Ağız Kokusu Forum Sitesi Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Forum yenilenmiştir

Eski kullanıcıysanız:
Yöneticiye (aydinmur@yahoo.com) eposta yazarak kullanıcı adınız için geçici şifre isteyiniz. Foruma geçici şifreniz ile girip kendi şifrenizi belirleyiniz. Veya yeni bir kullanıcı adı ile tekrar üye olunuz.

Yeni kullanıcıysanız: herhangi bir şey yapmaya gerek yoktur. Üye olun ve keyfinize bakın.

Dil Yapisi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aziz.88 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Dil Yapisi
    Gönderildi: 29-Nisan-2021 tarihinde 23:15
Başa Dön
Aziz.88 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aziz.88 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 30-Nisan-2021 tarihinde 13:46
Acaba sitede uzman bir doktor varsa yardimci olabilir mi ?
Başa Dön
nisaluce Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisaluce Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Mayis-2021 tarihinde 01:42
Dilinin alti benim dilimin altiyla ayni görünüyor, koku sorununda altindan ziyade üstündeki pastan bahsediyoruz daha çok burada.
Başa Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aziz.88 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Mayis-2021 tarihinde 07:15
Peki koku sorunu için ne yapmaliyim
Başa Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aziz.88 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Mayis-2021 tarihinde 10:51
Merhaba Murat hocam
Geçen yillarda agzim için KB gittim.Aft çikmisti gargara verdi. Kronik faranjit oldugunu söyledi.
Bogazimda kuruluk zehir gibi tat olusuyor. Aci yendigim an sesim kisiliyor. Migdem de gastrit var. Dil yapisi basliginda konu açtim. Dil altinin fotografini çektim. Size zahmet olmazsa inceler misiniz. Dilimin altinda deri üstünde sizce anormal çikintilar var mi? Bu sikayetler için ne yapabilirim.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Mayis-2021 tarihinde 21:45
İlk gönderen: Aziz.88 Aziz.88 yazdı:

Merhaba Murat hocam
Geçen yillarda agzim için KB gittim.Aft çikmisti gargara verdi. Kronik faranjit oldugunu söyledi.
Bogazimda kuruluk zehir gibi tat olusuyor. Aci yendigim an sesim kisiliyor. Migdem de gastrit var. Dil yapisi basliginda konu açtim. Dil altinin fotografini çektim. Size zahmet olmazsa inceler misiniz. Dilimin altinda deri üstünde sizce anormal çikintilar var mi? Bu sikayetler için ne yapabilirim.

Dilinizin fotografini göremiyorum
Aftlarin tatmin edici bir tedavisi bilinmiyor henüz

(Benzer konu basliklari varken ayni konuya yeni bir baslik daha açmayalim diyerek mesajlarinizi bu foruma )tasidim.
Başa Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aziz.88 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Mayis-2021 tarihinde 21:52
En üstü dilimin alt kisiminin fotografini yayinlanmistim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.