Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Mekana göre agiz kokusu olur mu? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   4
Yazar Mesaj
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 56
Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2021 Saat 19:04
Merhaba deloday-rinoclenil-otrivine kombinasyonundan fayda gördüm. Alerji ve burun tikanikligi, geniz akintisi, kronik farenjit yasayan arkadaslara önerebilirim.
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2021 Saat 20:16
Orjinalini yazan: SIFAARIYORUM

Kulak burun bogaz kismi birbiriyle baglantili yerler Diloy.
Etkisi olur tabi.
iyilesmene çok sevindim.
Simdi özgürce konus hepimiz yerine de 💓

Tesekkür ederim..
Umarim bu forumdaki herkes iyilesir. herkes için bir çözüm var günü geldiginde bulunacak. Yeterki umut kaybolmasin.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 19:09
Size biseyden bahsetmek istiyorum. Hayatimda biri var. Sevdigim biriyle beraberim. Yaninda hep maske ile durmaya çalisiyordum ama bi süre sonra neden maskeni çikarmiyorsun hiç diye hakli olarak sormaya basladi. Bi sekilde geçistirdim. 2 gün önce maskemi çikardim ve onu öptüm. Cok yakindik yani burnunun dibindeydi agzim. Çok korktum kokarsa, eve gidince benden sogursa diye. Ama 2 gündür eskisi gibi devam ediyor benden sogumadi. Koku var vs gibi seyler de demedi. Belki incitmemek için demedi bilmiyorum.

Size birsey danisacagim. Ben bu insani seviyorum ve o da beni seviyor. Böyle bi sikintim oldugundan ona bahsetmeli miyim
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 19:15
Dip dibeyken konustun mu hiç yüzüne maskesiz? Mimiklerini inceleseydin bi konusurken. Bence zarf at de ki "ya o gün sogan yemistim kokmadim umarim?" Bakalim ne diyecek.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 19:40
Öperken kokuyu almaz mi konusmak mi gerekir. Yani afedersiniz agzinin içine girdim koku olsa duymaz mi sizce
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 20:14
Agzin kapaliysa kokuyu nasil alabilir ki? Agzin kapaliyken baskalari kokunu alsaydi senin bulundugun ortam da kokmaya baslardi bi süre sonra ve tepkilerden anlardin o kadar ileri boyutta olsa durumun. Seninki (varsa eger) nefes kokusu degil agiz kokusu agzinin içinden gelen bi koku. Sen bi anlik muck yaptin agzin kapali hemen çektin kendini maskeyi kapattin galiba.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 21:09
Yok öyle bi kere muck yapmali bi öpücük degildi
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 21:21
Ben 2 haftadir bir arkadasimda kaliyorum benim bu sorunumu bilen bi arkadasim. Daha önce benden bi kere koku almisti söyledi yüzüme. 2 haftadir hiç almadim diyor. Sürekli soruyorum sürekli kontrol ediyor ama almiyorum diyor.

1 hafta da baska bir arkadasimla kaldim, o arkadasim bu sorunumu bilmiyor. Bakalim söyleyecek mi ya da tepki gösterecek mi diye ona bahsetmedim. Hiç tepki göstermedi koku alsa söylerdi kendi kendine yada belli ederdi. Yakin arkadasim çünkü.

Simdi sevgilime bu konuyu söylemeli miyim bilmiyorum. Söylersem sürekli ister istemez beni koklyaayacagini düsünüyorum sürekli akli orda olacak. Ama söylemesem de yaninda rahat olamiyorum kendimi çok kasiyorum o da bunun farkinda. Ne yapmaliyim paylasmali miyim
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 23:06
Bunu takinti yapmis oldugunu belli etmeden söyle. Mesela, "su siralar disimde çürük var müsait bir gün disçiye gidicem tedavi olana kadar koku gelirse lütfen söyle sakiz çigniyim" gibi. Bu hem daha öz güvenli bir durus hem de sebebi bilinen bir durum ve farkinda oldugunun mesajini veriyorsun koktugunda uyarmaktan çekinmeyecek sen de kendini test etmis olacaksin.
Diger türlü tüm dürüstlügünle her seyi anlatirsan onun eline koz vermis olacaksin. Inan suan sana asik oldugunu düsündügün o merhametli adam ilk kavgada hiç çekinmeden bunu bir silah olarak kullanacak.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 23:34
😔
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 114
Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 23:45
Sana tavsiyem yediklerine dikkat et, tika basa yeme yani sindirim sistemini zorlama, günlük sakizi devam et, adaçayi içmeye ve gargara devam et.
Dislerini zaten özenle firçaliyorsundur
Yani konuyu direk insan en yakin arkadasina bile söyleyemiyor .
Ama sen hem tedbire hem tedaviye devam et hem de söyleme simdi.
Aradigin zaman laf arasinda Diloyun dedigi gibi söyleyebilirsin.
Dis olayi gibi mide olayi da diyebilirsin ama açikça degil agiz tadim degisik fark edemiyorum gibi açikça söyleme ama sakin
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2021 Saat 04:04
Dün öglen uyandim saatlerce bir sey yemedim aksam 6 gibi arkadasimla bulustum üfledim hohladim açlik kokusu bile yok nötr dedi ben sok 😮 neyse sonra yemek yemeye gittik etli köz patlicanli bir sey. Midemde sikinti var mi diye denemek için sisene kadar yedim test ettirdim yine patlican kokuyormus 😥 ama konusurken gelmiyor hohlayinca dedi. Yarim saat sonra tekrar test ettirdim tereyag kokuyor dedi bu sefer de. Sürekli degisen bir koku var agzimda sanirim ama iyi tarafi konusurken gelmiyor. Dün aksam biraz içtim içkiliyken de test ettirdim alkol kokusu varmis hafiften. Dün üsüttügüm için bugün bogaz agrim ve ishal durumu var korkuyorum kokucam diye yine iyilestigimden beri ilk defa hasta oluyorum umarim koku geri gelmez. Hemen sicak bi banyo yaptim vicks first defence kullandim bactoblis attim agzima probiyotik düzenli kullaniyorum zaten umarim agirlasmadan iyilesirim :/
Tabii psikolojik olarak hala koku varmis gibi davraniyorum bunu nasil asabilirim bilmiyorum hayatimi çekilmez kiliyor..

Bir de sunu söyliyim forumdan tanistigimiz bir arkadasa colidur'u tavsiye ettim kesinlikle ise yaradigini söyledi. Kendisi tip 4 müs murat hocaya muayene olmus daha önce. Ben de bu ilaç ve flagyl ile iyilestigime inaniyorum kbb kaynakli kokunun disinda.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2021 Saat 19:15
Ben sevgilimle yemege gittim. Pek konusmamaya özen gösterdim ama bu benim için okadar büyük bir adim ki. Ilk kez yemek yedik. Kahve de içtik yan yana. Yani psikolojim bozuk sürekli maskemi kapatiyorum ama yine de hiç kötü bi tepki almadim. Arkadasim kuzenim kokmuyor diyor. Kokudan hiç haberi olmayan bi arkadasimla 1 hafta birlikte kaldik hiç kokuya tepki vermedi. Burnunu kapatmadi ya da eli agzina gitmedi. Neye inanacagim sasiriyorum var mi yok mu bilmiyorum kbb doktoru muayene etti agzinin içine girdim koku yok dedi
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2021 Saat 21:23
Bu durumunu bilen seni test edebilecek bi arkadasinla gün boyu vakit geçir farkli anlarda üfle höhle. Anca o zaman emin olabilirsin.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2021 Saat 23:17
Bu durumu bilen arkadasim 2 3 haftadir hiç koku almadim diyor
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2021 Saat 00:34
O zaman iyilesmissin psikolojik olarak ikna olman için kendini sakinmadan konusman lazim. Tepki almadikça rahatlayip ikna olacaksin. Tabii kelin ilaci olsa basina sürermis misali ben de hala kendimi sakiniyorum :(
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2021 Saat 09:55
Asla rahatlayamiyorum. Mesela geçen gün 4 5 saat boyunca maskenin içinde disimi firçalamadan durdum ama maske varken nefes verince o nefesi geri koklarken koku aliyorum. Kokuyu çok fazla hissettim saatlerce sonra arkadasima gittim nolur bi kontrol et suan cok Fazla koku var dedim. Yüzüne konustum ve koku almiyorum dedi
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 400
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2021 Saat 10:55
Arkadaslar yazilanlari okudum da anladigim kadariyla disarida birileriyle konusurken agzinizin daha çok koktugunu fark ettiginizi söylüyorsunuz. Bunun sebebi agzim kokacak diye heyecanlanmanizdir. Heyecanlaninca tükürük bezleri tükürük salgilamayi durdurur ve agiz kurur. Kuruyunca hiç agzi kokmayan birininki bile kokar. Günde en az 2 lt su için demelerinin bir sebebi de bu.

Kovboy filmlerinde 2 kovboy düello yapacakken yere tükürürler. Bunun anlami bak silahla düello yapicaz simdi ama senden korkmuyorum, korksam tükürügüm kururdu yere tüküremezdim demektir. Evde kendinizleyken tükürük salginiz devam ettigi için kokuyu baskilar.

IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ekim-2021 Saat 16:13
Arkadaslar ölmek istiyorum...
Grip oldum kokum geri geldi. Ben de hissedebildim konusurken genzimde ve burnumda. Sanirim iyi yani bu anlayabilicem kokup kokmadigimi artik. Hemen flagyle basladim yedek 1 kutum vardi allahtan. 1 hapta bile baya azaldi umarim bitince kokum geri gelmez. Hastaliktan hastaliga kokmaya raziyim..

Hasta olucagimi anladigimda hemen vicks first defence kullandim baya hafif atlatiyorum hiç burnum tikanmadi rahatça akiyor ve bir gece bogaz agrim oldu sadece. Ama hastaligin ikinci günü uyandigimda afedersiniz sümkürdüm çok igrenç kokulu bi olusum çikti burnumdan. Olusum diyorum çünkü mukus falan degildi yarisi koyu gri yarisi kanli yogun kivamli bir seydi. O ne olabilir acaba? Ondan sonra kokum geri geldi. Pazartesi dra gidicem burun endoskopi talep edicem umarim bi sonuç çikar.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ekim-2021 Saat 20:39
Diloy çok üzüldüm umarim geçici olarak gelmistir. Bir an önce kurtulursun. Bu arada dikkatimi çeken birsey var çogu kisi grip olduktan sonra koku basladi diyor neden böyle anlamadim gitti
IP
Kemal Yildiz
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
Alıntı Kemal Yildiz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 02:19
Alerjin olabilir burnuna su çek
Ben yillardir çekiyorum alerji burun etini sisiriyor burun eti burnu tikiyor nefes alinamiyor

Burnuna su çek derin derin sonra elinle burnunu tika yani suyu burnunda tut ve burnunda tuttugun suyu derin bir sekilde burun içine çek
Bundan neler çektim neler bir ben bilirim bir de Allah hala çekmekteyim bitmis degil

Bana dön konusalim buraya yazmakla olmaz
Uzun sürer
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 19:06
Diloy ne durumdasin koku devammi
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 19:46
Ben bugün misafirlikte oturdum 15 20 kisilik bi ortamda. Giderken naneli sakiz alacaktim annem aldirmadi bisey yok saçmalama artik diye
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 19:50
Sen nasil atlattim peki neyin etkili oldugunu düsünüyorsun tedavi edici olarak neler yaptin
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 20:21
Orjinalini yazan: Melina

Diloy ne durumdasin koku devammi

Gribin 3. Günü falan yavastan basladi 2 gündür dehset bi koku burnumdan geniz akintisiyla agzimda les kokuyor intihar etmeyi düsündüm bi ara flagyl anca bugün etki etti macrol diye bi antibiyotikle beraber kullaniyorum. 10/10 seviyesinden 10/3 seviyesinde suan. Burnumun sag tarafinda sürekli akinti var sorunum burnumun sag tarafi orada anaerob bakteri ürüyor. Hafta sonuydu dra gidemedim agla agla bi hal oldum flagyl ise yaramadi saninca. Yarin drma gidicem yine kamerayla mi bakiyor beton mu döküyor burnuma naparsa yapsin kurtarsin artik beni :(

2 farkli acile gittim dünden beri biri diyor flagyl önermiyoruz, digeri dedi aneorob bakteriler yapar bu durumu dedim flagyl etkili olur o zaman yok diyor o bagirsaklarda etki ediyor. Allahtan bende 1 kutu vardi dinlemedim onlari basladim.

Bende son durum bu..
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 20:30

Sen nasil atlattim peki neyin etkili oldugunu düsünüyorsun tedavi edici olarak neler yaptin

Bilmiyorum ki hiçbir sey yapmadim sabah kalkinca çok koku oluyor firçalayip biseyler yiyince azaliyor ama 1 2 saat firçalamayinca sanki tekrar koku aliyorum
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 22:06
Diloy çok üzüldüm ama lütfen aklina intihar vb. Düsünceleri getirme. Biliyorum çok zor hrpimiz ayni durumu yasiyoruz özellikle gitmisken tekrar geri gelmesi nasil hisettirir anliyorum ama lütfen savasmaya dev et. Senden haberleri takipteyim umarim düzelir bir an önce.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 22:08
Anladim. Benimde bu aralar gün içinde azaldi ben günlük sakiz filan kullaniyorum iyi geldi biraz bilmiyorum nasil devam eder ama simdilik iyiyim biraz daha
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 23:10
Ben de eskiye oranla iyiyim. Eskiden kafayi yiyecek kadar bi agiz kokum vardi odamdan çikmiyordum. Suan biraz astim sevgilim bile var. Özellikle su 2 gündür hohlayinca bi koku almiyorum sadece sabahlari aliyorum ve uzun süre bisey seyemzsem aliyorum. Bisey yedikten sonra agzindan sadece o yedigim seyin kokusu geliyo ama yogun bi koku degil
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2021 Saat 06:03
Sevindim senin adina nickizz bu bile çok güzel umarim daha da iyiye gider.
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2021 Saat 06:49

Diloy çok üzüldüm ama lütfen aklina intihar vb. Düsünceleri getirme. Biliyorum çok zor hrpimiz ayni durumu yasiyoruz özellikle gitmisken tekrar geri gelmesi nasil hisettirir anliyorum ama lütfen savasmaya dev et. Senden haberleri takipteyim umarim düzelir bir an önce.

Melina tesekkür ederim destegin için. Ama inan anlayamiyorum bu durumu sürekli test ettirdigim bi arkadasim var 2 gündür beraberiz dedim birakma beni durumum kötü sag olsun yanimda oluyor sürekli test ediyor bir anda yükseliyor bir anda azaliyor o kadar degisken bir koku ki kafayi yiyorum artik sanki benimle dalga geçiyor bu koku. Dün sabah uyandim seviye 3 falan aradan 2-3 saat geçti katlanarak artti seviye 10a geldi saka gibi. Agzimda hissediyorum midem bulaniyor öyle kötü. Aksam yine uyudum 2 saat falan uyandim koku sifir ben sok oldum aradan 2 saat geçti yine katlanarak artti. Düsün düsün kafayi yiycem. Suan uyandim sifir agzimda seviye 1 burnumda. Ama söyle bir sey var burnumun sol tarafindan hiç gelmiyor koku basindan beri. Bakalim ilerleyen saatlerde nolacak. Dra gidecegim bugün dru da mesajlarla darlayip durdum dünden beri umarim halimi anlar yardimci olur bana.

Kullandigim antibiyotiklerden agzim zehir gibi. Macrol güçlü bi antibiyotik baya akinti çikardi burnumdan ama yan etkileri berbat bildigin kafa yapiyor ama huzursuz bir kafa. Mide bulantisi çok fazla. Daha ne kadar antibiyotik kullanacagim vücuduma da yazik.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2021 Saat 09:38
Arkadasin koku aliyor mu
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2021 Saat 12:27
O test ediyor zaten var yok diyor seviyesini söylüyor. Ben de sol burun degimi kapatip agzimi açik tutarak sag burundan derin nefes verince burnumun içinden aliyorum kokuyu. Uyandigimda bir sey yok sonra sag taraf akmaya basliyor koku basliyor. Geniz akintim çok burundan akanlar genzime agzimi da korkutuyor.
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2021 Saat 23:02
@diloy antibiyotikler gecici rahatsatir kullanma bagirsagini bozucan ne kadar antibiyotik kullanirsan bagirsagindaki bakteri dengesiziligi o kadar fazla olur buda her yediginde fazladan geniz akintisi demek ben ameliyat oncesi sonrasi ve devaminda cok fazla 8 9 defa agir antibiyotik kullandim suan disbiyosizim var et yumurta balik vs akintiyi cok arttiyor mesela yiyyemiyorum suan duzeltmeye calisiyorum
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.         
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2021 Saat 23:10
antibiyoik yerine su ürünü kullan sinüzit icin antibakteriyel dogal esansiyal yaglardan olusan bi karisim zarari yok urun ismi" zadevital negifix burun sprey" 15 lira bisey trendolyan alabilirsin indirimde kafani hafif geriye eg bir burun deligini parmanla kapat nefes alirken ayni anda burna sik kullan gunde 3 4 defa istedigin kadar sinuslerini bosaltir bu burna cektigin gibi birak kalsin peceteyle temizleme
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2021 Saat 23:12
birde sabah kalkar kalkmaz magnezyum hidroksit kullan eczanelerde var ac karna ic 4 5 gun sonra duruma bak magnezyum hidroksit gunde sabah 1 de ac karna suyla ve burun spreyide gun icinde direk etki etmez 4 5 gun gecmesi lazim devamli kullan
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.         
IP
<< Önceki Sayfa   4
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu