Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: murat hocama soru Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Konu: murat hocama soru
    Gönderim Zamanı: 05-Subat-2021 Saat 23:34
hocam ben dil temizliginden sonra 1 su bardagina 2 cay kasigi kaya tuzu koydugum agiz suyu ile gargara yapiyorum uzun vadede florayi bozar mi
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.         
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Subat-2021 Saat 14:31
Orjinalini yazan: Murat880

hocam ben dil temizliginden sonra 1 su bardagina 2 cay kasigi kaya tuzu koydugum agiz suyu ile gargara yapiyorum uzun vadede florayi bozar mi

Nasin ve kibar bakteriler sulandirilmis bile olsa tuz ile ölür. Daha dayanikli olan Streptokoklar %9'a kadar Stafilokoklar %15 e kadar tuzu tolere eder. Siz tuz ile gargara yaparsaniz bakterileri bir elekten geçirmis olursunuz. Tuza dayanamayanlar gider. Dayananlar kalir. Sayilari artar. meydani bos bulduklari için sayica üstün hale gelirler. Giderek daha fazla beslenirler.

Ve sayilari artan bu bakterilerin hiç birisi dostumuz degildir.

Sayilarinin dengeli ve az olmasi arzu edilir. Kendi haline birakmak, dogal dengeyi ve dogal orani ve dogal yüzdelerini muhafaza etmek gerekir.

Simdi siz söyleyin: uzun süre tuzlu su gargarasi sagliga uygun mudur?
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Subat-2021 Saat 17:10
çok aciklayici olmus hocam tesekkürler.
halitosil zn bu is icin cok uygun oyleyse
peki söyle soriyim son olarak halitosil zn disinda bir gargara oneriniz var mi alamiycak kisiler icin evde hazirliyabilecgimiz bir solisyon?=
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.         
IP
nisaluce
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 69
Alıntı nisaluce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Subat-2021 Saat 22:19
Murat880 sürekli tuzlu suyla gargara yapmayi bende denemistim, hocanin açikladigi bilgilere ek olarak bende bir hafta yaptigimda (sofra tuzu ile) ayak bileklerim ellerim sisti ödem yapti biraktim uzun vadede tansiyonda yükselir böbreklere de zarar verir.
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Subat-2021 Saat 01:39
tessekür ederim bilgi için bundan sonra yapmiyim o zaman
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Subat-2021 Saat 01:43
denize girmekte florayi bozuyor mu acaba yine denize giriyoruz tabikide bu sorunun cevabini ogrenmek isterdim
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Subat-2021 Saat 13:53

çok aciklayici olmus hocam tesekkürler.
halitosil zn bu is icin cok uygun oyleyse
peki söyle soriyim son olarak halitosil zn disinda bir gargara oneriniz var mi alamiycak kisiler icin evde hazirliyabilecgimiz bir solisyon?=

Iyi bir agiz kokusu gargarasi kokuyu çöktürecek ve engelleyecek fakat mikroplari öldürmeyecek sekilde davranmalidir. Evde buna uygun bir sey hazirlamak zor olabilir.

Kisa kullanim içim tuzlu su ve oksijenli su düsünülebilir. Fakat her ikisi de 1 haftadan uzun kullanilmamalidir çünkü bunlar mikrop öldürür.

Kivi, ispanak, taze hurma, ve ceviz basta olmak üzere bütün çerezler tip1 agiz kokusunu azaltir diye bilinir.

Hindistan cevizi yagi, koala yagi, badem yagi ve bütün benzeri yaglar agiz kokusunu dakikalar için azaltir sonra agiz kokusu yapar diye bilinir.

IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Subat-2021 Saat 18:38
hocam halitosil zn deki asit borik uzun sureli kullanimi hakkinda ne dusunuyorsunuz?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Subat-2021 Saat 19:18

hocam halitosil zn deki asit borik uzun sureli kullanimi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Ne gibi?
bu konuda bir hipotez mi var?
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Subat-2021 Saat 21:27
asit borikte genis sprekturumlu antibakteriyelmis ondan sordum uzun sureli kullanimi iyi mi olur kötu mu olur o yuzden
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Subat-2021 Saat 19:49

asit borikte genis sprekturumlu antibakteriyelmis ondan sordum uzun sureli kullanimi iyi mi olur kötu mu olur o yuzden

Zayif antibakteriyel etkinligi vardir.
Asil etkisi oksijenlendirmek seklindedir.

IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mart-2021 Saat 15:54
Murat hocam, tip-2 için bir burun spreyi yapmistiniz, izin asamalari zordu. O spreyde bir gelisme var mi?
IP
Standartvaka
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 8
Alıntı Standartvaka Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mart-2021 Saat 12:49
Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, CI 77491. Hocam içeriginde bunlarin yazili oldugu bir dis macunu sizce nasildir? Dis etlerine veya agiz hijyenine extra bir etkisi var midir?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2021 Saat 20:31
Orjinalini yazan: Kelime

Murat hocam, tip-2 için bir burun spreyi yapmistiniz, izin asamalari zordu. O spreyde bir gelisme var mi?

Ben bu soruyu henüz gördüm. Moderatörlügü kaldirdiktan sonra her mesaji görmyor bazilarini kaçiriyorum
Burun damlasi projesi çok sayida proje ile birlikte gündeminden tamamen silindi. Hiç bir firma Türkiye'de yeni ürün üretim ve yatirim yapmak istemiyor.

IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2021 Saat 20:36
Orjinalini yazan: Standartvaka

Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, CI 77491. Hocam içeriginde bunlarin yazili oldugu bir dis macunu sizce nasildir? Dis etlerine veya agiz hijyenine extra bir etkisi var midir?

Cocamidopropyl hariç bütün kimyasal maddeleri iyi taniyorum. Dis macunlari için kullanilan standart maddelerdir. Hiç bir özelligi yoktur.

Cocamidopropyl isimli maddeye vikipedyadan baktim. Sampuanlara kivam verici olarak kullanilan deterjan benzeri bir maddeymis.

Agiz kokusu için ve hatta genel dis macunu için özelligi olan bir formül degildir.
IP
Standartvaka
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 8
Alıntı Standartvaka Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Mart-2021 Saat 07:50
Hocam uzun süreden sonra dis macunu degistirdim belki o yüzden farkli bir hissiyat vermistir bana. Kullanmaya basladigim ilk bir kaç gün agiz içimi daha temiz hissettirmisti fakat sadece bir kaç gün. Hocam 1 soru daha sormak istiyorum; Kisinin su içtigi esnada anlik olarak kokuyu daha siddetli ve yogun hissetmesi kisiye kokunun nereden kaynaklandigi hakkinda fikir verir mi? Sizin bu konuda bir fikriniz var mi? Tesekkür ederim.
IP
sincaramistico
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 27
Alıntı sincaramistico Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Mart-2021 Saat 18:23
Murat hocam OXYD-8 hakkinda ne düsünüyorsunuz? Bana çok mantikli geldi.
IP
sincaramistico
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı sincaramistico Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Mart-2021 Saat 18:28
Orjinalini yazan: sincaramistico

Murat hocam OXYD-8 hakkinda ne düsünüyorsunuz? Bana çok mantikli geldi.

sunu yazmayi unutmusum

Oxyd8: Nefesi ferahlatir, bademcikleri ve dili temizler ve agzi nemlendirir.
Agiz kokusu, bademcik taslari veya dilde tortu var mi? Yoksa sadece disleriniz için en iyisini mi istiyorsunuz?

Oxyd8 gargara, en az 400.000 incelemeye göre Amerika'da arka arkaya 2 yildir en iyi gargara seçilmemistir.

Kötü nefesle kaynaginda savasir
Bademcik taslarini önler
Dil üzerindeki birikintileri giderir
Çürükleri önler
Günlük kullanima uygun
Alkolsüz ve Yan Etki Yok
Diger yikama maddelerinden farki nedir?
Oxyd8 gargara, normal gargaralara kiyasla çesitli faktörlerde kendini gösterir.

Üretici (Dr. Katz), agresif, asidik ve kostik kimyasallarla agzinizi rahatsiz etmemeniz gerektigini anlayan dünyadaki birkaç üreticiden biridir.

Ne yazik ki, diger gargaralar hala alkol, sülfatlar (SLS) ve köpük yapici maddeler gibi bilesenler içerir. Bu bilesenlerin diste renk degisikligi, tahris olmus dokular, agiz kurulugu ve hatta daha kötü nefes gibi uzun vadeli sorunlara neden oldugu bulunmustur.

Oxyd8'in formülü farkli. Agiz florasini bozmadan, en siddetli agiz kokusu formlariyla bile savastigi kanitlanmis% 100 agiz dostu bilesenlerden olusur. Oxyd8 ayni zamanda dil üzerinde bademcik tasi, çürük ve tortu olusumunu da engeller.

Aktif OxyGen'in gücü (oksijen)
Oxyd8, aktif oksijen üzerinde çalisir. Anaerobik bakteriler en iyi hayatta kalabilecekleri yerlerde diski ve koku birakirlar. Bunlar bogaz ve bademcikler, sulkus ve dil dokulari gibi agzin korunakli ve anoksik bosluklaridir.

Oxyd8 ile durulayarak ulasilmasi zor alanlara önemli miktarda oksijen saglanir, bu da anaerobik bakterilerin parçalanmasi ve öldürülmesi anlamina gelir. Ayni zamanda kötü kokular nötr bir kokuya dönüsür. Sonuç, saglikli bir agiz florasi ve öpücük kadar temiz bir nefestir.

Daha fazla oksijenli gargaralar var mi?

Evet. Ancak, elestirel olun. Diger birçok (daha ucuz) oksijen yikamasi da klorheksidin veya sodyum lauril sülfat gibi kötü içeriklerle karistirilir ve çok asidiktir.

Aritilmis Su, OXYD-8 (Dr. Katz'in ClO2'nin patentli versiyonu), PEG-40 Hidrojene Hint Yagi, Tetrasodyum EDTA, Sodyum Bikarbonat, Sodyum Benzoat, Nane Esansiyel Yagi, Sodyum Hidroksit.

Içerik 500 ML

Alkol, Sakarin, Sodyum Lauril Sülfat, Klorheksidin veya Benzalkonyum Klorür içermez
IP
sincaramistico
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı sincaramistico Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Mart-2021 Saat 18:30
Agiz kokusu, beyaz dil ve badem taslari için toplam çözüm
Agiz kokusu, dil saldirilari ve bademcik taslari gibi sorunlari tedavi etmek bazen oksijenle yikamaktan daha fazlasini gerektirir. Asagidaki ipuçlarinin, bu sözlü sorunlari tamamen ortadan kaldirdigi kanitlanmistir.

Dilinizi OraBrush veya Tung Brush ve antiseptik dil jeli ile firçalayin.
California Breath Nasal Sinus Drops ile bakteriyel mukusun burundan bogaza, bademciklere ve dile akmasini önleyin
Agzi ve bogazi, oksijene dayali ve kurutucu unsurlar olmadan antibakteriyel ve pH nötr bir gargara ile çalkalayin. Bu nedenle OxyFresh veya Oxyd8'i seçin. En iyi etki için ayni dis macununu kullanin.
Bol su içerek ve meyve yiyerek ve özel tablet veya sakiz emerek agzin kurumasini önleyin. Ipucu: Dr. Katz Kuru Agiz Pastilleri, The Breath Co. Sakiz veya Kaux.
California Breath Powerdrops Dil ve Retardex spreyi ile dili ve bogazi gün boyunca temiz tutun.
Yilda en az iki kez bir agiz bakimi uzmanini ziyaret edin.
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mart-2021 Saat 13:25
Hocam her insan gegirirken yemek kokusu hissedermi?
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mart-2021 Saat 17:21
Hocam bi sorum daha olucak: senelerdir biri tip 1se ama sonradan tip4 de olusursa bunu nedeni ne olabilr fikriniz varmi yani hangi organda hastalik olabilir? Yaklasik 20 sene tip1 dim sonradan tip4 de eklendi
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2021 Saat 19:13
Orjinalini yazan: Efeefe

Hocam bi sorum daha olucak: senelerdir biri tip 1se ama sonradan tip4 de olusursa bunu nedeni ne olabilr fikriniz varmi yani hangi organda hastalik olabilir? Yaklasik 20 sene tip1 dim sonradan tip4 de eklendi

Bilmiyorum
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2021 Saat 19:14

Hocam her insan gegirirken yemek kokusu hissedermi?

Süphesiz evet.
her insan gegirirken yemek kokusu hissedebilir
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2021 Saat 20:06
Tmm cevap icin tesekür ederim.
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Mart-2021 Saat 09:13
Hocam tip4 kesinlikle kesintilimi olur nefes kokusu? Yada kesintisizde olabirmi? Ve vucut kokusu derken,komple vucutdemi koku olur yoksa tek karindan bogaza kadar koku olabilirmi?
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Mart-2021 Saat 23:09
Ve fruktoz intolerans de agiz kokusu(nefes kokusu) sebeb olabilirmi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2021 Saat 20:28
ter ten kasik ayak nefes beden yatak elbise oda veya bunlardan bazilari olaya dahil olur hangisinin veya hangilerinin payi oldugunu ayirt etmek her zaman mümkn olmaz. Hele lokasyon ayirt etmek hiç mükün olmaz. Sebebine bakarak kesinti profili olabilir.
Nerden buldunuz fruktoz testini?
IP
Ethic1
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 169
Alıntı Ethic1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2021 Saat 23:02
Hocam streptekoklar koku sebebi olabilir mi??
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2021 Saat 00:04
Hocam nerden fructoz testini buldunuz diye sordunuz tam anliyamadim ama söyle söylim ben testi almanyada yaptim.türkiyede yapilmiyomu yoksa?
Bende positiv cikti ve artik düsünüyorumki sebep fructoz olabilir diye cünkü ben 2 gün tek elma yedim.elmadan haric hicbisey yemedim.ve o 2 günde dilim asiri derecede beyazdi ve agiz kokum cok siddetliydi.yani öbür günlerden daha cok.
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2021 Saat 00:11
Ama bu sitede fruktozla ilgili hicbi yazi bulamadim.bu nefes kokusu sebibimidir sizce hocam
IP
Belinda
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 31
Alıntı Belinda Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2021 Saat 15:56
Yari gömulu 20 lik disin cekilmesi gerekirmi
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2021 Saat 21:09
Orjinalini yazan: Ethic1

Hocam streptekoklar koku sebebi olabilir mi??

Hiç bir bakteri tek basina agiz kokusu sebebi degildir.

Agzi kokan veya kokmayan her insanda agizdaki bakterilerin neredeyse %20den fazlasi streptokoktur.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2021 Saat 21:27

Ama bu sitede fruktozla ilgili hicbi yazi bulamadim.bu nefes kokusu sebibimidir sizce hocam

Hocam nerden fructoz testini buldunuz diye sordunuz tam anliyamadim ama söyle söylim ben testi almanyada yaptim.türkiyede yapilmiyomu yoksa?
Bende positiv cikti ve artik düsünüyorumki sebep fructoz olabilir diye cünkü ben 2 gün tek elma yedim.elmadan haric hicbisey yemedim.ve o 2 günde dilim asiri derecede beyazdi ve agiz kokum cok siddetliydi.yani öbür günlerden daha cok.

Ülkemizde fruktoz tolerans testi yapiliyor mu bilmiyorum. Ben nefesten bakiyorum. Kandan bakilan bir yöntemi daha var.
Fakat bu güne kadar hiç ihtiyaç hissetmedim. Sizde neden süphelendiler ki fruktoz intoleransina bakmislar? Iritabil kolon mu?
25 gr fruktoz içeren bir su içirdiler sonra nefesten mi kandan mi bakildi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2021 Saat 21:31
Orjinalini yazan: Belinda

Yari gömulu 20 lik disin cekilmesi gerekirmi

röntgen görmek lazim
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2021 Saat 22:53
Agiz kokum var diyince bana laktoz ve fructoz testi yaptirdi.evet nefesten yapiliyo burda.25 gram bisey icirdiler sonra nefesten ölctüler.almanyada fructoztest hic kandan yapmiyolar.
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2021 Saat 22:59
Hocam bide ben cok tuaf bisey farkettim.unlu yemekler yiyince benim agiz kokum baya azaliyor.normalde burda okuduklarimdan cogularda unlu yiyecekler agiz kokularii artiyo diyolar
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2021 Saat 11:05

Agiz kokum var diyince bana laktoz ve fructoz testi yaptirdi.evet nefesten yapiliyo burda.25 gram bisey icirdiler sonra nefesten ölctüler.almanyada fructoztest hic kandan yapmiyolar.

Öncesinde ne gibi testler yapildi neler incelendi nelere bakildi ki sonunda sira bu testi yapmaya geldi?
Veya siz ne dediniz ki bu teste gerek duyulacak duruma geldiniz?
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2021 Saat 23:00
Dislerimde sorun yokmus dedim.kulak burun doktoruda bi sorun yok dedi.bide dedimki benim kokum nefesten geliyo dedim.disimi bile fircalasim saniyeler icinde dilimde beyaz tabaka hemen olusuyo dedim.yemek yinyince bile o anda bile agizim kokuyo dedim.3 metre felan uzaktan hissediliyor.ve ne yersem yada icsem hic bisey iyi gelmiyo.sekeri bide sütü bile kestim dedim ama yinede koku oluyo ve ayrica vucut kokusuda var.ve kabizlik var.kabizlik basladiktan sonra agiz kokum daha cok siddetlendi dedim.önce kabizligimi cözmem lazim dedi onu cözdüm lifli gidalar yedim ama yinede kokuda azalma yoktu.probiotik verdi oda hic fayda etmedi.sonra bana 2 gün tek elma ye dedi.onu yaparken farkettimki dildeki pas önceki halden daha cok pas olustu.ve agiz kokumda halen cok siddetliydi.sonra fructoz testi ve laktoz testi yaptim ve fructoz positiv cikti ve simdi 4 hafta boyunca fructozla ilgili hic bisey yemicekmisim.ve ilk defa agiz kokum baya azaldi bugün 3.günüm.insallah sorunum gercekten budur🙏🙏
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2021 Saat 12:17
Vücut kokusu antibiyotikten sonra olduysa benim gibi hayvansal ürünler yüzünden oluyor protein seven bakteriler sebebiyle yani suan ben bitkisel baklagil sebze agirlikli yiyorum hayvansal ürün yemiyorum su aralar .vücut kokusu gitti
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2021 Saat 22:22
Bende vücüt kokusu, agiz kokusuyla baglantisi var.agiz kokum kayboluysa ozaman vücüt kokusuda olmuyo.
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu