|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 11 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
Testin fotografini atsana buraya yorum yapabilirim
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
Testi nerede yaptirdiniz hastane yapiyormu.
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocama soru.
Murat hocam, dilimin arkasi tükürügüm salyam eksi eksi kokuyor. Parmagimi sürünce ya da bilegimi yalayinca kurumasini beklemeden direkt yalar yalamaz eksi eksi kokuyor. Kedim var kedimi öperken bile o eksi koku onun tüylerine siniyor hemen. Bu tükürük kokusu her bireyde var midir ve bu koku disari Agiz kokusu olarak çikar mi hocam. Eger herkeste olan bir durum degilse bunun sebebi nedir. Neden eksi eksi kokuyor |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bütün salyalar kokar. Biu bir hastalik degildir Size 2 tane vieo yolluyorum: https://www.youtube.com/watch?v=wvY09apjv-4 Salya kokusu |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Cevabiniz için tesekkür ediyorum hocam
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
Geniz akintisi iltihapli olunca salya kokusunu çok arttiriyor kesin bilgi
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Sanirim sebebi bu. Geniz akintim kötü kokulu ve kötü bir tadi var
|
|
![]() |
|
Efeefe
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Aralik-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Yükliyemiyorum malesef olmadi ama zaten almanca yaziyo. Bide bagirsak ph-degerim yüksek.sende böyle bi test yaptirdinmi?
1 hafta diskilamak icin ilac yazdi. 2-3 ay hic etli protein ve yagi komple kesmem lazim dedi doktor.ve bakterirlerin hangisinin dengesi bozulmussa ona göre bi probiotik yazdi onuda 2-3 ay kulancakmisim.umarim sorun budur |
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Gaita testinde mi çikti bunlar. Yoksa baska özel bir test mi
|
|
![]() |
|
Efeefe
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Aralik-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Özel doktorda yaptirdim
|
|
![]() |
|
Efeefe
![]() ![]() ![]() |
Hangi bateriler fazla ve hangileri az diye gösteriyo ve diskinin ph-degerini
|
|
![]() |
|
Efeefe
![]() ![]() ![]() |
Hocam size demistim ya disboz bagirsakta cikti diye.bu testle cikti.sizce bu nefes kokusu sebebimidir? |
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com
Telefonla Çek fotografi bu siteye yükle linki çikacak o linki buraya yapistir |
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
Franjitsin kirmiziliklar var bendede faranjit var
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Aylardir gittigim hiçbir doktor faranjit demedi ya nasil gözden kaçiyor ben bile anliyorum bakinca
|
|
![]() |
|
Efeefe
![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com/q8l30i7 oldu simdi :)
|
|
![]() |
|
Efeefe
![]() ![]() ![]() |
Bu bendede öyle
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Öyleyse bu faranjit agiz kokusu sebebi diyebilir miyiz. Burundaki yapisal bozuklukluk giderilirse faranjit geçer mi
|
|
![]() |
|
Efeefe
![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com/3dauuwt
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
eshercia coli bakterisi yuksek cikiyor emilim bozuklugu nedeniyle genelde flora bozuklugundanda bu bakteir sorumlu proteini cok seviyo bu bakteri hangi probiyotik kapsul verdi icinde ne var yazar misin
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
protein seven gram negatif bakterilerde baya fazla cikmis hayvansal protein ve yag cok severler et balik yumurta tereyagi vs
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bagirsakta 24 civarinda bakteri familyasi binlerce sus vardir. Bunlardan 18 tanesini listeleyip disbiyoz tanisi konulmasina katilmiyorum Üstelik bu bakterilerin sayisal sinirlari için belirli bir normal verilemez. Ayrica ayni testi 4 saat sonra yapsaniz basla sayilar bulursunuz. ertesi gün yaptirsaniz yine bambaska sayilar bulursunuz. Farz edelimki binlerce bakterinin 18 tanesi sayisal sapmalar gösteriyor olsaydi bile bunun agiz kokusu ile herhangi bir iliskilendirme mümkün olmazdi. Neyi aradigimizi bilmezsek buldugumuzu bilemeyiz. Bu test neyi ariyor ? Tuhaf bir test. Anlamsiz bir inceleme. gereksiz bir yaklasim. Ayni hatayi agiz için yapildigi kulagima gelmisti. Agiz kokusu için müracaat eden hastanin agzindaki bakterilere bakip belirli bir bakterinin agiz kokusundan sorumlu tutuldugunu duymustum. Ama bu test daha tuhaf. |
|
![]() |
|
Efeefe
![]() ![]() ![]() |
Tesekür ederim hocam.üzüldüm bir ümidim vardii
|
|
![]() |
|
Efeefe
![]() ![]() ![]() |
Evet murat ayni senin yazdin gibi doktorda bana dedi.ve 2-3 ay hayvansal protein ve yagi kesmeligim dedi.hangi probiyotikumu verdini resimle yüklücem resimle.murat sendedemi böyle ayni cikti?
|
|
![]() |
|
Efeefe
![]() ![]() ![]() |
http://www.hizliresim.com/gt70hmx
|
|
![]() |
|
Efeefe
![]() ![]() ![]() |
http://www.hizliresim.com/sr6lsti
|
|
![]() |
|
Efeefe
![]() ![]() ![]() |
Bide doktor dediki kabizligimin nedeni bu disboz yüzünden.
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
Bu test detayli degil dogru mesela en önemli olan bütrat üreten bagirsaginkoruyan bakterilerin oranlari yazilmamis bagirsak gecirgen mi bilinmiyor ben geçirgen olduguna eminim onun disinda duzenli her gün tuvalete gitsen bagirsagindaki kötü bile olsa tip 4 koku olmaz geniz akintisini artiyor geniz akintisi iltihapli sorun orda zaten geniz akintimiz iltihapli olmasa bu sorunumuz olmazdi bir sürü bagirsak sorunu olan insan var agzi kokmuyor bagirsagi iyilestirmemiz lazim ne kadar saglam olurda geniz akintisi o kadar azalir birimde bogazimiz o kadar ferahlar
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
Lactobacillus laktokok entercococus ve bifidobacterium içeren kapsül vermis
|
|
![]() |
|
Efeefe
![]() ![]() ![]() |
O ayri bi test oluyo galiba.cünkü bi kac tane test var demisti doktor.bu yeterli gelir demisti belki.ben 2 kere cok kötü grip olmustum ve antibiotik kulandim.ondan sonra sanki bu nefes kokusu basladi.bu antibiotik maf ediyoo floramizi.sen yemek sirasinda agiz kokun artiyomu?
|
|
![]() |
|
Efeefe
![]() ![]() ![]() |
Ve sen hayvansal protein ve yagi komple kestin mi? Yoksa azaltinmi
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
Hayvansal yag protein süt ürünü hiç bir sey yemiyorum yaglardan zeytin yagi baklagiller (çig olarak 200 gram) bazen çig kuruyemis sinirsiz yesillik brokoli sebze ve Nadirende meyvelerden sadece kivi portakal
|
|
![]() |
|
Efeefe
![]() ![]() ![]() |
Nekadar süre oldu yemiyeli?
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
http://www.hizliresim.com/dan3m4m
Bak bütrat üreten bakterilerinde ölcmüs |
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
Baya oldu subattan beri
|
|
![]() |
|
Efeefe
![]() ![]() ![]() |
Senin ph-degerin nekadar
|
|
![]() |
|
Efeefe
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
Dogru beslenme tarzi böyle olmali zor ama faydali olan sekil böyle çöp gidalar yiyoruz bir süre sonra seker canin cekmiyor cips seker tatlilar gözümde karardi önüme koysan yemem buna bende inanamiyorum bazen evde börek yapiliyor geçen güllaç yaptilar canim hiç çekmedi
|
|
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
Bu benim sonuçlarim degil bunu internetten buldum
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 11 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |