|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
esmacetinkurt
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2021 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2021 Saat 22:15 |
Merhaba herkese 21 yasindayim güzellik merkezinde çalisiyorum son zamanlarda hem agzimdan hem de burnumdan kötü koku çikiyor etrafimdakiler rahatsiz oluyor isim geregi insanlarla yakin mesafede bulunuyorum bu yüzden bir an önce sebebini bulmam gerek arkadaslar reflü degilim midemde eksime yanma yok hiç olmadi biraz arastirdim bogaz reflüsü olabilir mi acaba bir sorum daha olacakti bogazimda bi gurultu sesi olduktan sonra mideme iniyor ayni sekilde o ses midemde oluyor daha sonra da gece yatarken bagirsaklrimda gurultu oluyor okudugunuz için çok tesekkürler....
|
|
![]() |
|
ali1111
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
benim de gurultu sikayeti var esma kardes ayni sekilde tam da önce bogaz sonra mide sen de su içtikten sonra balgam da oluyor mu veya seffaf yapiskan bogazda
|
|
![]() |
|
ali1111
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
farenjit te var mi bogaz arkasinda kizariklar yani
|
|
![]() |
|
esmacetinkurt
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2021 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
oha gerçekten de var kizariklar anneme baktirdim simdi su içerken yapiskanlikta oluyor genizde acaba geniz akintisi mi bogaz reflüsü mü lütfen bilen biri söylesin aglicam simdi ayni sorunlari yasiyoruz resmen
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Bende de faranjit var ama su içince guruldama sikayetim yok bogazimda. Ama yapiskan bir balgam oluyor yani sadece su içerken degil genel olarak. Mesela disimi firçalarken agzimi açik tuttugumda balgam geliyor sanki agzima
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
geniz akintisi, burun eti, burun bozuklugu vs gibi sorunlardan dolayi olur. tahminimce reflü. bogaz kirmizi kizariklik kabarcikli mi hafif. reflü, geniz akintisi yapiyor, bogaz reflüsü özellikle mide de eksime filan belli etmez kendini. sessiz reflü diye biliniyor. |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Ne yapmak gerek bunun için. Benim yedigim besinler kokuyu etkilemiyor. Saglikli besleniyorum koku azalmiyor mesela, ya da bazi günler hamur isi kizartma yagli vs yiyorum koku artmiyor
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar banada bogaz reflüsu teshisi kondu bende de ayni belirtiler var birde ek olarakbazen öyle bir bogazim kuruyup aciyorki anlatamam su icsemde gecmiyo birde agzim sürekli yapis yapis sizinde oylemi
IP Sil Hizli Cevap |
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Benim agzim yapis yapis degil ama özellikle sabahlari bogazimda degisik tadi olan bi balgam oluyo çikaramiyorum ama asla çikmiyor 1 saat ugrassam da çikmiyor kusuyorum yine cikmiyor ögürdükce artiyor. Biseyler yiyince biraz rahatliyor bogazim
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Benim bu aralar bogazim acayip kuruyo birde aciyo asinmis gibi ve koku artti
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Faranjit olmussun büyük ihtimal
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |