|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Selen123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Mayis-2021 Saat 10:41 |
Merhaba agiz kokum var ve burun korumda var odanin havasini bile degistiriyor burun etlerm sis ve egrilik var bunun icin onerileriniz varmi
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
1 hafta bunlari dene
Sinüs rinse KIT al internetten eczanede gereksiz pahali internette arat 14 TL’ye satiliyor Trendyolda kutuya koyucagin su sicak ilik arasi olsun kaynar suyu siseye koyarsan sise erir dikkat et 2 çay kasigi iyotsuz tuz koy karistir kullan Eczaneden zirid 50 mg al sabahlari kahvaltidan 30 dk önce al Aksam yatmadan aksam yemegini fazla yeme yemekten 3 saat sonra yatmadan 4 saat önce mümkünse yani 1 elma 1 armut yoksa yerine bir Elma daha 2 portakal 1 adet muz bunlari ye yavas yavas bu baya bagirsaklari hizlandiriyor 1 hafta yap |
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
Selen kardesim burun egriligin var.Lutfen ben iyilestim bölümündeki geçmeyen balgamlilar konusunu oku.Derdinin devasi ordadir belki
|
|
Sorununuzun temeli burun kaynakliysa lütfen yazdiklarimi önemseyin.Kimseden ve hicbirseyden çikarim ve ücret beklentim yoktur.Ücretim Allah katindadir
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
![]() ![]() ![]() |
Ameliyat olup çözume kavusan varmi acaba
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Ben ard arda ögürdügümde agzim inanilmaz sekilde balgamla doluyor. Cok koyu ve yapiskan. Dil siyirici ile ancak temizleyebiliyorum. Ama hiç bitmiyor bu balgam hep kaliyor orda. 2 gündür rinse kit kullaniyorum burnum okadar tikali ki diger delikten su akmiyor. Sebebi burun egriligi midir. Ben de ameliyat olmak istiyorum
|
|
![]() |
|
Selen123
![]() ![]() ![]() |
Senindemi burnndan gelio koku
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Burnumdan çok koku hissetmiyorum. Yani eskiden geliyordu. Battaniyeyi burnuma çekince bi koku siniyodu battaniyeye. Suan sanirim gelmiyor. Ama kedimi öperken onun tüylerine dilimin arkasinda olan o eksi koku siniyor sanirim tükürük kokuyor
|
|
![]() |
|
Sebeps
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
O tükürük kokusu bende de var o kadar igrenç ki kardeslerimi bile opemiyorum kokuyor eksi eksi offf
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Evet evet ya neden oluyo buu sebebi nedir bilen var mi
|
|
![]() |
|
Sebeps
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
Bademciklerimi aldirdim sürekli yine balgam olusuyor midem çok fena gastrit var demir 4 te önceden nidazol kullandim rahatlamistim yine basladi bu hafta doktora gidecem farkli bir doktora belki bu sefer tam ilgilenen çikar
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Ben de bademciklerimi aldiracagim. Gastrit belirtilerin neler. Benim bazen yemek bodrumda bi guruldama oluyo mesela kahve içersem ama agzima aci tat gelmiyo ya da midemde hiç agri falan yok
|
|
![]() |
|
Sebeps
![]() ![]() ![]() |
Agri ve aci tat geliyor endoskopi yapildi kapaga yakin bir yerde varmis
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
Tip 1 de burundan koku çikarmi ?
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
Kimse bilmiyormu
|
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
Burundan koku çikarsa tip 2ye girmiyormuydu? Mesela ben flagyl kullanirken burnum yine kokuyordu sinüs konka devisyon ameliyatindan sonra burun kokum geçti.
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
sinüzit ameliyati mi bu diloy yani burun egriligi ameliyati var ve konkolari kucultuoylar ekstra olarak bu dedigin ne ameliyati sinus kanallarini acan ameliyat mi yani sinuzit ameliyati?
|
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
Evet evet sinüslerin temizliginin yapildigi ameliyat. Ameliyattan sonra dr gözlerinin oradaki sinüslerde çok bakteri vardi baya temizledim falan demisti hatta.
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Nerde, hangi doktorda yaptin.
Devlette hiç bunu yapana denk gelmedim Sadece bademcik ameliyati diyorlar. Bir de benim zaten sinüslerle birlikteli midem de sikinti.. Agriyinca veya tikaninca nefes almak bile güç geliyor. Nefes zor aliyorum hiçbir doktor bir sey demiyor bunun için |
|
![]() |
|
Diloy
![]() ![]() ![]() |
Sinüzit ameliyati yaygin bi ameliyat diye biliyorum. Ben özelde oldum ameliyati. Ilk kbb dru sadece bademcik alalim dedi koku sorunu için sonra bu dra gittim burun ameliyati ve sinüzit ameliyati da olman lazim bademcik ameliyatiyla dedi. Iyiki de olmusum. Bu ameliyattan sonra burun kokum geçti. Çok bakteri birikmis sinüslerde. Sadece yanaklardaki degil gözlerin orada baya varmis birikinti.
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
gözlerin ordaki sinusler cok kucuk acaba alin sinuslerini kast etti yoksa gözlerin ordakiler gercekten cok kucuk ne kadar temizliyebilirki yani
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
anlamiyorum mantikli hiç bir açiklamasi yok benim alerji hastasi bir suru arkadasim oldu burunlari akar hatta alerjik sinuzit bile olurlar burunlari tamamen tikanir agiz kokusu olan görmedim burunlarida asiri kuruyormus alerji hastaligi olanlarin buda koku sebebide onlarda yine yok bu kadar koku cok tuhaf gercekten bu olayin tamamen sinuslerin yapisiyla alakali oldgunu dusunuyorum artik anotomik bi bozukluk var ve bu ayni gene sahip insanlarda bu genetik olusuyor dogumdan bu hastaliga sahip insanlarin ayni karekteristik ozelliklere sahip oldguna eminim genimizi degistiricek degiliz herhalde boyle biseyde mumkun degil burun anotomimiz ayni onu demek istiyorum ve ben buna artik kesin inaniyorum
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
diloy burun egriligi ameliyati oldun mu ve konkalarina bi mudahale yapildi mi yapildiysa cerrahi mi yoksa sadece yaktilar mi? cevaplarsan
en kisa zamanda bende sinus burun egliri ve konka ameliyatini olucam mutlaka ekstra bi katkisi olucaktir |
|
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
|
![]() |
|
Diloy
![]() ![]() ![]() |
Gözlerin orada bakteri birikmis temizledim diye belirttigini hatirliyorum. Benim de tanidigim var burnu hep tikali agzindan nefes alir sinüziti var dili de pasliydi ama agzi kokmuyordu. Bu koku durumu senin dedigin gibi sinüsdeki anormallikten gelisimle alakali bence. Bu geniz akintisi bende 12 yasinda birden basladi ayni dönem agiz kokum basladi. Bi yerde okumustum ne kadar dogru bilmiyorum bu sinüslerin gelisimi 12-13 yaslarinda tamamlanirmis. Tekrar bi gribal enfeksiyondan sonra yine dolup kokunun gelmesinden korkuyorum açikçasi :/
Septum deviasyonu konka sisligi bademcik ve sinüzit ameliyati hepsini ayni anda oldum. |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Benim kendimde anlamadigim su ben tomografi çektim sinüsler hava dolu dedi ama sürekli asiiri sekilde geniz akintisj var burnum tikali basimda baski var ama doktor sinüzit yok dddi nerden geliyo bu akinti anlamadim
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Doktorlar mi anlamiyor biz mi bilmiyorum. Resmen sorunumuzu bilip tedavi edemiyoruz doktorlar daha ilgili olmali
|
|
![]() |
|
Diloy
![]() ![]() ![]() |
Bugün profesör dra gittim kbbye. 2 saat falan sürdü hem muayene hem de adam detayli detayli açikladi herseyi. Sinüslerin yapisi sikintili kendi kendine bosalamiyormus. Sürekli Iltihap oradan akiyor yemek borusuna faranjit olusuyor o da akiyor mideye gastrit yapiyor kisir döngü yani. Agir bi grip geçirmistim 3 hafta iyilesememistim bu sebeple sinüs bölgesinde hücre ölümü olmus o koku yapiyor dedi. Ameliyat olucam sinüslere gereken islemi yapacak kanal vs açacakmis. Baya daha detayli detayli anlatti.
Yani dedigim gibi sorunumuz kbb kaynakli. Yani ne kullanirsam kullanayim o sinüsleri bosaltmam mümkün degil yapisindan dolayi ki daha 2 ay önce ameliyat olmustum ona ragmen, aci kavun kullanmama ragmen baya doluydu. Umarim iyilesirim sorunu anlayan bi dr bulabildim sonunda.. Yani çöp kamyonu gibi korkuyorsaniz 3-4 metre koku yayiyorsaniz faranjit ve gastritiniz varsa sorun kbb.. Stres altinda artmasini sordum yok öyle bir durum dedi o konuda tatmin edici bi cevap veremedi :/ |
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Aynisini bana da bir doktor söylemisti. Burda yazinca gastrit ve faranjit ne alaka denildi.
O iltihap içe aktikca içerde mideye yara yapiyor. Hem içten hem kbbden iltihabi Birlikte kurutmak lazim |
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
![]() ![]() ![]() |
Bir sey daha soracagim arkadaslar agiz kokusu ile birlikte vücut kokusu ve agir diski kokusu da var mi
|
|
![]() |
|
semiramis
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Aralik-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Herkese selam,
forumu sanirim 5-6 sene öncesinde kesfetmistim ama üye olup konu açmak bu güne kismetmis. Hikayemi burada anlatirsam belki hastaligimin psikolojik olan kismini atlatabilirim umuduyla bu satirlari yaziyorum. Benim hikayem ortaokul sonlarinda basliyor. Her sabah okula gitmeden alinan sakizlarla lise son sinifa kadar idare ettim. Fakat üniversiteye basladigimda psikolojim daha çok etkilendi ve bu bende özgüven eksikligi etkisi yaratti. Artik çevremde asosyel olarak biliniyorum ve arkadaslarim neden disari çikmiyorsun dediginde bir cevap veremiyorum. Karsi cinsle yakinlasmak bile hayal gibi gözüküyor. Bunlara ek el terlemesi de olunca... x2 sanssiz dogmusum ben. Simdi gelelim isin diger boyutuna.. Ben agzim kapali uyurum, bu sebeple her sabah uyandigimda agzimda çok kötü-garip bir tatla uyanirim, bu sanirim genel bir olay. Toplum içinde de hep burnumla nefes alir-veririm, bu sebeple kötü kokunun burnumdan çikmadigina da eminim. Benzer semptomlarin kardesimde ve annemde de olmasi hastaligin genetik oldugunu düsündürüyor ama stres yaptigimda kokunun artmasi acaba psikolojik mi diye de düsündürüyor. Okula gidecegim zaman evden dislerimi-dilimi firçalayarak çikarsam 1-2 saat idare ediyor fakat sigara içersem 10-15 dkya agir bir koku basliyor. Suana kadar denedigim çözümler: dil temizleme, kudret nari, kekik yagi, garara... çogu kisa süreli ve psikolojik çözümlerdi ne yazik ki. Dislerimi kontrol ettirdim, haftayada kbb ye görünecegim. Burnumda yamukluk var, belki bir sey çikar... Son olarak bu forumda son konulari takip ediyorum ve sanirim çözümü bulan tekrar geri ugramiyor :/ Herkese iyi günler |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Agizdaki koku veya midedeki koku da nefesle birlikte burundan çikabilir. Koku burundan geliyor diye ille burunla alâkali(tip2) bir koku olmasi gerekmez.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |