Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Murat hocama soru Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   11 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 162
Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2021 Saat 21:27
https://www.hizliresim.com/dgv6mb7
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2021 Saat 21:28
https://www.hizliresim.com/5xx6e00
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2021 Saat 21:32
check up yapildi
-Bütün böbrek testleri yapildi ve mrt`de cekildi(mrt`de böbrek karaciger kalp akcigerdede bisey görünmedi)
-akciger mrt cekildi, testleri yapildi, kan gaz testide ve akciger fonksiyon testide yapildi(dr.dedine göre degerlee normal)(ben size yine göstermek istiyoeum sizde bi bakin lütfen)
Cölyak yok,
-karacigerdede sorun yok
-gut hastali yok
-Diabet yok
-kabizlik yok
-bagirsakta disboz cikti(siddetli cürütülmüs flora cikti ve diskinin ph`si 7,0)2 ay diyet uyguladim ama hic bir sekilde kokuda azalma olmadi,oyüzden bunuda gectim
Cölyak yok,laktoz yok

Genel bilgi: koku kesintiz,dis fircalarken bile 1 saniye gecmez,cok agir bi koku ve yemek yerken daha cok artiyo, ve yemek kokusu oluyo uzun süre. hapsurunca daha daha bi kötü koku geliyo
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 110
Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2021 Saat 07:10
1) Murat hocam CO2, H2, H2O, N2 bu gazlar göz yasarmasina sebep olurmu.

2)Sadece çirkin kokulu gazlarmi göz yasarmasina sebep olur.
Cevaplarsaniz çok sevinirim hocam.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2021 Saat 21:12
Orjinalini yazan: Inception

1) Murat hocam CO2, H2, H2O, N2 bu gazlar göz yasarmasina sebep olurmu.

2)Sadece çirkin kokulu gazlarmi göz yasarmasina sebep olur.
Cevaplarsaniz çok sevinirim hocam.

Küçük molekül agirligi olan organik gazlar en fazla etkilidir. Konjuktivaya temas ederek yanmaya sebep olabilir. Olmaya da bilir.

Bu videoyu 1:06:00 ten sonra 2-3 dakika izleyiniz
https://youtu.be/wPhGcLooHD8?list=PLPTvEWXm-KtS3lCvY90A7pR3Rqy_KtfMV&t=3943
IP
marln
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Alıntı marln Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Agustos-2021 Saat 06:41
eroziv bulbit antral hiperemik gastropati ve ödem olmasi tip 4 nefes kokusu sebebi olabilir mi ayrica kan gazi sonuçlarinda bazi bozukluklar çikti
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Agustos-2021 Saat 11:19
Tesekkür ederim hocam.
IP
Ethic1
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 169
Alıntı Ethic1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Agustos-2021 Saat 12:57
Efeefe bagirsagi keske elemeseydin, bir de o disbiyozis nasil teshis edildi ne testi yapildi da çikti??
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Agustos-2021 Saat 23:24
Artik tip4 olmadimi düsünüyorum.cünkü bagirsakda sorun olsaydi ozaman kangaz testinde degerler normal cikmazdi.artik tip2 ye yöneliyorum.
IP
Ethic1
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 169
Alıntı Ethic1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Agustos-2021 Saat 23:48
Arkadaslar aranizda hekim istemiyle tavanic isminde antibiyotik kullanan oldu mu hiç??
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Agustos-2021 Saat 19:25
Ben murat hocama muayene oldum :) tip2 kaynakli agiz kokusu tespit ettik, sebep faranjit olarak belirledik. Bundan sonrasi kbb doktorlarina kaldi. Kokum geçer mi geçmez mi bilmiyorum ama iyiki gitmisim murat hocaya. Kendisine de defalarca söyledim iyiki gelmisim diye. Uzun zamandir ilk defa bir doktor beni bu kadar dinledi, ilk kez uzun uzun derdimi anlatabildim, hastaligin detaylarini hem bana hem aileme cok güzel anlatti. Cok degerli bir insan, ben uzun yoldan geldim, yolunuz uzun da olsa gelin. Kis amesafede olanlar zaten mutlaka gelmeli. Bana hiçbir kbb doktorunun üzerinde durmadigi haberim bile olmayan hastaliklarimi söyledi. Bukadar bilgili bir insanla tanismak gercekten sans :) iyilesmek dilegiyle
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Agustos-2021 Saat 20:50
Nicksizz4 senin adina sevindim gidip en azindan sorununu ögrendin. Peki farenjit belirtilerin varmiydi bogazinda gözle görülebilir birsey varmi
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Agustos-2021 Saat 20:58
nicksizz4 sikayetlerin nelerdi agiz kokun nasil seyrediyordu burundan koku geliyormuydu detayli bilgi verirmisin.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Agustos-2021 Saat 21:09
Evet faranjit aylarca var bütün doktorlara söyledim umurlarinda olmadi. Hatta murat hoca elime bir ayna verdi bogazina bak kizarik dedi faranjit dimi hocam dedim evet dedi. Zaten biliyorum ama doktorlar üzerinde durmayinca birsey yapamadim. Murat hocam burundan koku ölçümü yapti burnumda koku yok, nefes kokum da yok. Sadece agiz kokum var buna da agiz içinde sebep olacak birsey yok dedi, daha geriden geliyor dedi. Ve faranjit teshisi koyduk. Belirgin sislik ve kizarikliklar var.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Agustos-2021 Saat 21:49
Peki bogazinda kuruma hatta bazen acima(kesiliyormus gibi) yapis yapis lik yanma filan varmiydi birde genizdenakinto varmi
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Agustos-2021 Saat 21:54
Birde mesela ben yutkununca kokunun derimlerden geldigini hissediyorum sendede oylemi bogazdan geldigi belli oluyo yutkunurken
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Agustos-2021 Saat 21:58
Yutkunurken koku duymuyorum. Bu belirti bademcik tasi olanlarda oluyor genelde yutkunurken koku duyuyorlar.bogazimda yanma hissi veya acima yok ama cok Fazla geniz akintisi ve yapiskan balgam hissi oluyor özellikle sabahlari
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Agustos-2021 Saat 18:45
Nicksizz4, karistiriyor olabilirim ama sen konusmadigin zaman da koku olmuyor muydu? Faranjit için KBB'ye göründün mü?
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Agustos-2021 Saat 12:15
Hocam sinus rinse kitle burunu yikama fayda etmese ozaman tip2 degilmidir?
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2021 Saat 01:54
Hocam bir sey sorucam
Bende septum deviasyonu var ve konka sisligi ama burun tikanikligim yok gün içinde. Gece agzim açik uyuyormusum ve hafif horlama varmis afedersiniz sümkürme ihtiyacim oldugunda sivi olsa bile mukusu çikarmakta zorlaniyorum ama nefes almakta sikinti yok bu agiz kokusuna sebep midir burun tikanikligi olmasa da?
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2021 Saat 16:47
Hocam cevap vermediniz ama caniniz sag olsun. Cumartesi günü bademcik aldirma ve burundaki sorunlarimdan (deviasyon konka sinüzit) ameliyat oluyorum umarim iyilesirim sans dileyin bana gelismeleri yazarim belki birine umut olurum.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2021 Saat 19:49
Diloy çok sevindim senin adina bende ameliyat olacam lütfen buradan yazarmisiniz ameliyet olunca gelismeleri senin durumunu takipteyim
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2021 Saat 20:52
Orjinalini yazan: Efeefe

Hocam sinus rinse kitle burunu yikama fayda etmese ozaman tip2 degilmidir?

yetmez.
Destekleyici baska deliller de lazimdir
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2021 Saat 20:57
Orjinalini yazan: Diloy

Hocam bir sey sorucam ....

Sorunuz hem net degil hem de fazla kisisel.
Bireyin durumuna özel sorulari yanitlamak mümkün ve dogru degildir.
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2021 Saat 20:00
Orjinalini yazan: Melina

Diloy çok sevindim senin adina bende ameliyat olacam lütfen buradan yazarmisiniz ameliyet olunca gelismeleri senin durumunu takipteyim

Sen ne ameliyati olacaksin? Bademcik ve burun için ameliyati ayni anda olma sana tavsiyem 2si ayni anda zor oluyor ben ayni anda hem bademcikleri aldirdim hem de sinüzit, septum deviasyonu ve konka sisligi ameliyati oldum toplam 4 operasyon. Tamponlar 2 gün kaldi hiçbir sekilde nefes alamadim agizdan nefes aldikça bogazim acidi çok kötü 2 gün geçirdim. Bugün 5. Günüm yumusak gidalarla besleniyorum ama daha rahatim agiz açik uyumak zor oluyor sadece.
Tamponlar pazartesi çikti hala burnum tikali sinüs rinse kitle açmaya çalisiyorum bir nebze de olsa. Doktorum da deniz suyu sprey yazmisti onu da kullaniyorum. Augmentin surup ve calpol agri kesici surup verdi onlari kullaniyorum. Ayrica benim pangastritim vardi endoskopi olmustum hp bakterisi de çikmisti doktorum flagyl ve largopen yazmisti. Flagyl agiz kokumu sifirladi ama burnumdan geliyordu dedim herkese oldugu gibi bu ilaci birakinca kokum geri gelecek kesin o yüzden kullandigim sürece sorunlarimi halledeyim dedim. Neyse bu kbb ameliyatindan sonra largopeni biraktim zaten 1 kutu bitmisti doktor 2 ser kutu yazmisti simdi flagyl ve augmentin kullaniyorum. Bagirsak için probiyotik kullaniyorum duobalance mood. Suan için test etmedim daha burnumda koku gitti mi çünkü hala yüzde 50 tikali. Bogazim ve burnum iyilessin test edicem. Pazartesi kontrolüm var coltur antibiyotik yazdiricam onu da deniycem çünkü benim problem bagirsaklarla da alakali. O zamana kadar augmentin bitmis olur. Flagly ve coltur bitene kadar kullanirim.

Anliycagin bütün tuslara basarak bölüm geçmeye çalisiyorum allah sonumuzu hayir etsin.
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2021 Saat 20:04
Coltur ne ya pardon colidur ilaç ismi
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2021 Saat 20:26
Diloy ben septum deviasyonu ve konka kucultmesi ameliyatlarini olmayi düsünüyorum
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2021 Saat 20:54
Benim 2 gündür burnum fazla tikali bogazimda balgam artisi var ve agiz kokum da artti ayni zamanda gaz çikarinca da cok kötü oluyor nasil bir baglanti kurabilirim
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2021 Saat 21:52
Orjinalini yazan: Melina

Diloy ben septum deviasyonu ve konka kucultmesi ameliyatlarini olmayi düsünüyorum

O zaman çok daha rahat atlatirsin. Burunda herhangi bir aci olmuyor sadece tampon varken o nefes alamama ve dolgunluk hissi çok sinir bozucu. Tamponlar çikinca benim hemen açilmadi daha yeni yari yariya açik doktor nefes alisinin rahatlamasi 1.5 ayi bulur dedi.
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2021 Saat 21:59
Orjinalini yazan: nicksizz4

Benim 2 gündür burnum fazla tikali bogazimda balgam artisi var ve agiz kokum da artti ayni zamanda gaz çikarinca da cok kötü oluyor nasil bir baglanti kurabilirim

Bagirsak floran bozuk büyük ihtimalle benim de durumum ayni kötü kokulu ve sik gaz. Bagirsagini iyilestirmeye yönel bence. Murat hocanin söyle bi yazisini okumustum agiz kokusu oldugu için geniz akintisi oluyor aslinda, geniz akintisi oldugu için agiz kokusu degil. Bu forumda kokunun kaynagi ne olursa olsun herkesin geniz akintisi var.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Eylül-2021 Saat 14:19
Arkadaslar benim 2 gündür dis firçam kokmaya basladi alkol gibi kokuyor alkol içmisim gibi bi koku var firçada neden sizce
IP
marln
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Alıntı marln Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2021 Saat 06:50
Benim hiç geniz akintim yok hatta tam tersi agzim kuru ama benim hem nefes konum hem agiz kokum var anca disimi fircalarken geniz akintim geliyor dislerimi yikayip tukurunce
IP
Ahmetalp
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı Ahmetalp Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2021 Saat 20:30
Murat hocam merhaba. Helikobakteri negatif stres kaynakli gastrit devamli agiz kokusuna sebep olur mu? Bu konuda bilgi ve deneyimizi paylasir misiniz? Tesekkür ederim
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Eylül-2021 Saat 20:47
Orjinalini yazan: Tükendim

Murat hocam günlerdir aklima takilan bir sey var bunu sormak için üye oldum. Ben iki farkli koku hissediyorum hem agiz kokusu hem nefes kokusu. Fakat nefes kokusu her zaman olmuyor ara ara oluyor ilerde size muayene için gelmek istiyorum. Sans eseri size geldigim gün nefes kokum yoksa anlasilmayacak mi o kokunun kaynagi?
Bir sorum daha var geniz akintisi sinüzit sürekli koku sebebi midir Araliklar ile mi kendini belli eder?

Forumda bireysel sorular uygun olmayabilir.

Bireyler agiz kokusu ile nefes kokusunu kendi algilari ile ayirt edemeyenibilirler

geniz akintisi ve sinüzit agiz kokusu aralikli olarak sebebi olabilir.

-M
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2021 Saat 17:24
Murat hocam bagirsaklarda sindirim kanalinda biriken kokulu gazlari anüs yoluyla çikarttigimizda nefes kokusu hemen geçermi   veya kabizlik sebebiyle olusan nefes kokularinda diskilama yaptigimizda nefes kokusu direkt olarak kesilirmi.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2021 Saat 19:57
Orjinalini yazan: Inception

Murat hocam bagirsaklarda sindirim kanalinda biriken kokulu gazlari anüs yoluyla çikarttigimizda nefes kokusu hemen geçermi   veya kabizlik sebebiyle olusan nefes kokularinda diskilama yaptigimizda nefes kokusu direkt olarak kesilirmi.

Bu konuda bir çalisma yok. Akil yürüterek söylemek gerekirse azalarak zaman içinde kaybolmasi beklenir. Azalmanin ne kadar zamana yayilacagini bilmiyorum
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 114
Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2021 Saat 20:47
Kabizlik var bagirsak florasi bozuk demektir.
Bagirsak için faydali seyler tüketmek ve sekeri azaltmak gerek diye düsünüyorum.
Tursu, kefir, probiyotik, c vitamini gibi takviye almak gerekebilir.
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2021 Saat 11:56
Hocam peki siz muayene sirasinda nasil anliyorsunuz tip 4 oldugunu belki hasta size gelmeden önce bagirsakta, sindirim kanalinda kötü kokulu gazi anüs yoluyla çikarmis veya diskilama yapmistir.Bu ihtimal de yokmu hocam.
IP
Four00
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 28
Alıntı Four00 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ekim-2021 Saat 00:42
Hocam bir sorum bir istegim var .

Öncelikle soruyu sorayim. Neden agiz kokusunda uzmanlasmak istediniz , özel bir sebebi var mi?

Istegim ise forumda bazi mesajlari favori olarak isaretleme gibi bir uygulama olsa ve onlara kolayca ulasabilmek iyi olmaz mi -özellikle sizin mesajlariniz
-?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ekim-2021 Saat 21:00
Orjinalini yazan: Four00

Hocam bir sorum bir istegim var .
Öncelikle soruyu sorayim. Neden agiz kokusunda uzmanlasmak istediniz , özel bir sebebi var mi?

Istegim ise forumda bazi mesajlari favori olarak isaretleme gibi bir uygulama olsa ve onlara kolayca ulasabilmek iyi olmaz mi -özellikle sizin mesajlariniz-?

Forum yazilimi oldukça eskidir pek esnek bir uygulama degil.

Yabanci ülkelerden dahil olmak üzere herkes bana daha çok para kazandiran implant ortodonti vesaire dururken neden agiz kokusunda uzmanlastin diye soruyor zaten.

Yeni kitabimin önsözünde bu sorunuzu yanitladim. Önsöze yazdigim paragrafi buraya kopyalayayim:
========
Bu eseri neden yazdim?:
Neden bu konuda derinlesmeye gerek duydugumu hep sorarlar. Neden agiz kokusu gibi siradisi ve hiç kimsenin el atmadigi bir konu üzerinde çalisiyorsun? Neden agiz kokusunu inceliyor ve agiz kokusu üzerine bilim yapiyorsun diye. Anlatayim ama kimseye söylemeyin: Dis hekimligi fakültesi son sinifindaydim. Agiz kokusu sikayeti olan bir yakinima dis tasi ve plak temizligi yapilmasina ragmen
koku sikayetleri iyilesmedi. Bu sebeple hocalarima gösterdim. Bu ise periodotoloji bakar dediler bana. Periodontal hastaligi yokmus, zaten periodontolojiden sonra da iyilesmedi. Sirasi ile diger bölümlerden bir çok hocayi gezmemiz aylarca sürdü. Baska dis hekimligi fakültesinin ilgili bölümlerini de gezdik. Iyilesmedi. O yillarda tespit ettim ki bu konuda hiç kimsenin yeterli bilgisi yok. Çünkü hoca dediklerimiz de agiz kokusu egitimi almamislar. Hasta karsisinda kariyer, otorite ve prestijlerini korumak için agiz kokusunun nasil tedavi edilebilecegini ve olasi sebeplerini sanki biliyormus gibi yapiyorlar. Aslinda onlar da herhangi bir sey bilmiyorlar.

Yine o yillarda anladim ki agiz kokusu, periodontolojinin kucagina birakilamayacak kadar karmasiktir. Mezun olduktan sonra da bir sey degismedi. Ne klinigimde agiz kokusu hastalarina faydam dokundu, ne dis hekimligi fakültelerinde agiz kokusu egitimi verilmeye baslandi. Halkin dörtte üçü agiz kokusundan yakinirken fakültelerimizde agiz kokusu “yok” farz edilmeye devam ediyor. Insanlarimiz muskaciya gitmek zorunda kaliyor. Tuhaf sarlatanlarin eline düsüyor, ...

Düzenleyen aydinmur - 20-Ekim-2021 Saat 21:01
IP
<< Önceki Sayfa   11 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu