Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Mekana göre agiz kokusu olur mu? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   4 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Konu: Mekana göre agiz kokusu olur mu?
    Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 05:14
Psikolojim bitik durumda bu sabah hüngür sakir agladim. Insanlar benimle konusurken burnunu tutuyor araliklarla anlik da olsa kafalarini çeviriyorlar ama evde sordugumda yok diyolar ben ikna olamiyorum.
Mekana göre agiz kokusu artip azalir mi?
Mesela bi cafede otururken agizin orada bulunulan süre boyunca kokmasi eve gelince kokunun geçmesi? Yani stresli olunan süre boyunca kokmasi?
Artik böyle oldugunu düsünmeye basladim ya da insanlar benimle psikolojik oyun oynuyor hep birlikte sözlesmis gibi.
Çok mutsuzum...
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 10:47
Diloy bendede ayni durum var disarida asiri koktugunu hissediyorum eve kaçmak istiyorum hemen ve eve geldigimde kardesimle dip dibe konusabiliyorum koku filan yok diyo ben anlamadim ya çözemedim bu durumu napicam sasirdim
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 12:10
Bu bizim yasadigimiz psikolojik mi yoksa gerçekten bulunulan ortama göre koku olmasi diye bi durum var mi? Murat hocam yardimci olabilir misiniz bu soruya?
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 114
Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 16:53
Ayni seyi bende yasiyorum.
Disarda kokuyu hem hissediyorum hem tepki aliyorum.
Ama evde yok diyorlar.
Ya kokuya aliskin ev halki ya da disarida açik alanda veya farkli ortamda koku streste eklenince etrafa yayiliyor.
Hani insan kendi evinin kokusunu alamaz ama bi yere gidince baska ev farkli kokar ya onun gibi. Ortam çok etkili.
Hele bir de ortamda yakin mesafe oturuliyorsa.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 18:16
Diloy bu arada senin kokun geçmemis miydi hissediyormusun hala
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 19:10
Sanirim geri geldi 2 gündür agzimda bi yogunluk var insanlarin da hareketkeri degismis gib kafa çevirmeler burun tutmalar vs. Dün anneme sordum yok dedi ama o pek koku alamaz belki de beni kirmamak için yok dedi o bu sorunla nasil kafayi yedigimi bilmiyor. Sürekli de soramiyorum annem de olsa utaniyorum. Antibiyotik biteli 2 hafta oldu heralde geri geldi. Sabahlari o igrenç tat da geri geldi. Balgam çikarirken o balgamin igrenç tadini hissettim. Yarin sabah ameliyat oldugum doktora gidicem yine.
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 19:11
Orjinalini yazan: SIFAARIYORUM

Ayni seyi bende yasiyorum.
Disarda kokuyu hem hissediyorum hem tepki aliyorum.
Ama evde yok diyorlar.
Ya kokuya aliskin ev halki ya da disarida açik alanda veya farkli ortamda koku streste eklenince etrafa yayiliyor.
Hani insan kendi evinin kokusunu alamaz ama bi yere gidince baska ev farkli kokar ya onun gibi. Ortam çok etkili.
Hele bir de ortamda yakin mesafe oturuliyorsa.

Disarida sorunca var diyolar evde sorunca yok diyolar öyle mi?
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 19:38
Aynen öyle
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 20:32
Aklima geldi yine üzüldüm yaa.
Annem kaza yapti.
Allah korusun uzak etsin herkesin sevdiginden.
Hastanede yattiginin haberi geldi. Agzim kokuyor nasil gidicem ne yapicam orda acil durumda bile ne yapacagini sasiriyor insan.
Cenazen oluyor,sevdigini kaybediyorsun agzini acamadigin için aglayamiyorun offf
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 20:40
Çok geçmis olsun. Çok kötü bi durum acin varken bile kendini sakinmak zorunda kalmak.

Insanlarla konusurken genizdende hava veriyoruz evde test etmek için üfledigimizde sadece nefes veriyoruz aslinda bizim nefesimiz kokmuyor agzimizin içi kokuyor konusurken yakindan çevremizden tepki aliyoruz. Teori kastim suan aklima baska bir sey gelmiyor.
Bir de demin farkettim dilimin arkasinda beyaz parçalar var tirnagimla kaziginca geldi çok sasirdim. Bu nedir bilen var mi? Kokuyor mu o beyazliklar bilmiyorum çünkü ben kendi kokumu alamiyorum :(
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 20:58
Benim geniz akintisi ve mide kaynakli agiz ve nefes kokusu var. Bu dilde pas yapiyor. Dil kokusu var
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 21:00
Bende yaglarla acmazsam ve havasiz yerde kalirsam burnum tikali oluyor ve koku almiyorum. Ama agi tadi zaten kötü oluyor
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 21:33
Evet agzim bu aralar yogunlasti tat olarak. Böyle dilimin arkasinda yemek artigi gibi dil pasi mi oluyor bu? Çok detayli bakamadim arkaya belki arkaya derine dogru çok daha fazla vardir. Ben deviasyon konka ameliyati olmustum 4ünde o zamandam beri 2 kere burun temizligine gittim burun iyilesme sürecinde içinde büyük büyük parçalar olusuyor sümkürmeyle çikmiyor dünden beri sag taraf yine parça varmis gibi hava geçisi az yarin görüncem bakalim belki temizleyince geçer.
Bir de yarin forumdan bi arkadasla bulusma karari aldik bakalim sonuçlar ne çikacak test edicez birbirimizi.
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:01
Çok güzel düsünmüssünuz.
Ama sürekli temizleme ihtiyaci doguyorsa buna sebep bir durum var.
Allah acil sifalar versin.
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:01
Diloy bende 10 gün önce deviasyon ve konka ameliyati oldum ama benim burnum daha acilmadii cünkü vr amilyatan sonra iyilesme süresi 2 haftayla 6 haftaya kadar süre bilirmis cünkü konkalar daha sis oluyomus.doktor dedi bu böyle 2 hafta olur sonra acilir.umarim öyledirr.cünkü ben normlade otriven burun sprayi kullaninca burnu komple aciliyo ve rahat befes alabiliyorum ve agiz ve burun kokusi gidiyo.senin burnun daha tikalimi rahat nefes alabiliyormusun?
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:20
Ben cumartesi ameliyat oldum pazartesi tamponlar çikti tamponlari çikardi 1 saat falan açikti sonra tikandi. Haftaya pazartesi kontrole gittim burun temizligi yapti burnumdan koca koca pihtili kanli bogum parçalar çikardi sag tarafta beyazlasmis büyük parça vardi. O an yeniden dogdum açildi komple. 3-4 gün sonra sag taraf yüzde 50 tikandi tekrar temizlige gittim beyaz büyük bi parça çikardi yine açildi çok iyi. Dünden beri de sag tarafta yine bi tikaniklik var yarin gidicem yine. Sol taraf ilk temizlikten beri yüzde yüz açik. Yani ameliyattan 9 gün sonrasi oluyor. Sag taraf neden böyle bilmiyorum.
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:28
Daha tikanik var diye senin agiz kokun gitmemistir bendeki gibi.ara sirada aciliyofu dedin acaba ozamanmi agiz kokun gitmlstir hic test ettinmi?[U][/U][U][/U]
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:30
Sen sinus rinse kit kulaniyomusun? Ben kulanndimda tek bi kac saniye burnum aciliyo sonra yine doluyo
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:37
Bilmiyorum tikandigi için mi tekrar koku geldi. Dün anneme sordum yok dedi. Ama gün içinde insanlarin tavirlarindan anladim ki var ben de gelmis gibi hissediyorum zaten tat olarak. Sabahlari da eskisi gibi igrenç bi tatla uyaniyorum yani bu tat esittir koku bende.
Sifaariyorum adli arkadasin da disaridayken koku varmis evde yokmus benimde öyle sanirim. Bunun bilimsel nasil bi açiklamasi olabilir ki? Suan hiçbir fikrim yok kokuyor muyum kokmuyor muyum
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:40
Kullaniyorum ara ara. Burun temizligi yaptirman lazim kitle mümkün degil çikmaz o parçalar. Ilk temizlik günü doktora dedim sinüs kit kullaniyorum açilmiyor burnum dedi kesinlikle kullanma burun fizyolojisini bozuyor onlar. O günden beri ara ara kullaniyorum. Tikaliyken kullandigimda tamamen bosaltamiyordum burun içini o parçalari doktor çikarmasi lazim.
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:47
Bilimsel açiklamasini bilmiyorum ama disarda maskede özellikle hissediyorum ki koku var. Evde agiz tadi kötü tabi, tikanikta uyaniyorsam anliyorum.ama yine de tikali oldugu zaman koku almiyorum evde
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:58
Senin hislerinden ziyade insanlarin yorumlari neler? Disarida soruyorsun bir arkadasina var kokun diyor eve gelince ailenden birine soruyorsun yok diyor. Çok garip yaa. Stres anlik kokuyu etkiliyor o zaman baska ne olabilir ki? Benim de Disarda fiziki tepki almam eve gelince annemin yok demesi ayni asagi yukari. Acaba sorunlarimizda benzer mi?
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 23:00
Yani psikolojik koku desem degil. Farkli yaslarda farkli insanlardan farkli tepkiler alinca kokuyu görmezden gelemiyorsun..8.sinifta disçiye gitmistim.Kadin bana acimisti bu yasta bu ne diye ama hiçbir sey de yapilmamisti dis temizliginden baska
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 23:03
Psikolojik oldugunu ben de düsünmüyorum stres altinda koku olusuyor bizim böyle bi fobimiz oldugu için diye fikir yürüttüm.
IP
Ggggg
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 18
Alıntı Ggggg Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 23:22
Merhaba arkadaslar bende disarida kokuyu yogun sekilde hissediyorum konusurken sürekli agzima bakiyorlarmis gibi hissediyorum koku yüzünden ama evde sordugumda kokunun olmadigini söylüyorlar. Bi de dediginize katiliyorum disarda stres altinda ikem koku daha çok yogunlasiyor evdeyken ben kokuyu o kadar yogun hissetmiyorum. Diloy bende geçen gün dilimin arkasini elimle temizledim tirnaklarimin içleri senin dedigin gibi beyaz beyaz oldu oysa bende hep dilimi temizliyorum böyle olunca baya sasirdim bende ama o sekilde temizleyince dilimdeki beyazliklar azaldi.
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 23:36
Psikolojik tedavi görmemiz lazim sanirim. Burada bir konuda okumustum antidepresan kullandigi sürece kokusu olmuyormus azaltsa ya da biraksa geri geliyormus kesinlikle psikolojik agiz kokusu degil benimki diyordu var olan koku antidepresanla geçiyormus. Çok ilginç gelmisti. Sanirim bizimki de böyle.

1 hafta önce falan psikiyatriste gittim depresyon ve takinti teshisi koydu bu agiz kokusunu da anlattim tabii. 2 antidepresan verdi 3 gün kullandim biraktim çok çarpinti yapti bende. Sanirim düzenli ve yan etkilerine ragmen kullanmam gerekecek.
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2021 Saat 00:43
Bir yerden kurtulmaya çalisirken ömür boyu baska sikintilar çekmeye deger mi.
Yagmurdan kaçarken doluya tutulmayalim.
Ilaçlar evet etki eder stres için çünkü mutluluk hormonu salgilar yapay olarak.
Ama sunu unutmayalim ki mutluluk hormonu yüksek oranda bagirsakta salgilanir.
Yani dönüp dolasip sindirim sistemi ve bagirsaga geliyor yolumuz.
Elbette ki gerekirse doktor ne verirse kullanmaliyiz tedavi için ama kendimizi agir bir yükün altina da koymamaliyiz diye düsünüyorum.
Çünkü herkeste her ilaç ayni etkiyi göstermiyor.. Ayni ameliyati yapan kisilerden nadiren iyilesenler oldugu gibi
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2021 Saat 00:44
Bana da psikolojik demisti ilaç yazmisti bir dr ama ellerde uyusma yaptigi gibi bir etkisi de olmamisti. Birakmistim
IP
Ggggg
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 18
Alıntı Ggggg Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2021 Saat 08:10
Antidepresan kullanma konusunda iyi düsün derim. Bende simdi günlük sakizindan siparis verdim onu denecegim sonra da bactoblis deneyecegim bakalim ise yarayacak mi
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2021 Saat 08:55
Bactoblis kullandim bu süreçte kokunun geri gelmesine engel olmadi.
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2021 Saat 10:22
Dra gittim bugün sag taraf tikali dedim gitti soldaki iyilesmemis yara kabugunu kaldirdi mahvetti beni canim çok yandi. Kanamayi önlemek içinde çubukla bisiler yapti ne yapti anlamadim uyusturucu sprey siktigina göre acili bir sey herhalde. En bastan ameliyat olmus gibiyim 1 hafta sola sprey vs dokunma dedi. Kokuyu anlattim temizlik yapinca geçecek dedi bilmiyorum ne kadar dogru. Cefaks antibiyotige basladim bugün.
Dr burnumla ugrasirken bi yandan kendimi sikiyorum acidan bi yandan içimden allahim neden bu dert bende diye isyan ettim.
Niye ben? niye biz? niye böyle bi hastalik var? :(
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2021 Saat 13:01
Diloy öyle düsünme.
Kanser, ibs,ms, sma gibi birçok çaresiz ve aci çektiren hastaliklar ve sikintilar da var. Evet bazen bende üzülüyorum ama bu bir yol.. Yolun sonunda kazanan biz oluruz insaallah
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 06:07
Ben bugün soktayim..
Forumdan arkadasla bulustuk. Ben bursadan o sakaryadan geldi istanbulda görüstük ikimizin de burada isi vardi. 3 saat falan vakit geçirdik önce bi kafede çay içtik çaktirmadan defalarca test ettik birbirimizi onda hiç koku yoktu inanamadi bastan o da bende olmadigini söyledi ben de inanamadim. Sonra dedik daha rahat bir yere geçelim sahil kenarinda sote bi yerde oturduk farkli sekillerde üfledik höhledik onda yine yoktu sadece hohlayinca gelen nötr bi agiz kokusu asla rahatsiz etmiyor. O da bende de ayni sekilde oldugunu söyledi yalniz benim ki ondan bi tik fazlaydi çünkü o 1.83 cm ben 1.55 yan yana yürürken bi kaç kere geldigini söyledi kokunun ama rahatsiz edecek bi koku degil dedi ama inanmak çok zordu agizimin tadi inanilmaz bozuktu sabah doktor burnumla çok ugrasti kanatti burnumun içi dislerime kadar agriyordu agzimda hasta olmusum gibi çok kötü bi tat vardi. Hatta bastan dedim ben üflemek istemiyorum koktuguna eminim sen kokmuyorsun o yüzden moralim bozulacak diye ama üfleyince rahatsiz edici bi koku yok diyince soka girdim. Dedik yedigimizden içtigimizden etkileniyor mu acaba kokumuz gittik kola ve meyve suyu aldik içip test ettik, onda hatta o nötr koku bile gitti alttan kola veya meyve suyu aromasi aliniyordu güzel bile diyebilirdim. Daha sonra yemek yedik hamburger yanina çesitli soslarla (acili, hardal, ketçap, mayonez) patates normalde disarida böyle bir yemek yememistim uzun zamandir agzim kokacak diye yine test ettik onda yine koku sifirdi sadece her imsanda olan normal agiz kokusu o da üfleyince geliyor asla rahatsiz etmiyor bir sey yiyip içince hatta o bile gelmiyordu. Çok zor ikna oldu ben de çok zor ikna oldum hala acaba mi diyorum. Uzun uzun konustuk anlattik hikayelerimizi acaba bu koku bize normal geliyor baskalarina mi kötü geliyor gibi teoriler ürettik :) ya da stres altindayken mi artiyor koku diye. Eve geldim öyle bi kafam rahat uyudum ki.. Tabii hala yüzde yüz ikna olmus degilim en azindan düsündügüm kadar yani ameliyat öncesi olan o agir koku yokmus. Iyi ki görüsmüsüz. Ayni durumu yasayan iki insan birbirine çok iyi geliyor bence bu forumdan ayni sehirde olanlar bulusup test etmeli eminimki çogunda durum bizimki gibi olacak.
Söyle de bi detay var o da aklimi karistiriyor sabah cefaks antibiyotige baslamistim yani bu testi yaparken sadece 1 tane içmis bulunuyordum acaba o mu etkiledi?
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 13:15
Çokkk sevindim :) o antibiyotikle alakali degil emin ol. 1 tane ilaç içmekle koku o gün boyunca kesilmez. Bence sende koku yok. Disaridaki insanlar inadina gibi biz yanlarindayken ellerini agzina götürüp baslarini ceviriyorlar ve bu inadina gibi hep bize denk geliyor. Ikna olman çok zor biliyorum çünkü ben de seninle ayniyim.

Kbb doktoruma gittim hep gittigim doktorum. Yine en bastan anlattim. Agzimi burnumu kulagimi dilimin arkasini kamerayla dakikalarca inceledi. Bir insanda koku yapmasi için olmasi gereken hiçbir sey yok sende dedi. Ayrica 15 dakikadir agzinin dibindeyim ve hiç koku almadim dedi. Nasil olur hocam ben aliyorum suan siz nasil almiyorsunuz dedim. Gerçekten almadim ben sende koku oldugunu düsünmüyorum dedi. Ve benle yarim saat bir psikolog gibi konustu. Insanlari rahatsiz ederim diye kendini yiyip bitirme gençsin güzelsin hayatini yasa emin ol seni sevenler sende koku bile olsa yanindan gitmezler ama gerçekten koku yok dedi. Ve beni psikiyatriye yönlendirdi. Ben kokuyu çok yogun hissettigim çok fazla kokum olan bir gün, herkesi rahatsiz ettigimi düsündügüm bir gün arkadasim bana dediki, ben senden bugün hiç koku almadim dedi. Yine kokuyu kendim çok yogun bir hissettigim an arkadasimin yüzüne konustum aramizda 5cm anca varken, ben koku almiyorum dedi. Nasil olur diye hala ikna olmuyorum. Yurtta oda arkadaslarim rahatsiz olmuyor sadece bazen benle konusurken elleri agzina gidiyor yine üzerime aliniyorum ama bilmiyorum yakin arkadasim yok diyor bana yalan söylemez. Simdi diloy, ve bizim gibi olanlar, hep beraber psikiyatri randevusu alalim mi. Belki tedavimiz odur
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 14:25
Belki denedikleriniz sonuç vermistir.
Çünkü benim de dedigim gibi bazen yok diyorlar ama okulda, toplu tasimada korkuyorsun diyenler oldu açik açik.
Insaallah kesin sonuç olur denedigimiz yöntemler. Çünkü maddi ve manevi sikinti çekiyoruz.
Calismayinca hele öyle zorki bir seyler için mücadele etmek
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 15:08
Bana açik açik kimse kokuyorsun demedi yüzüme karsi. Arkamdan diyorlar mi bilmiyorum. Bugün derste arka siramda oturan çocuk teneffüste diger erkek arkadaslarina bisey söyledi sonra güldüler. Tekrar derse girince de gel oglum suraya otur orda oturma dediler cocuk da oturdum artik dedi. Ben bunu üzerime alindim. Hiç agzimi açmadan ve 2 kat maske varken benim kokumdan rahatsiz olmus olabilir miydi
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 15:27
Bende derse gittim ve önüme oturan sürekli dezenfektan ve kolonya döktü ve bi daha önüme oturmadilar. 2 3 gün farkli kisilerde bu oldu.
Senin maske varsa bir de mesafe yoktur ya ben açmistim maskeyi neyime guveniyorsam
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 16:21
Ben psikiyatriste gittim 2 antidepresan verdi 3 gün kullandim çarpinti yaptigi için biraktim.

Nicksizz4 sanmiyorum senin kokunu alsinlar çift maskeyle o kadar agir koku olsa maskesiz heran asiri tepkiler alirdin bu sadece takintilarimiz oyunu bize.

Sifaariyorum seni gerçekten merak ediyorum uyari aldigin zaman ve test ettirdigin zamanlar yok dediklerinde aradaki fark ne acaba? Neyi farkli yapiyorsun? Ve bu fark olusumu 2-3 saatlik kisa dilimler içinde mi?
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 18:24
Cidden hayat bizle dalga geçiyo gibi inadina böyle seyler yasiyoruz. Benim okulumda psikolog hocam var ondan yardim alicam. Ama iste gözünden düsmeye korkuyorum sonuçta okuyorum ögrencisiyim genç güzel bi kizim gidip de hocam agzim kokuyor nasil dicem bilmiyorum
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 19:28
Benim dedigin gibi bi sure idare ediyor sanirim.
Ama hem üst solunum hem sindirim sistemine yogunlastim.
Çok zor.
Yiyecek bir sey yok pek ama bakalim ne olucak.
Iltihap kurutucu seyler yemege çalisiyorum.
Evdeki stresim de çok fazla..
Bilmiyorum ya yoruldum sadece
IP
Sayfa   4 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu