|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
esmacetinkurt
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2021 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2021 Saat 21:00 |
Sorum reflü veya bogaz reflüsü yasayanlara arkadaslar ben kendimden süpheleniyorum acaba bunlar var mi diye ama en belirgin olarak bogazima veya agzima hiç aci su gelmedi midemden gegirirken de elimi bogazima götürüyorum hatta yine hiçbir sey yok yani midedden gelen asit vs midemde yanma falan da yok eksime hiç yok acaba bosa mi endise ediyorum
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de kendimde bunlardan süphelendim bi süre. Endoskopi yaptirdim doktor hafif reflü var demisti ama bogaz reflüsü falan demedi. Asitli yiyecekler zaten hiç tüketmiyorum ama beslenmeyle ilgili degil agiz kokum yani yedigim seyler etkilemiyor. Midem agrimiyor, yada midemde belirgin bir yanma yok. Sadece kahvalti yapmadigim zamanlar hafif bir yanma ve guruldama oluyor açliktan. Disimi firçalasam bile 5 dk sonra ayni o yogun koku. Agzima aci su da gelmiyor. Bazen demli çay içince yemek borumda guruldama hissediyorum yukari dogru, bu reflü evet ama kokuyu artirmiyor
|
|
![]() |
|
esmacetinkurt
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2021 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Bilen arkadaslara sorum su:Bogazimda midemde herhangi bir yanma yok bogaza/agiz aci su gelme yok sizce bunlara ragmen koku mide kaynakli olabilir mi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |