|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2021 Saat 22:37 |
Merhaba arkadaslar..
Akcigerlerle ilgili bende bir ara tüm organlara baktirirken röntgen vs baktirip tedaviye baslamayi düsündüm ama doktor bir sey yok diyip göndermisti. Linkini atacagim YouTube videosuna bakabilir misiniz doktor hanim agiz kokusu sikayeti ile gelen hastalarin hastaliginn esas sebebini ögrenip ona göre tedavi verdigini söylüyor ve bronsektazi sebep oluyor gebelikle diye ekliyor. Videoyu izleyip görüslerinizi söylemenizi istiyorum. Yine forumda bir arkadas da geniz akintisi için keçiboynuzu kaynatip içtigini söylemisti ve lifli gidalar sebze agirlikli beslenince büyük oranda iyilestigini yazmisti. Keçiboynuzu da akcigere çok faydali bir bitki.. agiz kokusunu giderir demiyorum ama doktor hanim da akcigere yönelince aklima geldi..Denemekte sakinca görmüyorum. Imkani olan da belki gidip muayene olur. https://youtu.be/mxrsz2Dto_0 |
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Yazim hatalari için kusura bakmayin. Klavye yanlis yazmis .Genellikle**
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
![]() ![]() ![]() |
Doktorun adi gülin Erkmen yildirim gögüs hastaliklari uzmani imis
Belki birimizin kaynagi odur diye paylasmak istedim. Rabbim hepimize sifa versin |
|
![]() |
|
Efeefe
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Aralik-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Sifaariyorum senin agiz kokun gerimi geldi?
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
![]() ![]() ![]() |
Gitmedi ki .
Baskasiyla karistirdiniz galiba Sifa nick'li kisi ben degilim. Benimki geçici çözümler yapiyorum |
|
![]() |
|
Efeefe
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Aralik-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Aaah evet sifaallahtan la karistirdim🙈
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |