence sizde dil pasi varmis zaten halitosil dil macunu var birde tung dil firçasi var ikisi dili çok güzel temizliyor Bi sans verebilirsiniz. Halitosil gargarayi da kullanabilirsiniz tabi buna ek olarak. Bir de son zamanlarda forumda çok yazildi bagirsaklar hakkinda eger bagirsaklardan suphelendiginiz bir durum varsa kabizlik ishal, kronik yorgunluk, vitamin eksiklikleri hatta sivilce bile hepsi bagirsaklardaki bir problemden ötürü olabiliyor. O yazilanlari da okuyabilirsiniz. |
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
1)tung dil fircasi edin dislerini dilini fircala macunla dil kokune kadar yap bu onemli bende eskiden dilimin orta kismina kadar fircalardim taaa en arka dil kokunun ordan damagin tam altindan one dogru fircaliycaksin
2)sinus kit edin.migros gibi marketlerde kristal deniz tuzlari satiliyor pul pul olanlardan onu edin yarim su bardagi kaynar suya 1 cay kasigi tuzdan koy erit istersen icine ceyrek cay kasigi karbonat koy miktari abartma sonra ustune ilik su koy sicakligi ilik sicak arasi olsun burnunu yakmasin. 3) https://imgyukle.com/i/HmsVqA https://imgyukle.com/i/HmsEEU https://imgyukle.com/i/HmsRNH bu linkte veridigim sayfalari oku kudret nari al aktardan (aksuvital marka haric) ozellikle kokusuna bak tadi hafif acidir kötu degildir kötu kokuyorsa kullanma dahada kötu yaparsin mideni gunde 3 ogun ogunden 30 dk once bundan 2 cay kasigi ye linkteki beslenmeyle kudret narini beraber götur 4)ekmegi nasil birakicam diyorsan pazarlarda lavas satanlar oluyor giriste lavas al her ogun ceyrek lavas ye giderek azalt |
|
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
ben kudret nariyla bu beslenmeyi yapiyorum dil dis fircalama devam tabi birde ustune sinus kit yaptim sinus kitten sonra koku kesildi
|
|
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |