|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
çigdem
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Subat-2012 Saat 17:54 |
iyi aksamlar ben çocuklugumdan beri bu problemi yasiyorum agiz kokusu yani.dislerimin çürüklügünden oldugunu dusunuyodum bu nedenle asiri çürük olanlari çektirdim digerlerinede dolgu yaptirdim fakat agiz kokum hala gitmedi ben herseyin farkindayim nolur bana yardimci olun cevaplarinizi bekliyorum.tesekkürler
|
|
![]() |
|
kokuylasavasan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Mart-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Öncelikle geçmis olsun.
Agiz kokusu tedavisi mümkün bir hastalik. Yalniz mesakatli bir süreç, öyle "sakiz çigne, nane çigne," gibi anlik çözümler bu sorunu ortadan kaldirmiyor. Bu hususta 10 yillik bir tecrübem var. kendi sikintimi bir seviyeye kadar azalttim. msn: [email protected] ekleyin elimden geldigince yardimci olmaya çalisirim. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |