|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
BlackSea58
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Haziran-2021 Saat 01:37 |
|
Herkese merhaba insallah eski saglikli günlerimize en kisa zamanda kavusacagiz..
Benim sikayetlerim su sekilde, öncelikle benim burnum yaz kis kesinlikle akmaz hep tikalidir, doktora gittigimde et oldugunu ve sol tarafta egrilik oldugunu söyledi, dilimin üzerinde yapiskan gri beyazimsi bir sivi oluyor kesinlikle gitmiyor gitse bile 1-2 saat içinde tekrar oluyor bunun yani sira bagirsaklarimdan da süpheleniyorum çünkü 3/4 senedir oturdugum ortam da sürekli “ bu koku ne ya “ tarzi söylemler aliyorum ailem bile yapmadigim halde “ gaz mi biraktin” tarzi sorular sormaya baslayinca ve günlük yasantimda gaz çikartma sayim oldukça fazla olmaya baslayinca bunun yani sira midem de degil makatimda gurultular vs. duyunca iyice süphelendim simdilik su coronanin biraz rahatlamasini bekliyorum, öncelikle burnumu düzelttirecegim sikayetlerim devam ederse mecbur son çare olarak bagirsaklara baktiracagim ve buradan sizlerle paylasacagim.. Benim sikayetlerimin aynisindan yasayan varsa birlikte ilerleyebilir buradan diger arkadaslara bilgi verebiliriz. Tesekkürler |
||
![]() |
||
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kabizlik varmi meyve sebze tüketiyomusun? Forumun basinda ki kitabi mutlaka oku.
|
||
![]() |
||
BlackSea58
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
|
Evet var, hangi kitap hocam bulamadim da |
||
![]() |
||
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
|
Foruma girdiginde üst tarafta yeni gelenler için bu kitabi indirip okuyunuz yaziyor.
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
O kitap çok eksik. Begenmiyorum Yenisini yazdim. Henüz piyasaya dagitimini yapmadim https://kitabin.org/ |
||
![]() |
||
Inception
![]() ![]() ![]() |
|
Peki hocam.Tesekkür ederim
|
||
![]() |
||
BlackSea58
![]() ![]() ![]() |
|
Enbiosis diye bir sey varmis Murat hocam önerir misiniz lütfen yardimci olun hocam daha önce doktora gitmedim ne yapayim
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Mikrop florasini belirleyip sözüm ona, buna bagli hastalik ve tedaviler önerilyorlar. Insanlarin umutlari ile oynadiklarini ve faydasiz oldugunu düsünüyorum |
||
![]() |
||
BlackSea58
![]() ![]() ![]() |
|
Bagirsaklarda gurultu, gaz sikismasi, mide kramplari, bulanti, istifar etme , sirt agrisi, agiz da kuruluk ve koku problemlerim var.
Sanirim önce burun sonra dahiliye doktoruna gitmem lazim degil mi hocam ? |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
evet. GAstro hekimine gidiniz. Tuhaf seylerden uzak durunuz. Akil süzgecinden geçmeyen sarlatanliklari duymazdan geliniz. Pozitif bilimden ayrilmayiniz. |
||
![]() |
||
Sifa ariyorum
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Mayis-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam haklisiniz ama bilim de bizi bunun çözümünü vermiyor. Alternatif dogru kaynaklari arastirmak yanlis mi olur
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Yeni kitapta bu konuyu da kabaca ele aldim. Piyasadaki sarlatanliklarin dogmasina sebep olan biziz. Biz çözüm bulamayinca sizler hakli olarak arayis içerisine giriyorsunuz. Haklisiniz. Yaklasik yarisi dis hekimi olan 1182 kisiyi kapsayan bir anket yaptim. Elde ettigim sonuçlar dis hekimlerinin agiz kokusu konusunda kendilerine bile yeterli uygulama yapamadiklarini gösteriyor. Elbette Piyasada muskacilar hacamatcilar bulunmasi dogal oluyor |
||
![]() |
||
Inception
![]() ![]() ![]() |
|
Kitap ne zaman çikicak hocam.
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Tam baskiya verecektim... Matybaci ile Fiyatta da anlasmistik. 900 sayfa. Son dakikada bir meslektasim bir soru sordu: Agiz kokusunu artiran gargaradan önce ve sonra agizdaki kokuyu ölçesk iki koku seviyesi arasinda matematik bir iliski var mi? dedi. Bir çalisma baslattim. Sonuçlanmasina az kaldi. Bu cevabi da kitaba ilave edip matbaya verecegim. Fakat bu kitabi yayinladim https://www.kitabin.org/agiz-kokusu/agiz-kokusu-kitap-1/ Düzenleyen aydinmur - 05-Eylül-2024 Saat 08:38 |
||
![]() |
||
Inception
![]() ![]() ![]() |
|
Peki hocam merakla bekliyorum.Iyi çalismalar
|
||
![]() |
||
Inception
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam kitap çiktimi kitabinizi bekliyorum.
|
||
![]() |
||
Sifa ariyorum
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Mayis-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ayni seyler bende var.
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Abicim hekimler için yazdim. Üslubu size agir gelebilir. Son dakikada kafama bir sey takildi kitabi matbaya vermekten vaz geçtim. Agiz kokusu olanlarda ve olmayanlarda protein gargarasinin farkli miktarda koku ürettigini tespit ettim. Problemi aydnlatacak bir çalisma yaptim. Problemi basari ile çözdüm. Kurallari ve matematik formülü belirledim. Teshiste altin anahtar gelistirmis oldum. Uluslararasi bir dergiye bu kurallari yayinlamak üzere yolladim. Eger dergi kabul ederse insallah literatüre de girecek. Simdi bu kurallari kitabima da ilave edip yeniden matbaya yollama asamasina girecegim. (Eger kafama yeni bir sey takilmazsa aylar sonra yayinlanmis olmasi lazim). |
||
![]() |
||
Inception
![]() ![]() ![]() |
|
Peki hocam tesekkür ederim.
|
||
![]() |
||
izmir35
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Agustos-2019 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam bu kitabi internette bulamadim. Nerden satin alabiliriz acaba ? Düzenleyen aydinmur - 05-Eylül-2024 Saat 08:40 |
||
![]() |
||
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
|
Aslinda öyle olmasi gerekmiyor mu zaten. Bakteri yükü fazla olan agizda protein gargarasi sonrasi ölçüm degerlerinin yüksek çikmasi beklendik degil mi?? Keske tespit degil de çözüm için de bir seyler yapsa hekim arkadaslar.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |