|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Aziz.88
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2021 Saat 23:15 |
![]() |
|
Aziz.88
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Acaba sitede uzman bir doktor varsa yardimci olabilir mi ?
|
|
![]() |
|
nisaluce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Ocak-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 69 |
![]() ![]() ![]() |
Dilinin alti benim dilimin altiyla ayni görünüyor, koku sorununda altindan ziyade üstündeki pastan bahsediyoruz daha çok burada.
|
|
![]() |
|
Aziz.88
![]() ![]() ![]() |
Peki koku sorunu için ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
Aziz.88
![]() ![]() ![]() |
Merhaba Murat hocam
Geçen yillarda agzim için KB gittim.Aft çikmisti gargara verdi. Kronik faranjit oldugunu söyledi. Bogazimda kuruluk zehir gibi tat olusuyor. Aci yendigim an sesim kisiliyor. Migdem de gastrit var. Dil yapisi basliginda konu açtim. Dil altinin fotografini çektim. Size zahmet olmazsa inceler misiniz. Dilimin altinda deri üstünde sizce anormal çikintilar var mi? Bu sikayetler için ne yapabilirim. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Dilinizin fotografini göremiyorum Aftlarin tatmin edici bir tedavisi bilinmiyor henüz (Benzer konu basliklari varken ayni konuya yeni bir baslik daha açmayalim diyerek mesajlarinizi bu foruma )tasidim. |
|
![]() |
|
Aziz.88
![]() ![]() ![]() |
En üstü dilimin alt kisiminin fotografini yayinlanmistim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |